Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
02-04-11, 15:31
|
|
|
|
Περιοχή:
Νάουσα Ημαθίας
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
παίδες θέλω να βάλω Led φώτα θέσης (ψείρες). Ξέρετε τι τύπο πρέπει να βάλω; έχετε να προτείνετε κάτι;
Ευχαριστώ
|
02-04-11, 15:42
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andyag
παίδες θέλω να βάλω Led φώτα θέσης (ψείρες). Ξέρετε τι τύπο πρέπει να βάλω; έχετε να προτείνετε κάτι;
Ευχαριστώ
|
ότι θές βάζεις εγώ έχω βάλει με 17 smd led
απλά είναι ΑΙΜΑ να τα αλλάξεις και θέλει προσοχή να ξαναβάλεις πάλι καλά το λαστιχένιο καπάκι πίσω
|
02-04-11, 15:57
|
|
|
|
Περιοχή:
Νάουσα Ημαθίας
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts
ότι θές βάζεις εγώ έχω βάλει με 17 smd led
απλά είναι ΑΙΜΑ να τα αλλάξεις και θέλει προσοχή να ξαναβάλεις πάλι καλά το λαστιχένιο καπάκι πίσω
|
για την αλλαγή το γνωρίζω γιατί τα έχω αλλάξει και πιο πριν με απλές λάμπες. άλλα ρώτησα πρίν για πιο τύπο διότι αν βάζεις ότι θέλεις νομίζω θα παίζει ρόλο στην ένταση του φωτός που θα έχουν. Άρα επειδή είναι η μικρή σκάλα θα πρέπει να μην έχουν τόσο μεγάλη ένταση, τουλάχιστον έτσι νομίζω!!!! τι λέτε;
|
02-04-11, 16:47
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
για την αλλαγή το γνωρίζω γιατί τα έχω αλλάξει και πιο πριν με απλές λάμπες. άλλα ρώτησα πρίν για πιο τύπο διότι αν βάζεις ότι θέλεις νομίζω θα παίζει ρόλο στην ένταση του φωτός που θα έχουν. Άρα επειδή είναι η μικρή σκάλα θα πρέπει να μην έχουν τόσο μεγάλη ένταση, τουλάχιστον έτσι νομίζω!!!! τι λέτε;
|
Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα,εγώ τουλάχιστον δεν είχα,είχα βάλει SMD που λέει ο nikos ts (φωτίζουν δυνατά αλλά καίγονται μες σε 6-8 μήνες) ,τώρα έχω απλές ψείρες LED.
|
02-04-11, 16:51
|
|
|
|
Περιοχή:
Νάουσα Ημαθίας
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vicbar
Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα,εγώ τουλάχιστον δεν είχα,είχα βάλει SMD που λέει ο nikos ts (φωτίζουν δυνατά αλλά καίγονται μες σε 6-8 μήνες) ,τώρα έχω απλές ψείρες LED.
|
οι απλές ψείρες που έχεις είναι τύπος Τ10; μάλλον τέτοιες θέλω να βάλω. φωτίζουν το ίδιο με τις μαμά λάμπες ή περισσότερο; η μαμά βεβαίως βγάζουν κίτρινο φως ενώ εγώ θέλω να βάλω άσπρο μιας και οι λάμπες στη μεσαία σκάλα έχουν είδη αλλαχθεί σε optiblue.
|
02-04-11, 17:03
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
οι απλές ψείρες που έχεις είναι τύπος Τ10; μάλλον τέτοιες θέλω να βάλω. φωτίζουν το ίδιο με τις μαμά λάμπες ή περισσότερο; η μαμά βεβαίως βγάζουν κίτρινο φως ενώ εγώ θέλω να βάλω άσπρο μιας και οι λάμπες στη μεσαία σκάλα έχουν είδη αλλαχθεί σε optiblue.
|
Ναι Τ10 είναι ο κωδικός, είτε είναι SMD είτε απλές, οι απλές δεν φωτίζουν πολύ δυνατά, οι SMD ναι (εξαρτάται και με πόσα λαμπάκια θα είναι), από χρώματα υπάρχουν πολλά από άσπρο μέχρι και ουράνιο τόξο μπορείς να βρείς εγώ είχα βάλει κόκκινα προχθές στη μικρή σκάλα και στη πινακίδα πίσω (δεν είμαι Ολυμπιακός )
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Victhor : 02-04-11 στις 17:09.
|
02-04-11, 17:34
|
|
|
|
Περιοχή:
Νάουσα Ημαθίας
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vicbar
Ναι Τ10 είναι ο κωδικός, είτε είναι SMD είτε απλές, οι απλές δεν φωτίζουν πολύ δυνατά, οι SMD ναι (εξαρτάται και με πόσα λαμπάκια θα είναι), από χρώματα υπάρχουν πολλά από άσπρο μέχρι και ουράνιο τόξο μπορείς να βρείς εγώ είχα βάλει κόκκινα προχθές στη μικρή σκάλα και στη πινακίδα πίσω (δεν είμαι Ολυμπιακός )
|
φαντάζομαι η ένταση τους είναι αντίστοιχη των μαμά; (απλά σε άσπρο χρώμα που τις θέλω εγώ).
|
02-04-11, 18:09
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
φαντάζομαι η ένταση τους είναι αντίστοιχη των μαμά; (απλά σε άσπρο χρώμα που τις θέλω εγώ).
|
Νομίζω πως ίδια ένταση έχουν, απλά καταναλώνουν λιγότερη ισχύ.
|
02-04-11, 18:11
|
|
|
|
Περιοχή:
Νάουσα Ημαθίας
|
|
ok σε ευχαριστώ πολύ!!!!!
|
02-04-11, 19:26
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Παράθεση:
οι λάμπες στη μεσαία σκάλα έχουν είδη αλλαχθεί σε optiblue.
|
Είσαι ευχαριστημένος,πόσες χιλιάδες κεριά είναι,πόσο σου κόστισαν???
Πολλές ερωτήσεις μαζεμένες,sorry.
Ευχαριστώ.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16996098 seconds (82,87% PHP - 17,13% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:48. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|