Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Συμφωνώ με τον enduras...στα ιδιωτικά κόβουν για πλάκα!!!
|
Κοίτα εγώ επειδή δουλέυω σε Ιδιωτικό Κτέο ξέρω κάτι παραπάνω.
Για πλάκα δεν κόβουμε με τίποτα.Σε θέματα ασφάλειας είμαστε κάθετοι.Δεν μπορεί να έχεις φευγάτο μπαλάκι...κατάξερα λάστιχα 8ετίας...μονόπλευρο φρένο 70% μπροστά και πάει λέγοντας και το αμάξι σου νε θεωρείται μια χαρά
Απορώ γιατί μερικοί φοβούνται τον επανέλεγχο.Αν πχ έχεις πρόβλημα στα φρένα που θα ξέρεις αν ο μηχανικός σου έκανε δουλεια?Θα έρθεις και θα το μετρήσεις μέσα σε 30 μέρες
Τώρα αν έχεια καμιά καμμένη λάμπα δεν τρέχει κάτι.Μη λέμε και ότι θέλουμε
Να περάσεις Κτεό "έμμεσα" για να ξέρετε και μερικά πράγματα η διαδικασία είναι η εξής:Υπάρχουν οι λεγόμενοι "διεκπαιρεωτές".Αυτοι αναλαμβάνουν υποθέσεις ατοκινιστικές όπως και το Κτεο.Επειδή λοιπόν φέρνουν σε εμάς αρκετά αμάξια υπάρχει εντολή από την Διοίκηση του Ι.ΚΤΕΟ μόνο σε πολύ σοβαρές περιπτώσεις να κόβεται...σε επικύνδυνες δηλαδή.Αυτό συμφαίρει την Διοίκηση και τον Διεκπαιρεωτή γιατί κάνουν και οι 2 την δουλειά τους σε ΒΑΡΟΣ του ελεγκτή που δεν μπορεί να αντιδράσει γιατί θα χάσει και την δουλειά του.
Η ταρίφα είναι κάπου στο 30άρι χωρίς να έχει κάτι το αμάξι...απλά να έρθει να στο πάρει και να στο φέρει έτοιμο.Αν τώρα έχεις κανένα κινητήρα...σάπιο πλαίσιο....μηδέν φρένα...η ταρίφα ξεφεύγει τρελά υπέρ του Διεκπαιρεωτή που με την πρόφαση πως "φίλε μου ο ελεγκτής παίρνει τόσα για αυτή την δουλειά" κάνει περιουσια σε βάρος μας
Γιαυτό μη λέμε ότι θέλουμε