Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ Οργανωμενα μελη στην Καρδιτσα Λαμια Τρικαλα Λαρισα και γενικα στην κεντρικη Ελλαδα με επισημο εκπροσωπο τον toyota mania (Ηρακλη) και ο Χρηστος |
|
|
29-01-08, 08:39
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παναγιωτη οπως τα ειπες αλλα βαλε κ τα nissan μεσα! Οσο για τον Ηρακλη ειναι αληθεια! Μετα το 4 τσιπουρο τα ματαια του εγιναν κοκκινα!!!
29-01-08, 11:50
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kpit21056
εδω ομιλει ο γερμανοφιλος ΙΟΥΔΑΣ της παρεας απο σποντα βρεθηκα και εγω μαζι αλλα αλλοι κανουν τα μοιρεα λαθη στη ζωη και απο ιαπωνες πεσσαν σε <<φιλους>> δηθεν αμερικανους και τι αλλο να πεις και τι αλλο να κανεις
χιχιχιιχιχιχιχιχιιχιχ
και αμα θελετε εχω εγο ολοκληρη την φωτο απο την κυριακη
χιχιχιχιχιχιχιχ
|
Γιαννη τον ειδες τον Ιουδα τν γερμανοφιλο γραφτηκε στο Forum μονο και μονο για να σε κραξει
29-01-08, 17:09
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Τον ειδα τον ισκαριωτη αλλα δεν του απανταω ετσι για να του σπασω τα νευρα!!! Παρακαλω καποιον admin να διαγραψει τον κυριο kpit21056 γιατι ειναι γερμανοαγγλοφιλος!! Θελει να φτιαξει μινι κουπερ!!! Μα με κουβαδες θα ασχολουμαστε τωρα???!!! χαχαχα!!! (σειρα μου να κραξω)
29-01-08, 17:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ασχετο παντως εγω αυτο που λετε για τν Ηρακλη δν το πιστευω παντως αν δν το δω με τα ιδια μου τα ματια!
|
Γιατι βρε Παναγιωτη.Τρωω αρκετα, αλλα δεν παχαινω.Πιστευω για την ηλικια μου ειμαι αρκετα o.k.
Γιαννη, ξερω και στην Λαρισα ενα γαμωτο τσιπουραδικο, αλλα θα κανουμε ανοιγματα πριν το τσιπουρο, γιατι μετα γ@μησετ@
29-01-08, 21:58
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
K να πεις οτι δεν στο ειπα.... Στο ειπα ..... Τι το ηθελες το 5 τσιπουρο??? Τωρα οσον αφορα τα ανοιγματα.... γιατι ξυνεις παλιες πληγες??? σνιφ-σνιφ!
29-01-08, 22:02
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
φρονιμα γιατι η 12αρα ειναι λυσαγμενη γκουχ γκουχου.
ρε συ Ηρακλεα αφου δε το σηκωνεις,πε μας να παραγγειλομε κνενα extra ΜΕΖΕ
30-01-08, 00:09
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Καλε ρε, θα σας δειξω εγω στα επομενα.Αν προλαβετε να φατε μεζε και να πιειτε τσιπουρο, γραψτε με.
30-01-08, 00:26
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
ναι καλα,κατσε να πιασω 2 περουνια κ θα σε πω εγω τι μεζε θα φας.θα τον αλυσοδεσω κ το γιαννη κανα 2,3 μερες να ξελιγωθει κ μετα με λες τι θα προλαβειςνα φας.
τωρα που σφαξαμε κ την 12αρα με το γιαννη ουτε να σπινιαρεις δε θα προλαβεις.την επομενη μερα με το γιαννη δωκαμε παραγγελια με τον γιαννη κ σημερα τερατωθηκε το 12αρι μου.φυλαξουυ........
30-01-08, 03:52
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Γιατι βρε Παναγιωτη.Τρωω αρκετα, αλλα δεν παχαινω.Πιστευω για την ηλικια μου ειμαι αρκετα o.k.
Γιαννη, ξερω και στην Λαρισα ενα γαμωτο τσιπουραδικο, αλλα θα κανουμε ανοιγματα πριν το τσιπουρο, γιατι μετα γ@μησετ@
|
Ποιο ρε συ Ηρακλη για πες το ειναι γνωστο?
30-01-08, 18:08
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από laios
την επομενη μερα με το γιαννη δωκαμε παραγγελια με τον γιαννη κ σημερα τερατωθηκε το 12αρι μου.φυλαξουυ........
|
Τι το εκαμες το 12αρι ρε.Αυτα που λεγαμε.Γιατι αφηνεις εναν που εχει chevrolet να σου πειραξει το toyotaκι σου.
Παναγιωτη για τον "MOYXA" λεω.Καρδιτσιωτης ειναι, κατι θα ξερει απο τσιπουρα.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16644001 seconds (81,98% PHP - 18,02% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:35. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|