Καταρχας συγγνωμη αν αποκαλεσα τα Γαλλικα "γυναικεια"(αν και αναφερομουν στο C2) αφου σας πειραζει.Αλλα δεν μπορω να ακουω οτι εχουν φτιαξει θηρια μηχανες.Ας ειχαν παραπανω βαρος και θα σας ελεγα...Μου λετε για το megane με τα 225 αλογα(που ειιναι το πιο δυνατο μοτερ που εχει να επιδειξει η Γαλλια ολα αυτα τα χρονια)και ξεχνατε τα γιαπωνεζικα θηρια οπως το Nissan 350z,mitsubishi evo,subaru impreza,honda s2000,Νissan Gt-r κι αλλα πολλα παλαιοτερα οπως το skyline,mazda Rx-7,mitsubishi 3000gt,Honda NSX,Toyota Supra που ηταν κτηνη ην στιγμη που η Γαλλια δεν εχει φτιαξει ποτε supercar.Κι αν υπερβαλω θα κατεβω κατηγορια και θα αναφερω παλαιοτερα "τερατακια" οπως το civic vti,nissan
ny gt,honda integra typeR,toyota celica gt-4,mazda 323 gt κ.α.
Την εποχη που η Γαλλια ειχε μονο ενα clio williams.και το ΖΧ.Και νεοτερα οπως το civic typeR,corolla και celica TS,mazda 3 mps,honda rsx typeR κ.α.
πολλα γιαπωνεζικα διαμαντια που τοσα χρονια με τη δυναμη τους και με την αξιοπιστια τους εχουν κατακτησει εκατομυρια καρδιες.
Βεβαια οφειλω να παραδεχτω οτι οι Γαλλοι ειναι μοναδικοι στα κρατηματα.Ειναι ειδικοι στο να κανουν τα αμαξια να στριβουν σαν τρενα.
Αλλα ρε παιδια για ποια Γαλλια μου μιλατε?
Ακομα και σε επιπεδο βελτιωσης μου λετε για Γαλλικα 300+ αλογων κι εγω σας λεω Nissan Skyline Gt-R και Toyota Supra 1200 αλογων.