Σε όποιον δεν αρέσει το Corolla γιατί νεοπλουτησε και θέλει audi και διάφορα άλλα στο καλό και delete το account από το φόρουμ.
Είναι χαζό σε ένα χ φόρουμ που αντιπροσωπεύει κάτι συγκεκριμένο να έρχεσαι και να λες α καλό μωρέ αυτό που αντιπροσωπεύετε αλλά εγώ θα πάρω κάτι άλλο…(εμένα προσωπικά μου είναι αδιάφορο δεν θέλω να ξέρω).
Μπορεί και εγώ να αλλάξω αμάξι και να πάρω κάποιο όχι Toyota αλλά δεν θα έρθω να το κάνω διαφήμιση στο φόρουμ.
Είναι σαν να είμαι ολυμπιακός και να πηγαίνω στο φόρουμ του ολυμπιακού και να λέω ότι ξέρετε καλή η ομάδα σας αλλά θα γίνω παναθηναϊκός….
Επίσης και για κάποιες πολύ συγκεκριμένες βλάβες που βγάζει το Corolla και το κάνουμε μεσανατολικό θέμα, για άντε μπλέξτε σε άλλη μάρκα και να αρχίσει να βγάζει προβλήματα και να σας δω αν θα ξεμπλέξετε ποτέ..)
Τεσπα το θέμα δεν είναι εκεί, και ο ολυμπιακός με τον παναθηναϊκό χάνουν αλλά συνεχίζετε να τους υποστηρίζετε…
Σαν να έχω Nokia και να λέω καλό είναι το Ericsson.
Το αμάξι το επιλέξατε εσείς δεν σας το έδωσε η Toyota με το ζόρι.
Θεωρώ ότι το Corolla είναι ένα τίμιο και παλικαρίσιο αμάξι, χωρίς φρου φρου και αρώματα.
Και επιτέλους σταματήστε να το συγκρίνετε με πιο μεταγενέστερα χρονολογικά αυτοκίνητα.
Αυτά από μένα και δεν θα μπω σε αντιπαράθεση με κανέναν όλες οι απαντήσεις σεβαστές.
και για το τελος καλορίζικο, καλοτάξιδο...