Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-03-10, 18:34
Το avatar του χρήστη Ma-corolla
Ma-corolla Offline:

Περιοχή: KOZANH
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
Ma-corolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
υπάρχει πρόβλημα τέτοιο ομως απο την στιγμή που μια στο τόσο θα δουλέυει και με βενζίνη , αλλά σίγουρα χάνουμε την εγγύηση τώρα τις πολυεθνικές δεν ξερω αν τις κανουμε τιποτα αφου πάλι απο τις ίδιες αγοράζουμε υγραέριο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-03-10, 19:17
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Βενζινάδικα με GAS δεν έχει σε νησιά και διάφορα άλλα μέρη, αλλά τουλάχιστον εδώ στην Αθήνα έχει μπόλικα!
http://www.shell.com/home/content/gr...gas_sites.html
και αυτά είναι ΜΟΝΟ της shell! φανταστείτε και στις άλλες μάρκες πρατηρίων πόσα άλλα θα έχει ακόμα!
Για τι λίπανση μιλάτε???? κάποτε λέγανε για την βενζίνη ότι λυπαίνει τις βαλβίδες ο μύλυβδος όμως έγινε Αμόλυβδη! απ' όσο γνωρίζω εγώ δεν τίθεται κανένα πρόβλημα με τους κινητήρες, ισα ίσα που είναι ποιό καλή η καύση, έχει λιγότερα κατάλοιπα και κάνει καλό και στον κινητήρα μας, αλλά και στο περιβάλλον! και φυσικά και πολύ καλό στην τσέπη μας!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 19-03-10 στις 19:23.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-03-10, 00:36
Το avatar του χρήστη Lynx
Lynx Offline:

Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 303
Lynx είναι ένας φάρος φωτός Lynx είναι ένας φάρος φωτός Lynx είναι ένας φάρος φωτός Lynx είναι ένας φάρος φωτός Lynx είναι ένας φάρος φωτός Lynx είναι ένας φάρος φωτός
Έχουνε βάλει 2 συμφοιτητές μου. Στην Λάρισα υπάρχει 1 πρατήριο για αέριο. Ο ένας σε Peugeot 308 και ο άλλος σε Ford Mondeo. Δεν έχω ακούσει, να πω την αλήθεια, αν τους έχει βγάλει κανένα πρόβλημα, και αγοράζουν το υγραέριο με 0.70€ το λίτρο... Και αν δεν κάνω λάθος η όλη μετατροπή κοστίζει περίπου 1.200€. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χάνεις αρκετό χώρο από το πορτ παγκαζ λόγο του ότι εκεί μπαίνει το ντεπόζιτο για το υγραέριο.

All we know is... He's called The Lynx!!!

Αν δεν είσαι σίγουρος ότι θα αφήσεις το γκάζι,
τότε μην το πατήσεις!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-10, 13:16
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
καλημερα σε ολα τα παιδια.
συγνωμη που τοσο καιρο δεν ειπα τιποτα για το υγραεριο αλλα λογο χρονου δεν προλαβαινα.
λοιπον πριν απο ολα θελω να σας πω οτι εχω κανει μετατροπη στο αμαξι μου απο τον Νοεμβρη που μας περασε αλλα την ιστορια υγραεριο την εψαχνα περιπου στον 1 χρονο.
εχουμε και λεμε λοιπον.το αμαξι μου ειναι μια collitsa G6 vvtι του 2001 διπορτη 1400 κυβικα.
καταρχας υπαρχουνε 2 συστηματα υγραεριου 4ης και 5ης γενιας.το 4ης γενιας ειναι με πνευμονα και χρειαζεται υπολογισμος βαση του αισθητηρα λ για να βρει την ποσοτητα του αεριου που θα ριχνει+το οτι το συστημα αυτο ειναι αρκετα φθηνοτερο απο το 5ης γενιας.
παμε τωρα στο συστημα 5ης γενιας.το συστημα αυτο δεν χρειαζετια κανεναν πνευμονα για να δυλεψει απλα μπαινουνε 4 μπεκ στην πολαπλη εισαγωγης(ενα για καθε κυλινδρο και μιλαμε για υγρο ψεκασμο του αεριου)απο εκει και περα απο ενα καλωδιακι που δινει την εντολη στο μπεκ της βενζινης ανταμωνει τον εγκεφαλο του αεριου.
η μπουκαλα μου ειναι τοποθετημενη στην ρεζερβα πολη ομορφα και την ρεζερβα την κουβαλαω χυμα στο πορτ μπαγκαζ η μπουκαλα περνει καθαρα 36λιτρα αεριο.
η ολη μετατροπη εγινε απο την υγραεριοκινηση (ygraeriokinisi.gr μπιρμπος λεγεται ο ανθρωπος)θεωρω ο καλυτερος στο ειδος.
αυτο που μου εκανε εντυπωση παιδια ειναι οτι εκατσε και μου εδειξε τα παντα απο τα μπεκ(που ειναι ζιμενς)μεχρι εγκεφαλους και πλεξουδες.οπως μου ειπε με το 5ης γενιας συστημα(που ειναι και αποκλειστικος αντιπρωσωπος της icom ιταλιας)θα παρεις μια εχτρα ιποδυναμη της ταξης του 5% και ηταν απολυτος σε αυτο.
τελικα απο τον νοεμβρη που το εχω βαλει ειμαι απολυτα και τρελα ικανοποιημενος.
για οσους τους καιει το θεμα αποδοση ειδα πραγματη την διαφορα που μου ελεγε στο γκαζι.το αμαξι ειναι σπιρτο απο πολυ χαμηλα μεχρι και τις 6700στροφες του κοφτη.

ασφαλεια.....
μην ακουτε υγραεριο παιδια και τρελενεστε(ενας βλακας που του ειπα οτι καιω υγραεριο με ρωταει μεσα στο αμαξι καπνιζεις?)

πλεονεκτηματα......
1ον το υγραεριο σε περιπτωση σοβαρου τροχαιου ειναι κατα πολυ πιο ασφαλες απο την βενζινη.(φιαλη αεριου δοκιμασμενη σε 100βαρ πιεση)

2ον καθαροτατο καυσιμο χωρις προσμιξεις,νερο,νοθειες

3ον αλλαζω μπουζι και βλεπω μονο ενα ασπρο πεπλο και οχι ψωρα

4ον καπου στα 117 οκτανια καυσιμο που συμενει ελεγχομενη εκρηξη στους κυλινδρους και αντιο πυρακια κτλ

5ον αλλαγη λαδιων στα 10.000χλμ και να ειναι σαν καινουρια.

6ον οσοι απο εσας εχετε μπουκα πισω κοιταξτε τι χρωμα εχει με βενζινη.εμενα οποτε την βλεπω ειναι ασπρη.

7ον μεγαλη διαρκεια ζωης κινητηρα καθωτι 0 καταλοιπα

8ον δυνατοτητα αλλαγης ποσοτητας του αεριου που ψεκαζει με αλλαγη μονο ενος ζιγκλερ και οχι ολοκληρου του μπεκ την ιδια ωρα στο μαγαζι του και δωρεαν.

9ον μιδενικη εκπομπη καυσαεριων αρα καταλυτης για μια ζωη.και ο καταλυτης περιτος ειναι με το αεριο αλλα αμα βγαλουμε τους λ εκτος θα εχουμε λαμπακι.

μειονεκτηματα........

1ον στο συστημα 4ης γενιας υπαρχει οντως χαμηλοτερη αποδοση ενω στο 5ης οχι

2ον το καυσιμο αυτο αποτελειτε απο 70% βουτανιο και 30% προπανιο.απλα καποιες εταιριες βαζουνε λιγοτερο προπανιο με συνεπεια τα συστηματα 4ης γενιας να καταλαβαινουνε την διαφορα ενω της 5ης οχι.

3ον δεν μπαινει ακομα σε κινητηρες FSI αν και οπως μου ειχανε πει μεσα στο 2010 οι ιταλοι θα βγαζανε(νομιζω το εχουνε φερει τωρα)

καταναλωση....
καταναλωση εχω ακριβως της ιδια με της βενζινης(σημειωση με αεριο δουλευει κανονικα ο υπολογιστης καυσιμου στο ταμπλο και μαλιστα ειναι πολυ ακριβης)
θεωρητικα στα 300χλμ με τσιτα γκαζια 11 λιτρα στα 100 εντος πολης.
τσιτα παλι τα γκαζια στην εθνικη στα 300 χλμ 10.3 στα 100
κανονικη οδηγηση στην εθνικη(νορμαλ) εχω καψει 8.6 λιτρα στα 100χλμ

αποριες....

1ον καποιοι απο εσας διαβασα παρακατω λετε οτι επειδη καιμε αμολυβδη βενζινη οι βαλβιδες δεν χρειαζονται λιπανση.ΛΑΘΟΣ η βενζινη απο την φυση της λογο του οτι ειναι υγρο λιπαινει της βαλβιδες.τον ρολο της λυπανσης στο αεριο παιζει το βουτανιο.το προπανιο σκετο επειδη ειναι πολυ ξερο καυσιμο δεν τις λιπαινει αλλα της ξερενει.αλλιως θα καιγαμε σκετο προπανιο και το αμαξι πραγματικα θα ηταν πυραυλος απο ιποδυναμη.
εκει που εβαλα το αεριο εχει και κιτ λιπανσης βαλβιδων για οσους θελουνε να καινε σκετο πραπανιο,αλλα σκετο εχει μονο ολλανδια και αγγλια.

2ον η εγκατασταση(και οχι ολο το αμαξι)περναει κτεο και στην συνεχεια υπουργειο για αλλαγη αδειας.τοσο απλα

3ον ολα τα προιοντα του αεριου ειναι πιστοποιημενα με ISO κτλ και δεν μπαινουνε τυχαια αλλιως θα κυκλοφορουσαν κινητες βομβες στον δρομο.

4ον μπαινει σε ολα τα αυτικινητα τουρμπο η ατμοσφαιρικα αφου οτι μειγματα δινει σε βενζινη μετα θα τα δινει σε αεριο.

προβληματα.....
οταν εβαλα το αεριο μου ειπε ο ανθρωπος οτι προβλημα δεις μην το φερεις αμεσος αλλα κανε πρωτα 4000 χλμ και μετα ελα απο εδω να μου πεις.
1ον ενα προβλημα που ειχα ηταν οτι οταν ηταν κρυο το αμαξι δυσκολευοταν να παρει μπρος.αυτο λυθηκε με μια ηλεκτροβαλβιδα στην παροχη των μπεκ αεριου και δωρεαν.
2ον καπου στις 3500 στροφες το αμαξι κομπλαρε και δυσκολευοτανε.επειδη ειναι vvti το αμαξι μετα απο καποιες στροφες αρχιζει και πινει αρκετα παραπανω.και αυτο το προβλημα παλι λυθηκε την ιδια μερα βαζοντας μου 2 νουμερα μεγαλυτερα ζιγκλερακια και πραγματικα απο τοτε πεταει.

επιλογος

η καλυτερη λυση για οσους αγαπουν το αμαξι τους και δεν θελουν να βαλουν το χερι στην τσεπη τους συνεχεια με τις βενζινες για να το απολαυσουν.
παιδια εμενα το κοστος ηταν 1600ευρω αλλα απο τον Νοεμβρη μεχρι τωρα τα μισα τα εκανα αποσβεση.
πραγματικα στο επομενο μου αυτοκινητο αν ειναι καινουριο παω κατευθειαν για αεριο.

Υ.Γ οποιος ειναι απο αθηνα μπορει να μου πει να κανονισουμε να βρεθουμε να το δει στο αμαξι μου και γιατι οχι να το οδηγησει κιολας.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη davarisx : 21-03-10 στις 14:03.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-10, 17:49
NikiforosGT Offline:
Moderator

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! δεδομένου ότι έχω κάτι προβληματάκια στο αμάξι και θα χρειαστώ χρήματα δεν θα το κάνω ακόμα, Αν όμως η τιμή της βενζίνης κοπανίσει κανα 2ευρω θα το κάνω! και θα χαρώ να δω και το δικό σου απο κοντά! α μπορείς όμως θα σε παρακαλούσα να σήκωνες μερικές φωτος από το μοτερ να φαίνονται τα μπεκ κτλ καθώς και από την δεξαμενή. Ησουν πολυ κατατοπιστικός! μπράβο!

http://www.ygraeriokinisi.gr/
Στην σελίδα έχει φωτος από Celica (δεν είναι GT4) και φαίνονται καλά όλα καθώς και η δεξαμενή στον χώρο της ρεζέρβας! για όσους έχουμε τις μινι ρεζέρβες δε νομίζω πως υπάρχει λογος να μην την έχουμε μαζί μας!
Και κάτι άλλο! έχω δει αμάξι εταιρίας που δουλεύει με εξαρτήματα φυσικού αερίου να έχει φυσικό αέριο! τα εξαρτήματα, δεξαμενή κτλ ήταν σαν του υγραερίου! αν αύριο-μεθαύριο υπάρχει και στην Ελλάδα αυτή η δυνατότητα μπορεί το αμάξι που καίει υγραέριο να καίει και φυσικό αέριο???? ξέρει κανείς ?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 21-03-10 στις 18:00.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-10, 21:19
davarisx Offline:
banned

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Και κάτι άλλο! έχω δει αμάξι εταιρίας που δουλεύει με εξαρτήματα φυσικού αερίου να έχει φυσικό αέριο! τα εξαρτήματα, δεξαμενή κτλ ήταν σαν του υγραερίου! αν αύριο-μεθαύριο υπάρχει και στην Ελλάδα αυτή η δυνατότητα μπορεί το αμάξι που καίει υγραέριο να καίει και φυσικό αέριο???? ξέρει κανείς ?
Νικηφορε καλησπερα.να σου εξηγησω κατι.
Καθε μα καθε αεριο εχει μια διαφορετικη πιεση.
Βουτανιο 3 Bar, Προπανιο 7 bar, φυσικο αεριο καπου στα 10 bar και το LPG που καιμε εμεις στα αμαξια ειναι στα 4 bar.

Oταν ρωτησα μου ειπανε και φυσικα μπορεις να βαλεις φυσικο αεριο αλλα το θεμα ειναι που να το βρεις αφου δεν πουλανε τα βενζιναδικα.
Κατι αλλο ομως.με το φυσικο αεριο εχεις λιγο παραπανω ρυπους σε σχεση με το υγραεριο και λιγο χαμηλοτερη αποδοση.καπου εχω και σχετικες μετρησεις που κανανε οι Ιταλοι.
Φωτογραφιες φυσικα και θα ανεβασω μονο να βρω τον χρονο.το πολυ μεχρι σαβατοκυριακο θα της ανεβασω.

Παραθετω βενζιναδικα με υγραεριο στην Ελληνικη επικρατεια........

ΑΤΤΙΚΗ
1
ΑΓ.ΙΩΑΝ.ΡΕΝΤΗΣ
EKO-PETROLINA
Π.Ράλλη 99-101
210-5445551

2
ΑΓ.ΙΩΑΝ.ΡΕΝΤΗΣ
SHELL GAS
Αγ.Άννης 46
210-4930205

3
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
SHELL GAS
Αεροδρόμιο(Βενιζέλος)
210-3542380

4
ΑΛΙΜΟΣ
BP
Αεροπορίας 6
210-9961457

5
ΑΧΑΡΝΑΙ (ΜΕΝΙΔΙ)
SHELL GAS
Δεκελίας 108
210-2466148

6
ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ
SHELL GAS
Μαρκόνι 9
210-3417186-8

7
ΓΕΡΑΚΑΣ
BP
Λ.Μαραθώνος 150
210-6612401

8
ΙΛΙΟΝ (Ν.ΛΙΟΣΙΑ)
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΚΑΖ
Βιτυβίλλια 44
210-2637938-9

9
ΚΑΜΑΤΕΡΟ
EKO-PETROLINA
Κ.Παλαμα&Ιφιγένειας
210-2310180

10
ΚΟΡΩΠΙ
PETROGAS
2ο χιλ.Παιανίας-Μαρκόπουλο
210-6645947

11
ΚΟΡΩΠΙ
SHELL GAS
8ο χλμ.Βαρης-Κορωπίου
210-6021536-734

12
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
EKO-PETROLINA
Ναυπλίου 36
210-2819177

13
ΜΟΣΧΑΤΟ
BP
Δαβακη 16 & Πολυκράτη
210-4817689

14
ΜΟΣΧΑΤΟ
EKO-PETROLINA
Πειραιώς & Κοντονη 27
210-4815974

15
ΠΑΙΑΝΙΑ
JET GAS
Λεωφ. Μαρκοπούλου 26
210-6643731

16
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
EKO-PETROLINA
Λασκαράτου 7 (Γέφ.Ροσινιόλ)
210-5752593-5

17
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΕΠ
Αλ. Παναγούλη 39(όπ.ΕΘΝΟΣ)
210-6398203

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.........
1
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
JET GAS
Στοφή αεροδρομίου
2310 - 663422

2
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
SHELL GAS
Τέλος 28ης Οκτωβρίου
2310 - 663422

3
ΘΕΡΜΗ
PETROGAS
Έναντι ΗΥΑΤΤ
2310 - 464889

4
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
LEON GAS
Τέρμα οδ. Γιαννιτσών (Μενεμέμη)
2310 - 523131

5
ΦΟΙΝΙΚΑΣ
BP
Ποσειδώνος (όπ.Μηχ/σίου ΟΑΣ)
2310 - 471177

ΘΗΒΑ.....................
1 ΕΞΟΔΟΣ ΘΗΒΩΝ
JET - GAS
3ο Χιλ.Θηβών Μουρακίου
22620-22953

ΒΟΛΟ..............
1
ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ
EKO-PETROLINA
11ο Χλμ Βόλου - Ν.Αγχιάλου
24210-88953

2
ΔΙΜΗΝΙΟ
ΕΠ
7ο Χλμ.Βόλου Λαρίσης
24240-95562

ΛΑΡΙΣΑ...........

1
ΛΑΡΙΣΑ
EKO-PETROLINA
3ο Χλμ. Λαρίσης - Αθηνών (εν.ΕΛΠΑ)
2410-627327

2
Ε.Ο ΛΑΡΙΣΗΣ - ΒΟΛΟΥ
EKO-PETROLINA
7ο Χλμ.Λαρίσης - Βόλου
2944-336709

ΚΑΤΕΡΙΝΗ......
1
ΣΕΑ. ΚΟΡΙΝΟΥ
SHELL GAS
55ο Χλμ. Θεσ/νίκης - Αθηνών
23510 - 41257

2
ΣΕΑ. ΚΟΡΙΝΟΥ
SHELL GAS
447ο Χλμ. Αθηνών - Θεσ/νίκης
23510 - 42131

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ..........

1
ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΠΥΛΑΙΑΣ
JET GAS
11ο Χλμ. Θεσ/νίκης - Χαλκιδικής
2310 - 476136

ΙΩΑΝΝΙΝΑ............
1
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
PETROGAS
3ο Χλμ. Ιωαννίνων - Αθηνών
26510 - 57624

ΚΡΗΤΗ........

1
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
AVIN
Δ.Ε.Δ Ηρακλείου - Μοιρών
2810 - 792192

2
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
PETROGAS
Ξηροπόταμος
2810 - 250608

3
ΧΑΝΙΑ
PETROGAS
Γαλατάς
28210 - 31090

ΤΡΙΠΟΛΗ.........
1
ΤΡΙΠΟΛΗ
HELLAS GAS
ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ Ε.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ-
ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΘΕΣΗ ΓΟΡΔΟΝΙΑ
2710 411730

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη davarisx : 21-03-10 στις 21:58.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-10, 21:52
NikiforosGT Offline:
Moderator

Προς το παρόν δεν έχουμε, είδα όμως σε αμάξι εταιρίας και ήταν fiat panda!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-10, 22:23
davarisx Offline:
banned

Nικηφορε οι Ιταλοι βγαζουνε αυτοκινητα παραγωγης στην Ιταλια που ειναι απο την μανα τους φτιαγμενα για αεριο-φυσικο η μη.Οι Ιταλοι ειναι οι Νο1 στον τομεα υγραεριο.Καταρχην ολη η Ιταλια,Αυστρια,Γερμανια εχει παντου βενζιναδικα με αεριο.
Εμεις επειδη σαν λαος οποτε συναμα και σαν Κυβερνησεις κοιταμε να πουλαμε αυτα που θελουμε και αυτα που μας συμφερουν.Οσο για τις τιμες του Αεριου καπου διαβασα υπαρχει ενας κανονισμος της Ευρωπαικης ενωσης που οριζει την μαξιμουμ τιμη που θα εχει το αεριο σε σχεση παντα με την βενζινη.

http://www.icomitalia.it/lang1/index.html

Κοιτα να δεις τι φτιαχνουν οι Ιταλοι την ιδια ωρα που εμεις οι Ελληνες ασχολουμαστε με τρυχες.

Υ.Γ Νικηφορε η CELICA που ειδες φοραει συστημα 4ης γενιας με πνευμονα αν δεις καλα.δεν εχει καμοια σχεση με το 5ης γενιας αν δεις εδω http://www.ygraeriokinisi.gr/5.html μεγαλη διαφορα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-10, 22:31
NikiforosGT Offline:
Moderator

ΕΜ..... αν σταματήσουμε να ασχολιόμαστε όλη η Ελλάδα με το DVD της Tzoύλιας κάτι θα γίνει!!!!
Αυτό που είδα εγώ το είχε εταιρία που ειδικεύεται στο φυσικό αέριο και έχουν κάνει τον σταθμό ανεφοδιασμού των λεοφορείων και το γεμίζουν εκεί, γιατί όπως είπες κανείς δεν δίνει! βέβαια δεν πουλάνε κιόλας, αλλά αν είχαμε στο αμάξι μας και έχουμε και στο σπίτι μας δεν υπάρχει τρόπος να το γεμίζουμε????
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-10, 22:37
davarisx Offline:
banned

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
ΕΜ..... αν σταματήσουμε να ασχολιόμαστε όλη η Ελλάδα με το DVD της Tzoύλιας κάτι θα γίνει!!!!

Το επιασες το υπονοουμενο για τις τριχες που ειπα βλεπω.το 2ο DVD ποτε βγαινει αραγε?

Ασχετα απο αυτο αν ειχα και εγω μια ακρη θα γεμιζα φυσικο αεριο αλλα βλεπεις ετσι φατσα φορα δεν πας στα λεωφορεια του ΟΑΣΑ να τους πεις φουλαρε με.
Οσον αφορα απο την εγκατασταση του σπιτιου σου θα ελεγα οτι μαλλον τρελα ειναι κατι τετοιο αφου και επικινδυνο θα ειναι αλλα εκτος αυτου θες και τρομπα αεριου για να το πρεσαρεις μεσα.
Οταν βαζω σε βενζιναδικο η αντλια σπρωχνει μεσα με 10Βαρ πιεση φαντασου..
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
LPG υγραέριο στα Toyota ergatis TOYOTA AURIS 67 29-06-22 23:50
Υγραέριο σε Corolla soulfunkdjx ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 40 07-11-15 20:14
Υγραέριο σε μαυροκαπακο COROLLA293 4AGE 20v Levin 17 25-03-14 00:13
Υγραέριο σε Auris 1.6 5τάχυτο 2007 dimververis TOYOTA AURIS 1 12-07-12 10:39

Page generated in 0,20960808 seconds (81,78% PHP - 18,22% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:11.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com