αντωνη το ελεγα πριν χρονια αυτο με τις ταμπελες αλλα δεν επιασε...
τι πρεπει να κανουμε δλδ? με το που ανοιγει καποιος την πορτα να λεμε εισαι ο και λεγεσαι? η αλτ τι ση?
οσο αναφορα τις βολτες μετα τη συναντηση.. σε μερη τα οποια ειναι καπως ποτε δεν θα γινει μεσω του club...
οταν γινεται κατι τετοιο ουδε μια σχεση εχει το club...
μπορουν οσοι οσες θελουν να κανονιστουν και να πανε οπου θελουν και να κανουν οτι θελουν. απλα το club δεν ξερει τιποτα....
οταν καποιοι θα καταλαβουν τι παει να πει ευθυνη ας αναλαβουν να οργανωσουν κατι....
πριν 2 χρονια ειχαμε παει ετσι βολτα ολοι μαζι με αποτελεσμα ενω ειμαστε παρκαρισμενοι σε μερος που δεν θα πρεπε κατα τη γνωμη της αστυνομιας να μασταν εκει μαζεψαν εναν απο μας και τον πηγαν μεσα. ολα μα ολα τα αυτοκινητα της παρεας χαθηκαν ως δια μαγειας....
πηγα στο τμημα εκει που τον ειχαν μονο εγω και ο μακης με την Ε12....
και τελικα τον εγραψαν για το τιποτα. και ειχε και την ευθυνη για μας στην τελικη. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΡΕ ΣΥ ΠΟΣΑ ΣΕ ΓΡΑΨΑΝΕ? ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΕ ΕΣΤΩ ΝΑ ΒΑΖΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΡΘΕΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ... πειτε μου τοτε ενα λογο να παει το club σε τετοια παραξενα μερη. ποτε δε θα γινει αυτο οργανωμενα!!!!
σας λεει κατι αυτο? δεν ειναι ετσι ουτε οι φιλοι ουτε η παρεα....
το punto και το saxo και δεν ξερω γω ποιο αλλο club ας κανει οτι θελει οσο αναφορα βολτες-κοντρες και τα συναφη...
δεν μας ενδιαφερουν.....
και μενα προσωπικα μ αρεσουν και τα κανω αυτα αλλα χωρις να ειναι οργανωμενος-συνενοημενος απο το club...
ο αντωνης ξερει πολυ καλα τι λεω.... και μπορει να το κανει και ο καθενας.
οποτε μη ζητατε εδω να παμε ολοι μαζι μια βολτα απλα...
γιατι δεν θα ειναι βολτα.... ξερω τι λεω...
οποτε θελω παιρνω τηλ 2-3 και παμε και τα λιωνουμε... τι σχεση εχει με το club αυτη η κινηση?
συνενοηθειτε και καντε οτι θελετε... αρκει να μην ξεφτιλισετε το corollaclub...
ακουω βολτες βολτες βολτες βολτες...
οταν οργανωνουμε βολτα γιατι ειμαστε ολοι οι 20 ιδιοι? επειδη ειναι μερα? επειδη ειναι κυριακη? βρυκολακες ειστε? μονο νυχτα κυκλοφορατε τα καμαρια σας?
εν αναμονη στην συναντηση να τα κουβεντιασουμε...
θα ειμαι.... ΚΑΥΤΟΣ