Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FORUM

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-01-08, 11:31
Το avatar του χρήστη Mike_G
Mike_G Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12
Περιοχή: Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 344
Mike_G είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλά όλα αυτά που ακούγονται και συμφωνώ οτι όταν υπάρχει ένα πρόβλημα λάθος δεν μπορεί να είναι μόνο η μία πλευρά. Το ζήτημα αυτό ξεκίνησε ποιο πριν και όχι στο Bizz. Υπάρχουν και άλλες εκδηλώσεις που γίνονται σε προκαθορισμένες ημερομηνίες στάνταρ κάθε μήνα και η συμμετοχή είναι απο μικρή έως ελάχιστη. Καλό είναι να ζητάμε τι καλύτερο μπορεί να κάνει το club για εμάς αλλά σε κάποια φάση θα πρέπει να κάνουμε και εμείς κάτι γι αυτό και ας μην περιλαμβάνεται στα ενδιαφέροντά μας ή τα χόμπι μας, έτσι για να δείξουμε οτι είμαστε δίπλα στο club και τις εκδηλώσεις του. Οσο δεν υπάρχει συμμετοχή (ή υπάρχει μόνο εκεί που ενδιαφέρει προσωπικά τον καθένα) εκδηλώσεις νέες και επιτυχημένες δύσκολα θα υπάρξουν. Αντιθέτως θα έρχεται η αδιαφορία. Αν κάποιος βλέπει το club σαν μια ευκαιρία να απολαύσει τα ενδιαφέροντα, που έχει ήδη και μόνο, ποιό φθηνά ή με μεγαλύτερη συμμετοχή και όχι σαν μια ευκαιρία να βρει καινούρια ενδιαφέροντα και να πάρει μερος σε εκδηλώσεις μιας μεγαλύτερης ομάδας τότε δεν γίνεται τίποτε. Αν δηλαδή εγώ γουστάρω τον καφέ και μόνο π.χ. και δεν παίρνω μέρος σε καμία άλλη εκδήλωση τότε δεν μπορεί να διοργανωθεί με επιτυχία τίποτε άλλο και βέβαια σαν φυσικό αποτέλεσμα είναι η αδιαφορία πολλών και στο τέλος θα χάσω και τον καφέ....

Εξτρέμ, αμυντικοί, τερματοφύλακες... και αυτοκαταστροφικοί παίχτες... μεγάλοι αγώνες, τρελά ξενύχτια... blade is back.

COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-01-08, 17:19
kyro Offline:
banned

Μοντέλο: ZZE 111 (G6)
Περιοχή: Γαλάτσι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
kyro είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 1.4_corolla Εμφάνιση μηνυμάτων
,αραζαμε,... και καναμε και καμια κοντριτσα για πλακα.
Έλα ρε φίλε 1.4 να ξεκουνήσουμε μερικούς από τις καρέκλες τους...
Την Παρασκευή θα σε περιμένω.

Εκτιμώ ότι όταν έρθεις φίλε kst_tms θα κάτσεις σε μια καρέκλα μιλώντας με τους 2-3 τριγύρω σου και κανείς άλλος δεν θα καταλάβει ότι είσαι ο kst_tms.
Είναι κάτι που συμβαίνει.
Κάποιοι από εμάς (αρκετοί φαντάζομαι) βλέποντας ένα νέο "μέλος" χωρίς να καταλάβουμε ποιος είναι, το πιθανότερο είναι να μην ασχοληθούμε. Άλλωστε αρκετοί έρχονται απλά για μια βόλτα μια φορά και εξαφανίζονται.

Κι όμως είσαι "γνωστός" σε κάποιους απο εμάς μέσω του φόρουμ.

Θα πρότεινα ως υποδοχή στα νέα μέλη, να αναλάμβάνει κάποιος να συστήσει όποιον έρχεται για πρώτη φορά στη συνάντηση , και να αναφέρεται το όνομά του μαζί με το nick και το αυτοκίνητό του, ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους παρόντες, έχοντας αμέσως πριν επιτευχθεί απόλυτος "σκασμός".
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-01-08, 17:56
Το avatar του χρήστη kst_tms
kst_tms Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Περιοχή: Περιστέρι
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 260
kst_tms είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
kyro θα βάλω ταμπελίτσα με το nick μου ...θα κοιτάξω όσο μπορώ να προσαρμοστώ καλύτερα! Εκτιμώ οτι θα χουμε κόσμο αυτή την παρασκευή, κρίνοντας απο τον ντόρο που έγινε εδώ! Άντε να αρχίσουμε να συζητάμε και για καμιά εκδήλωση!

Αααα, σχετικά με τις εκδηλώσεις...αφού υπάρχει ο φόβος της αποτυχίας-μη συμμετοχής γιατί δεν ανακοινώνετε πρώτα που σκοπεύετε να πάμε, να δηλώσουμε συμμετοχή όσοι ενδιαφερόμαστε μέσα σ' ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μετά να κοιτάμε για μαγαζιά κτλ. ;;;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-01-08, 18:05
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kst_tms Εμφάνιση μηνυμάτων
Αααα, σχετικά με τις εκδηλώσεις...αφού υπάρχει ο φόβος της αποτυχίας-μη συμμετοχής γιατί δεν ανακοινώνετε πρώτα που σκοπεύετε να πάμε, να δηλώσουμε συμμετοχή όσοι ενδιαφερόμαστε μέσα σ' ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μετά να κοιτάμε για μαγαζιά κτλ. ;;;

Μα έτσι ακριβως γίνεται. Πρωτα ανακοινωνουμε που θα παμε, μετά μαζεύουμε συμμετοχές, δηλώνουν συμμετοχη 80 άτομα και στην εκδρομη είμαστε πάλι οι γνωστοί 20.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-01-08, 18:57
Το avatar του χρήστη kst_tms
kst_tms Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Περιοχή: Περιστέρι
Δύναμη Σεβασμού: 260
kst_tms είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Μα έτσι ακριβως γίνεται. Πρωτα ανακοινωνουμε που θα παμε, μετά μαζεύουμε συμμετοχές, δηλώνουν συμμετοχη 80 άτομα και στην εκδρομη είμαστε πάλι οι γνωστοί 20.
Χαρακτηριστικό των Ελλήνων κ αυτό! Όλοι είμαστε μέσα στην αρχή και μετά μην τον είδατε τον Παναή...

Δεν ξέρω τι γίνεται στις συναντήσεις(μπορεί ήδη να το κάνετε), αλλά κατά την γνώμη μου καλό θα ναι αύριο να συζητήσουμε τι μπορεί να γίνει για να υπάρξει μεγαλύτερη ανταπόκριση!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-01-08, 20:57
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αντωνη το ελεγα πριν χρονια αυτο με τις ταμπελες αλλα δεν επιασε...
τι πρεπει να κανουμε δλδ? με το που ανοιγει καποιος την πορτα να λεμε εισαι ο και λεγεσαι? η αλτ τι ση?

οσο αναφορα τις βολτες μετα τη συναντηση.. σε μερη τα οποια ειναι καπως ποτε δεν θα γινει μεσω του club...
οταν γινεται κατι τετοιο ουδε μια σχεση εχει το club...
μπορουν οσοι οσες θελουν να κανονιστουν και να πανε οπου θελουν και να κανουν οτι θελουν. απλα το club δεν ξερει τιποτα....
οταν καποιοι θα καταλαβουν τι παει να πει ευθυνη ας αναλαβουν να οργανωσουν κατι....

πριν 2 χρονια ειχαμε παει ετσι βολτα ολοι μαζι με αποτελεσμα ενω ειμαστε παρκαρισμενοι σε μερος που δεν θα πρεπε κατα τη γνωμη της αστυνομιας να μασταν εκει μαζεψαν εναν απο μας και τον πηγαν μεσα. ολα μα ολα τα αυτοκινητα της παρεας χαθηκαν ως δια μαγειας....
πηγα στο τμημα εκει που τον ειχαν μονο εγω και ο μακης με την Ε12....
και τελικα τον εγραψαν για το τιποτα. και ειχε και την ευθυνη για μας στην τελικη. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΡΕ ΣΥ ΠΟΣΑ ΣΕ ΓΡΑΨΑΝΕ? ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΕ ΕΣΤΩ ΝΑ ΒΑΖΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΡΘΕΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ... πειτε μου τοτε ενα λογο να παει το club σε τετοια παραξενα μερη. ποτε δε θα γινει αυτο οργανωμενα!!!!

σας λεει κατι αυτο? δεν ειναι ετσι ουτε οι φιλοι ουτε η παρεα....

το punto και το saxo και δεν ξερω γω ποιο αλλο club ας κανει οτι θελει οσο αναφορα βολτες-κοντρες και τα συναφη...
δεν μας ενδιαφερουν.....

και μενα προσωπικα μ αρεσουν και τα κανω αυτα αλλα χωρις να ειναι οργανωμενος-συνενοημενος απο το club...
ο αντωνης ξερει πολυ καλα τι λεω.... και μπορει να το κανει και ο καθενας.
οποτε μη ζητατε εδω να παμε ολοι μαζι μια βολτα απλα...
γιατι δεν θα ειναι βολτα.... ξερω τι λεω...
οποτε θελω παιρνω τηλ 2-3 και παμε και τα λιωνουμε... τι σχεση εχει με το club αυτη η κινηση?
συνενοηθειτε και καντε οτι θελετε... αρκει να μην ξεφτιλισετε το corollaclub...

ακουω βολτες βολτες βολτες βολτες...
οταν οργανωνουμε βολτα γιατι ειμαστε ολοι οι 20 ιδιοι? επειδη ειναι μερα? επειδη ειναι κυριακη? βρυκολακες ειστε? μονο νυχτα κυκλοφορατε τα καμαρια σας?

εν αναμονη στην συναντηση να τα κουβεντιασουμε...
θα ειμαι.... ΚΑΥΤΟΣ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 10-01-08 στις 23:27.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-01-08, 21:23
Το avatar του χρήστη nuntius
nuntius Offline:

Περιοχή: Next station...tsempolia
Δύναμη Σεβασμού: 300
nuntius είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αυτό το ζήτημα με τις εκδηλώσεις έχει καταντήσει αηδία ρε παιδιά,,,έλεος δλδ.
Εγώ στην εκδρομή που οργανώθηκε και ήρθα κι εγώ μια χαρά κόσμο είδα μαζεμένο. Και στο μπάνιο το καλοκαιρινό πάλι υπήρχε συμμετοχή, εγώ δεν μπόρεσα να έρθω λόγω εξεταστικής. Πότε δεν υπάρχει συμμετοχή; Μόνο στο καρτ; Κι εγώ ήρθα μόνο μια φορά και δεν ήρθα πάλι, γιατί δε μου αρέσει να ξεκινάω για να κάνω κάτι στις 5.30 και να καταλήγω να οδηγώ το καρτάκι στις 7.30. Αλλά από τον Οκτώβρη δεν έχει οργανωθεί τίποτα αν δεν απατώμαι. Στην τελική δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάτι οργανωμένο για όλο το club. Μπορούν πχ οι συντονιστές να λένε ότι την τάδε μέρα λέμε να κάνουμε εκείνο, έστω μια βραδινή διαδρομή ή ένα καφεδάκι. Να λένε ποιοι μπορούν και να πηγαίνουν ακόμη και αν είναι 10 άτομα. Δεν είναι αναγκαίο να γίνονται όλα για όλους πάντα.

Είμαι λάθος;

Ουπςςςς... έγινααα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-01-08, 23:13
Το avatar του χρήστη κωνσταντίνος
κωνσταντίνος Offline:

Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Δύναμη Σεβασμού: 332
κωνσταντίνος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kyro Εμφάνιση μηνυμάτων
Έλα ρε φίλε 1.4 να ξεκουνήσουμε μερικούς από τις καρέκλες τους...
Την Παρασκευή θα σε περιμένω.

Εκτιμώ ότι όταν έρθεις φίλε kst_tms θα κάτσεις σε μια καρέκλα μιλώντας με τους 2-3 τριγύρω σου και κανείς άλλος δεν θα καταλάβει ότι είσαι ο kst_tms.
Είναι κάτι που συμβαίνει.
Κάποιοι από εμάς (αρκετοί φαντάζομαι) βλέποντας ένα νέο "μέλος" χωρίς να καταλάβουμε ποιος είναι, το πιθανότερο είναι να μην ασχοληθούμε. Άλλωστε αρκετοί έρχονται απλά για μια βόλτα μια φορά και εξαφανίζονται.

Κι όμως είσαι "γνωστός" σε κάποιους απο εμάς μέσω του φόρουμ.

Θα πρότεινα ως υποδοχή στα νέα μέλη, να αναλάμβάνει κάποιος να συστήσει όποιον έρχεται για πρώτη φορά στη συνάντηση , και να αναφέρεται το όνομά του μαζί με το nick και το αυτοκίνητό του, ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους παρόντες, έχοντας αμέσως πριν επιτευχθεί απόλυτος "σκασμός".
Έχεις δίκιο φίλε ...

και εγώ σχεδόν 2 χρόνια στο club αλλα λίγοι με γνωρίζουν φατσικά !!!

"παρόλο που είμαι και όμορφος ε "

Αν δέν είναι πισωκούνα δέν κάνεις δουλειά !

Θυμήσου ! οδήγα προσεχτικά, είναι υποχρέωση σου! τα παλιοσίδερα ξανα γήνονται, εμείς ΌΧΙ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-01-08, 23:19
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φιλε nuntius να θυμασαι κατι...
ποτε δε θα υπαρξει περιπτωση να ειναι ικανοποιημενο το καθε μελος ξεχωριστα...
ολο κατι βρισκεται...
στην τελικη τελειος δεν ειναι κανενας...
για τις εκδηλωσεις ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ....
να δουμε τι μπορειτε να προτεινετε....

ειμαστε ολα αυτια. φτανει να στεκει να αξιζει τον κοπο και θα το κανουμε.....

αν εχει καιρο να γινει καποια εκδηλωση ειχα αναφερει πιο πανω οτι θελει λεπτες κινησεις για να μην την πατησεις.
πρεπει να ξερεις να συνδιαζεις ποτε εχει φορμουλα ποτε εχει μπαλα ποτε βρεχει ποτε εχει ηλιο ποτε εχει εξεταστικη κτλ κτλ κτλ...

και αφου το θεμα παει στην εκδηλωση που λειπει θα θελα να ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ να δω τι θα ειναι αυτο που δεν μπορουμε να το σκεφτουμε εμεις σαν club!!!!

ειλικρινα δε το λεω ειρωνικα...
Παλιά 10-01-08, 23:20
Το avatar του χρήστη Μαρία
Μαρία Offline:
Moderator

Μοντέλο: Auris 1,4 diesel 5d
Δύναμη Σεβασμού: 370
Μαρία θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Μαρία θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Εγώ γιατί δεν έχω δει ποτέ την ομορφιά σου Κωνσταντίνε?Που κρύβεσαι?

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Συνάντηση Στο Bizz Στο Μικρολίμανο Mike_G ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 397 12-07-09 22:41
Προσέλευση στο Bizz Nikos ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 10 04-07-08 19:21
BIZZ καφε Fanis ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 3 08-04-08 10:18

Page generated in 0,21505594 seconds (83,05% PHP - 16,95% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:41.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com