Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Σε πιο βαθμό πιστεύετε ότι βρίσκετε στην Ελλάδα η Οδηγική Παιδεία?
|
Αριστο
|
|
0 |
0% |
Αρκετά καλό
|
|
0 |
0% |
Μέτριο
|
|
5 |
10,20% |
Κάτω του μετρίου
|
|
24 |
48,98% |
Απαράδεκτο
|
|
20 |
40,82% |
|
|
|
|
|
15-04-08, 23:10
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Αν εσύ απαξιοίς μια, εγώ απαξιώ 10!
Αλλά εσύ απαντάς μόνο κατα βούληση και σε ότι σε συμφέρει!
Σπύρο μου, όλα είναι σχετικά.... γιατί ποιος σου λέει εσένα ότι το παιδί σου δεν θα το δοκιμάσει εκτός περιοριστικών μέτρων???? Αφού το βλέπει... το θεωρεί σωστό!
Ο Ιππόδρομος, ώς γνωστών είναι κάτι παράνομο. Ουσιαστικά δλδ στο παιδί σου εσύ θα λές ότι υπάρχουνε χώροι όπου μπορείς να κάνεις παρανομίες, νόμιμα! Το λέω γιατί δεν μιλάς για πίστα... μιλάς για συγκεκριμένο χώρο! Και όταν εκεί μπουκάρουνε οι μπάτσοι, τι λές Σπύρο? Μην ανησυχείς, οι μπάτσοι ήρθανε απλά για να δούνε αν είμαστε όλοι καλά!!! Είναι δυνατόν να τα λέμε αυτά και στα παιδιά μάλιστα??? Η παρανομία, δεν δικαιολογείται ΠΟΤΕ και με ΤΙΠΟΤΑ!.
|
δεν μιλαω για πιστα γιατι αν ειναι να παω πιστα πρεπει να πληρωσω και δεν θα παω οποτε θελω 11-12 το βραδυ.ο ιππδ,δε λεω ειναι παρανομα αλλα το θεμα ειναι οτι εκει δεν εχει κοσμο αν φυγεις να καθαρισεις κανενα οπως σε αλλα σημεια.πιστευω οτι αν το παιδι ειναι να κανει κατι θα το κανει εμενα ο πατερας μου ουτε ενα χειροφρενο δεν μου ειχε κανει,ουτε μηχανη ουτε καν παπι ειχε κανενας στην οικογενια και ομως εγω πηρα μηχανη γιατι μου αρεσε και πηγαινα λιμανακια και χειροφρενα κανω.λοιπον αν ειναι να κανει θα κανει το παδι το θεμα ειναι να κανει σε [ασφαλη]πλαισια για τον εαυτο του και τους αλλους γυρω του να μην τα κανει μεσα σε κοσμο.και γω οταν ημουν μικρος εκανα κανα χειροφρενο σε στενα.οταν καποιες φορες περναγα απο κανα στενο και εβλεπα παιδια σκεφτηκα φαντασου να εμπαινα εδω με χειροφ,και χτυπαγα κανα παιδι και σταματησα να κανω στην πολη που εχει κοσμο.
|
16-04-08, 08:31
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
και γω οταν ημουν μικρος εκανα κανα χειροφρενο σε στενα.οταν καποιες φορες περναγα απο κανα στενο και εβλεπα παιδια σκεφτηκα φαντασου να εμπαινα εδω με χειροφ,και χτυπαγα κανα παιδι και σταματησα να κανω στην πολη που εχει κοσμο.
εδω ειναι το προβλημα,αν εκανες μαθηματα απο το σχολειο απο μικρος για κ.ο.κ και οδηγικη συμπεριφορα δεν θα εμπαινες με χειροφρενο σε στενα οταν ησουν μικρος οπως λες,παρα θα πηγαινες σε χωραφια,η πιστες,η γεωργικους δρομους να τα κανεις.ετσι δεν θα υπηρχε ποτε η περιπτωση να σου βγει ενα παιδακι απο καποιο στενο στη γωνια και να το εστελνες στον 1ο οροφο της απεναντι πολυκατοικιας.....
17-04-08, 00:51
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
|
|
και το σχολειο σωστο ειναι,αλλα πρεπει να ειναι και απο την οικογενια σωστα οχι να βλεπει μετα απο τον πατερα η απο αλλους στο δρομο να κανουν το αντιθετο απο αυτα που μαθαινει.εγω δεν ντρεπομαι να τα πω γιατι δεν υπαρχει[πιστευω]ατομο να του αρεσει το θεμα αυτοκινητο και να μην εχει κανει χειροφ,και οτι αλλο περι του θεματος.ο γιος μου μου λεει καμμια φορα κανε χειροφ,οταν ειμαστε σε κοσμο οχι του λεω και του εξηγω,οπως επισης καθεται παντα πισω και φοραει ζωνη,και πολλες φορες γκρινιαζει δεν μπορω τη ζωνη λεει,δεν πειραζει του λεω πρεπει,και του παταω κανα αποτομο φρενο οχι κοκαλο για να καταλαβει πως ειναι χωρις ζωνη,
|
17-04-08, 02:22
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
σωστος.........αγ.αναργυρους που ακριβως εισαι? εγω απο ανακασα.
|
|
17-04-08, 10:14
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spirosg6
οπως επισης καθεται παντα πισω και φοραει ζωνη,και πολλες φορες γκρινιαζει δεν μπορω τη ζωνη λεει,δεν πειραζει του λεω πρεπει,και του παταω κανα αποτομο φρενο οχι κοκαλο για να καταλαβει πως ειναι χωρις ζωνη,
|
Μπραβο Σπυρο. Πολυ σωστός. Δεν μπορω να βλέπω παιδια στα πισω καθισματα να αλωνίζουν ή να στεκονται όρθια αναμεσα στα μπροστινά καθίσματα, και οι γονεις μπροστα με ζωνη (ή και χωρις) να τρεχουν σε εθνικές κτλπ...
Αν γινει η στραβη, το παιδι τους θα χτυπηθει λες και μπήκε σε φραπεδέρια ή θα εξφεντονιστει απο το μπροστινό τζάμι σαν τον rocketeer....
Επειδη περιμενω και εγω παιδι τωρα, το έχω σαν πολύ σοβαρό μου μέλημα να του εμπεδωσω από όταν θα αρχισει να καταλαβαινει πως η πρωτη κινηση που κανουμε οταν μπαινουμε σε αμαξι ειναι να βαζουμε ζωνη. Ειτε καθομαστε μπροστα είτε πίσω...
|
17-04-08, 10:34
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Οι κοινωνικές συμπεριφορές δεν αλλάζουν εύκολα, αλλά αλλάζουν. Όποιος είναι λιγο μεγαλύτερος ξέρει τί έγινε με το τσιγάρο!
Η προϋπόθεση είναι να μην υπάρχουν αντιφατικά μηνύματα. Βομβαρδιζόμαστε από πληροφορίες για σουπερ-αυτοκίνητα, σουπερ-επιδόσεις, σουπερ-οδήγηση και σουπερ-οδηγούς, τα κανάλια "δείχνουν" τις κόντρες σαν συναγωνισμό τρεξίματος κλεφτών και αρματολών στον ελεύθερο Ταϋγετο, κ.ο.κ.
Η αστυνομία αδιαφορεί για τις πραγματικά επικίνδυνες συμπεριφορές και απλώς μαζεύει χρήματα για τον τοπικό δήμο, αν υπερβείς τα 90, μόνος σου στην ευθεία με 2 λωρίδες ανα κατεύθυνση.
Αν πέσει πάνω σου κάποιος που οδηγεί επικίνδυνα και πίσω έρχεται αστυνομία, ούτε κάν θα σταματήσει! Και αν τους ψάξεις για μάρτυρες, η απάντηση είναι ότι "δεν πάνε οι αστυνομικοί μάρτυρες"!
|
|
|
|
17-04-08, 11:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Σπύρο...... έτσι όπως το θέτεις τώρα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Το προηγούμενο το θεωρούσα λάθος. Τώρα είσαι πολύ σωστός!
Ενα ακόμα παράδειγμα για να δείτε πόσο πάχει το σύστημά μας.
Αυτοκίνητα παρκαρισμένο σε πεζοδρόμιο, έτσι ώστε να κλείνει τελείως την γωνία, και να μην μπορεί να περάσει πεζός, παρά μόνο αν κάνει ολόκληρο κύκλο. Ενας "φορτωμένος" τύπος με την θέα του στγκεκριμένου οδηγού, τα παίρνει και περνάει απο πάνω. Πατάει στο καπώ... και περνάει. Προφανώς το βούλιαξε. Το βλέπουνε οι μπάτσοι, και .......το συλλαμβάνουνε, και τώρα τρέχει στα δικαστήρια. Ο τύπος που είχε παρκάρει εκεί... ΠΛΗΡΩΣ παράνομα.... δεν έπαθε το παραμικρό!
Επίσης, χθές σε εκπομπή...... ένα τυπάς διπλοπαρκαρισμένος.
Τον ρωτάει ο δημοσιογράφος γιατί? Και τι απαντάει? "Μα δεν υπάρχει πρόβλημα, απο την πλευρά του δρόμου δεν κλείνω κανέναν, και απο μέσα οι παρκαρισμένοι, μπορούνε να βγούνε εύκολα έτσι όπως το έχω βάλει!"
Με τέτοιες λογικές πώς να αλλάξει κάτι? Μόνο ο καθένας για τον εαυτό του (και τη οικογένειά του).
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
17-04-08, 11:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εχουν γινει τοσα πολλα τα αυτοκίνητα και τοσο λιγα τα παρκιν που στο τέλος θα τα βάζουμε στα μπαλκόνια μας ή ακόμα και στον πάτο μας...
|
17-04-08, 11:58
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Πατάει στο καπώ... και περνάει. Προφανώς το βούλιαξε. Το βλέπουνε οι μπάτσοι, και .......το συλλαμβάνουνε, και τώρα τρέχει στα δικαστήρια. Ο τύπος που είχε παρκάρει εκεί... ΠΛΗΡΩΣ παράνομα.... δεν έπαθε το παραμικρό!
|
προφανώς και θα έπρεπε να είχε πάρει κλήση ή να το έπαιρναν με γερανό.
Απ' την άλλη κανείς δεν μπορεί να προκαλεί φθορά ξένης περιουσίας, έστω κι αν έχει κάνει παράβαση ο άλλος. είναι σαν να αφήσει κάποιος το παλιάμαξο του μπροστά στο πάρκιν σου. Τα νόμιμα μέσα είναι η αστυνομία.
να σου πω ένα παράδειγμα ίδιο σχεδόν: αμάξι παρκαρισμένο παράνομα το μισό πάνω στο πεζοδρόμιο. πέφτει πάνω του διερχόμενο αμάξι ή το γρατσουνάει κτλ. Φταίει αυτός που έπεσε πάνω. Ο άλλος κανονικά πρέπει όταν έρθει η αστυνομία να πάρει κλήση, αλλά συνήθως δεν την παίρνει.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16924405 seconds (82,53% PHP - 17,47% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:03. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|