Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ |
|
|
28-07-08, 01:41
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
αποψη μου ειναι οτι πρεπει να προσεξεις μηπως στο τελος 'φορτωσεις' πολυ το εσωτερικο.
ηδη εχει 4 οργανα, τα 3 στη κολωνα (για μενα πολλα), και πεταλια, λεβιε, φουσκα, χειροφρενο και τιμονι αλλαγμενα! δεν ειναι πολλες οι επεμβασεις?
α, και νομιζω πως η μαμα φουσκα ειναι καλυτερη. κατα τη γνωμη μου σε μπεζ γκρι σαλονι δεν ταιριαζει και πολυ η μαυρη μπλε φουσκα
|
28-07-08, 11:33
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
|
|
έχεις και κάποιο δίκιο πολλοί προτιμάνε να είναι ποιο λιτό το εσωτερικό και χωρίς πολλά πράγματα, εγώ όμως δεν είμαι έτσι, μου αρέσει πολύ περισσότερο έτσι, άσε που όπως είπα όλα αυτά τα είχα από τον μακαρίτη το starlet και έμειναν απούλητα οπότε προτίμησα να τα βάλω. H μαμά φούσκα δεν μου αρέσει καθόλου. Όσο για τα οργανάκια είναι και τα 4 απαραίτητα για μένα και τα θεωρώ αναγκαία, barometro, voltometro (με έχει σώσει πολλές φορές) και halmeter (αναλογία καυσίμου, απαραίτητο σε turbo αμάξι) το άλλο δυστυχώς δεν γινόταν να μην βάλω το στροφόμετρο το μαμά δεν έπαιζε με τίποτα σε αυτό το μοτέρ! το θέμα με το στροφόμετρο το έχω αναλυτικά πει και σε άλλο topic, μην το ξαναπιάσουμε τώρα. Τουλάχιστον δεν έχω βαμμένο το εσωτερικό όπως στο starlet! :Pppppp
|
28-07-08, 11:39
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
μου αρέσει πολύ περισσότερο έτσι
|
νομιζω οτι αυτη η φραση ειναι το κλειδι. αφου σου αρεσει ετσι, πολυ καλα κανεις και το προσαρμοζεις στα μετρα σου!
με την ευκαιρια μπραβο που κανεις πολλα στο αμαξι σου μονος, δεν τα καταφερνουμε σ'αυτο ολοι.
|
28-07-08, 14:38
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και που να βλεπες και το καημένο το starlet είχα κάνει πολλά περισσότερα. Για περισσότερα με την corolla μπορείς να δεις το album εδώ http://s180.photobucket.com/albums/x...rosGT/corolla/
|
25-08-08, 10:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
|
25-08-08, 10:14
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
|
25-08-08, 10:14
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
|
25-08-08, 11:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Απλή, διακριτικότατη (παρά το κτήνος που κρύβει μέσα της) και κούκλα! Όπως ακριβώς πρέπει να είναι!
|
25-08-08, 13:30
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Δεν μπορείς να φανταστείς στο νησί πως κοιτούσανε οι ντόπιοι και ειδικά κάτι φαντάροι, τους ξεσηκώσαμε όλους με τον ήχο της σκάστρας! Χτες μάλιστα που γύριζα από Άργος στην Αττική οδό έριξα ενα σκάσιμο δίπλα σε ένα scooby και μετά με κυνηγούσε, φυσικά με έφτασε αμέσως οπότε εκανα δεξιά, όμως ψάρωσε και αυτός και κοιτουσε τον προφυλακτήρα μου ψάχνωντας προφανώς για το κρυμμένο intercooler! πολύ φάση! :Pppppp
|
03-12-08, 18:42
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Σήμερα παρέλαβα από το hong kong τη νέα μου corolla! WRC αυτή την φορά! ΟΧΙ δεν είναι η αληθινή και μιάς και δεν μπορώ να την έχω είπα να την πάρω σε μινιατούρα! μόνο μου μάλλον χρειάζομαι μηχανικό για να την φτιάξω!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 22-02-10 στις 18:40.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16965604 seconds (81,48% PHP - 18,52% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:22. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|