Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ |
|
|
17-05-09, 23:07
|
|
|
|
Περιοχή:
Λαμια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πολυ καλο το γυαλισμα χαιρεσαι να βλεπεις την μηχανη,μπραβο.Ετσι την καμαρωνω και εγω οταν την γυαλιζω.
19-05-09, 00:26
|
|
Moderator
|
|
|
|
Βάζεις κάποιο ειδικό σπρέυ πάνω μετά τον καθαρισμό , εγώ ψεκάζω λιγο με σπρευ σιλικόνης αλλά εχω την εντύπωση οτι υπάρχει ειδικό που πλαστικοποιείται καθώς το ψεκάζεις και αφήνει ενα λεπτό προστατευτικό φίλμ πάνω.
|
20-05-09, 00:14
|
|
|
|
Περιοχή:
Λαμια
|
|
Ειδικο σπρει δεν βαζω και αυτο που λες δεν το ξερω.Μπορεις να μαθεις ποιο ειναι?.Για το καθαρισμα τα γνωστα του εμποριου γιατι εχω και μια διαροη λαδιου που μονο μου ειπαν οταν ανοιξω το σασμαν θα φτιαχτει και με τρελαινει.Οσο για το γυαλισμα βαζω ενα σπρει αλλα οχι αυτο που λες.
20-05-09, 01:23
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Στελιο σορυ για το εκτος θεματος, αλλα αυτο που ειδα μολις τωρα με τρελαινει. Σασα, δεν νομιζω να ειναι απο το σασμαν η διαρροη!! Αν ειχες απο εκει διαρροη δεν θα φευγε βαλβολινη αντι για λαδι? Επειδη εχω κι εγω μια απωλεια (καπου στα 300gr ανα 5000χλμ), για κανε τον κοπο και τσεκαρε τον δεικτη του λαδιου (δεν καλοθυμαμαι να σου πω τι ακριβως εχει απο κει κατω, οταν ξαναπαω για αλλαγη θα δω μπα και το φωτογραφησω αυτο το σημειο). Εννοειται οταν ξανασηκωσεις το αμαξι.
Α, επι τη ευκαιρια, τρελα το μηχανοστασιο!!! Μακαρι να ταν και το δικο μου ετσι.....
|
20-05-09, 19:28
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Α, επι τη ευκαιρια, τρελα το μηχανοστασιο!!! Μακαρι να ταν και το δικο μου ετσι.....
|
Thanks φίλε, δεν εκανα και πολύ δουλειά μια ωρίτσα μου πήρε, και ευτυχώς δεν εχω διαρροές πουθενά.Δεν θα το άφηνα εξάλλου.Λίγο μόνο το σωληνάκι των αναθυμιάσεων ιδρώνει γύρω γύρω εκεί που ενώνεται με το καπάκι αλλά αν το καθαρίσω μετά απο κανά εξάμηνο ξαναλερώνει και γι αυτό δεν το'χω αλλάξει.
ΥΓ sashatoyota αν μάθω ποιο είναι το σπρέει που κάνεις πλαστικοποίηση θα το γράψω.
|
20-05-09, 23:22
|
|
|
|
Περιοχή:
Λαμια
|
|
Εγω τωρα με την σειρα μου συγνωμη για το εκτος θεμα.JL η διαροη ειναι απο τσιμουχα μου ειπαν και μονο οταν ανοιχτει το σασμαν μπορει να αλλαχτει.Λαδι και οχι βαλβολινη και να εισαι συγουρος οτι υπαρχει συχνος ελεγχος οχι μονο στον δεικτη λαδιου αλλα σε ολη την μηχανη και ολο το αμαξι και τον ηχο που δουλευει ξερω και ολα αυτα για να προλαμβανω και να ξερω το οτιδηποτε.και ομως δεν εχω καμια τραγικη απωλεια λαδιου γιαυτο και δεν ανησηχω και ας τα αλλαζω καθε 7000χλμ.Στετας sorry και παλι θα περιμενω
21-05-09, 00:35
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sashatoyota
Ειδικο σπρει δεν βαζω και αυτο που λες δεν το ξερω.Μπορεις να μαθεις ποιο ειναι?.Για το καθαρισμα τα γνωστα του εμποριου γιατι εχω και μια διαροη λαδιου που μονο μου ειπαν οταν ανοιξω το σασμαν θα φτιαχτει και με τρελαινει.Οσο για το γυαλισμα βαζω ενα σπρει αλλα οχι αυτο που λες.
|
και εγω εχω διαροη λαδιου απο το σαζμαν,μαλλον ειναι συχνο φαινομενο,σταζει απο κατω κ μαλιστα αρκετο,οταν ερθει ο καιρος για δισκο θα αλλαξω και την τσιμουχα αυτη,προς το παρον εχω παρει ενα 4λιτρο μεσα στο αμαξι κ συμπληρωνω που κ που.
τελικα ειναι ωραιο το μοτερ μας πλυμενο,δεν το ειχα δει ποτε ετσι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jason : 21-05-09 στις 00:44.
|
21-05-09, 16:32
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sashatoyota
Εγω τωρα με την σειρα μου συγνωμη για το εκτος θεμα.JL η διαροη ειναι απο τσιμουχα μου ειπαν και μονο οταν ανοιχτει το σασμαν μπορει να αλλαχτει.Λαδι και οχι βαλβολινη...
|
Αφού είναι λάδι λοιπόν και όχι βαλβολίνη δεν είναι απο το σασμάν σου αλλά απο τσιμούχα στροφάλου.
|
22-05-09, 00:24
|
|
|
|
Περιοχή:
Λαμια
|
|
Στετας σωστος αυτη ειναι.Ευτυχως που το ξεμπερδεψαμε
02-07-09, 23:21
|
|
Moderator
|
|
|
|
Εχω το αυτοκίνητο περίπου 2,5 χρόνια στο νησί και έχω την εντύπωση οτι η αλμύρα και τα άλατα αρχισαν να αφήνουν τα σημάδια τους πάνω του ξεκινώντας απο τις ζάντες. Δείτε στο εξωτερικό χείλος της ζάντας πως έχει γίνει σαν να ξέβαψε το αλουμίνιο ξεθώριασε απο τα άλατα? Υπάρχει κάποιος τρόπος να φύγει αυτό?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17319202 seconds (82,35% PHP - 17,65% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:10. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|