Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 587
δεν νομιζω electro να ειδες το δικο μου αλλα μπορει κι ολας,ξερω γω...!!!ο προφυλαχτηρας υπηρχε μπροστα στο δικο μου απλα ηταν σπασμενος.δεν νομιζω να τον βγαλανε!η ζημια η σημαντικη εγινε πισω μπροστα οχι τιποτα το σοβαρο και γυρω γυρω κατω απο τα φαναρια ομως.
οταν αρχισω το ξεπουλημα θα σας ενημερωσω γιατι τα ανταλακτικα θα ειναι πολλα...αναλογα παλι τι θα παρω! φιλια παιδες θα τα λεμε!
Ιντρουντερ ηρθα στην συνατηση αλλα εσυ δεν ησουν εκει!!!
να δουμε αν το δηλωσω με το νεο του μοτερ το 1,4 στο celica τι θα μου πουνε στο μεταφορων!!! χεχε!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
μάλλον θα βγουν μαχαιριά..
εγώ βασικά αν είχα γκαράζ στο αγόραζα όπως και αν είναι..
Ετοιμάσου να γίνεις επιχειρηματίας και να αγοράσεις του κουτιού αν τα πουλήσεις ξεχωριστά!!
Κουράγιο και υπομονή πέρα από την πλακά!