Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA AURIS Το καινουργιο (corolla ) Hatchback με την καινοτομο ονομασια για την αναφορα του σε πιο νεο κοινο. www.auriclub.gr |
|
|
27-09-08, 17:02
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
να περιμένω να δω και τον Άγιο Βασίλη να κατεβαίνει απο την καμινάδα.
|
Αφού δεν έχεις τζάκι ρε φίλε...
Πάντως έχει δίκιο ο Βαγγέλης... Αυτά με την μετατροπή auris σε ts περισσότερο σε ταινία επιστημονικής φαντασίας θα μπορούσε να γίνει. Εκτός εάν το παλικάρι εννοεί ότι βάλανε κομπρέσσορα σε Corolla TS, πράγμα λογικό που το έχουν κάνει πολλοί. Και η καραμέλα με το θέμα της αξιοπιστίας του υπερκυβισμού καλό θα ήταν να σταματήσει κάποια στιγμή, αφού ναι μεν αποτελεί μετατροπή με ό,τι αυτό σημαίνει, αλλά πλέον έχει δείξει την αξιοπιστία του σε πάρα πολλούς που έχουν προχωρήσει σε αυτήν την μετατροπή. Και λογικά να το δει κανείς (όπως το αναλύει και ο Βαγγέλης παραπάνω) είναι ό,τι πιο αξιόπιστο μπορεί να κάνει κανείς σε μοτέρ 1,4 και 1,6 vvt-i...
27-09-08, 19:56
|
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
λαθος συνταξης δικο μου . σε corolla ts βαλαν kompressora απλα μου ειπε οτι μπορω και εγω να βαλω κομπρεσσορα (μονο, δεν θελω να βαλω και μοτερ τs). το οριο μου οσο ανφορα τα λευτα ειναι τα 4000€ συνολο, αντε 4500€ με την προηποθεση οτι θα βγαλει 150hP και θα καταναλονει για 150hP (οχι για 200hP) και πειρα το 1.4 επειδη ειναι το πρωτο μου αμακσι και το πειρα με οριμοτιτα και προιποθεση να ειναι ασφαλες οικονομικο λειτουργικο ευρηχορο και αξιοπιστο (σαν σωστος οικογενιαρχης ) μετα μαs κατεστρεψε το top gear (η εκπομπη) οσο αναφορα την ταχυτητα και αρχησε η κατρακηλα. για 1.6 δεν ρωτησα ουτε καν ποσο ειχε λογο οικονομικο (ολοι μου λεγαν παρτο 1,6 αλλα εγω νομιζα τα 100hP ειναι αρκετα)! μετα το εμαθα.
|
01-10-08, 15:14
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
ή το δίνεις όσο είναι ακόμα καιρός ή το αφήνεις στην ησυχία του. Δεν αξίζει να το σφάξεις όπως είπαν πολλοί, καινούργιο αμάξι.
Σίγουρα ούτε το 1.6 εντυπωσιάζει, αλλά είναι σαφώς ικανότερο για τα κιλά του αμαξιού.
|
06-10-08, 03:13
|
banned
|
|
Περιοχή:
GREECE4EVER
|
|
πω πω πω τι ακουω.δεν παει το 1600 το auris;τι να πω οι πολυξεροι ειναι πολλοι.το corollaki προηγουμενο απλα το αφηνει μεχρι τα 180 10+ αυτοκινητα πισω δοκιμασμενα και λιγα ειπα.τεραστια διαφορα απλα.ασε να το ξεροθμε καλυτερα εμεις που το εχουμε.τα test drive τα αμαξια εχουν στο κοντερ 100κμ.και το δικο μου στην αρχη δεν πηγαινε βημα.ελα οδηγα το δικο μου με 20000κμ.και μετα τα λεμε.dual vvti 16kg διαθεσιμα απο τις μολις 2000χιλιαδες στροφες.πως σου φαινεται εξυπνε;που δεν παει βημα το auris;
|
06-10-08, 03:33
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
γιατι δεν δοκιμαζεις να βαλεις μια τουρμπινιτσα και να την δουλευεις με μικρη πιεση(0.5 bar) για να μν χρειαστει να αλλαξεις πιστονια κλπ.και οταν θες να το πουλησεις το βγαζεις και το πουλας ως μαμα για να μν χασει αξια.δεν νομιζω να παει πανω απο 4000 ευρω.
|
|
|
|
06-10-08, 10:44
|
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 1600AURIS
πω πω πω τι ακουω.δεν παει το 1600 το auris;τι να πω οι πολυξεροι ειναι πολλοι.το corollaki προηγουμενο απλα το αφηνει μεχρι τα 180 10+ αυτοκινητα πισω δοκιμασμενα και λιγα ειπα.τεραστια διαφορα απλα.ασε να το ξεροθμε καλυτερα εμεις που το εχουμε.τα test drive τα αμαξια εχουν στο κοντερ 100κμ.και το δικο μου στην αρχη δεν πηγαινε βημα.ελα οδηγα το δικο μου με 20000κμ.και μετα τα λεμε.dual vvti 16kg διαθεσιμα απο τις μολις 2000χιλιαδες στροφες.πως σου φαινεται εξυπνε;που δεν παει βημα το auris;
|
Αγορινα ηρεμησε!Ο καθενας μεσα στο forum μπορει να εχει την αποψη του!Εδω απλα τις ανταλλασουμε!Δεν χρειαζεται να αρπαζεσαι και να θυμωνεις!Hμαρτον δηλαδη!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
γιατι δεν δοκιμαζεις να βαλεις μια τουρμπινιτσα και να την δουλευεις με μικρη πιεση(0.5 bar) για να μν χρειαστει να αλλαξεις πιστονια κλπ.και οταν θες να το πουλησεις το βγαζεις και το πουλας ως μαμα για να μν χασει αξια.δεν νομιζω να παει πανω απο 4000 ευρω.
|
Jason πιστευω φιλαρακι οτι πολυ μεγαλο ρολο παιζει και η εγγυηση!Αν το πηρε τωρα το αμαξι ας περιμενει λιγο και μετα το πειραζει!6 χρονια εγγυησης δεν τα πετας τοσο ευκολα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 06-10-08 στις 11:05.
Αιτία: Συγχώνευση posts...
|
06-10-08, 12:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Παράθεση:
|
Από το site της toyota για τον 1600AURIS: 157NM στις 5200rpm
Ε... δεν τα λες και 16κιλά στις 2000rpm
|
|
|
|
06-10-08, 12:26
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλια
|
|
Παράθεση:
|
Αυτα που γραφεις προφανως σε μενα απευθυνονται επειδη αναφερεσαι περι test drive και λοιπα, πραγματα δηλαδη που ανεφερα εγω.
Καταρχας φιλε μου δεν ειμαι ουτε πολυξερος ουτε τοσο εξυπνος. Ρεσιταλ εξυπναδας εδωσες εσυ χθες με αυτα που εγραψες στο τοπικ που ανοιξες με τιτλο επιδοσεις auris 1.6 οπου θα γελασει και ο καθε πικραμενος αν το διαβασει, με αποκορυφωμα οταν ανεφερες οτι το fabia rs(το 14αρι ακουσων ακουσων) εχει μαμα δυναμομετρημενα 138 αλογα ΤΡΟΧΟ ,φαντασου δηλαδη ποσα εχει στροφαλο...Ελπιζω να μην τα λες και παραεξω αυτα τα πραγματα...
Καλα το οτι το auris ειναι πανω απο 10 καροτσες μπροστα απο ε12 1.6 απλα το αφηνω ασχολιαστο...Ο νοων νοητω...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη trelokomio : 06-10-08 στις 13:53.
|
06-10-08, 12:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
κοιτάχτε παιδιά. λογικό είναι ο καθένας να λέει καλά λόγια για το αυτοκίνητο του. σύμφωνα με τους καταλόγους της TOYOTA το Ε-12 1600 έχει 0-100 10,2 δευτερόλεπτα, ενω το Auris 1600 έχει 0-100 σε 10,4. δεν λέω οτι το Ε-12 ειναι F-16, αλλά σε μια μετάξυ τους κόντρα, αν κάποιο πρέπει να είναι μπροστα αυτό θα είναι το Ε-12 (κυρίως λόγω μικρότερου βάρους).
κατα τα άλλα καλα θα είναι να μιλήσουμε για το tuning του Auris, γιατι αυτός είναι ο τίτλος του θέματος...!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
06-10-08, 13:11
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll
Από το site της toyota για τον 1600AURIS: 157NM στις 5200rpm
Ε... δεν τα λες και 16κιλά στις 2000rpm
|
Βασίλη έχει εν μερη δίκιο ο φίλος μας.
Το auris 1600cc εχει 16 κιλά ροπής, απο τα οποία τα 14 κιλά τα βγάζει απο τις 2000 στροφές. Κάτι το οποίο επιτυγχάνεται με το dual vvti και ειναι οντως αξιοσημείωτο για ατμοσφαιρικό 1600άρι.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,19768500 seconds (81,78% PHP - 18,22% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:03. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|