Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7
Υπερβολή είναι, ίσως και χωρίς μεγάλο νόημα (για πίσω τουλάχιστον) και θα φαγωθούν γρήγορα. Με πιο φτηνά κάνεις τη δουλειά σου άνετα και για πιο πολλά χλμ.
Πως το κατάλαβες οτι φρενάρουν τα πίσω πιο καλά;
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
καλησπέρα, ναι στο φρεναρισμα και εγω ξερω οτι τα πισω ειναι 40% περιπου και 60% στα μπροστινα πως καταλαβαινεις αμα ειναι καλυτερα?
μονο αμα τραβας χειροφρενιδια και κανεις παντιλικια μαλλον....:Pppp
|
Από την ημέρα που πήρα το αυτοκίνητο το συγκεκριμένο ένοιωθα (είμαι 47 πλέον και οδηγώ από τα 15) πως το αμάξι βούλιαζε πολύ μπροστά.
Επίσης σε κυνήγι πχ σε κατηφορική στροφή πάταγα επίτηδες το φρένο να δω τι θα κάνει προσπαθώντας να βγάλει τον κώλο (άσχετο αλλά έχω πάθει πλάκα με το πίσω μέρος του αυτοκινήτου μου στο πόσο καλά κρατάει και γενικά είναι ισοροπημένο) και αυτό ΔΕΝ έκανε κιχ πίσω ακόμα και σε υπερβολικό πάτημα.
Επίσης σε ψιλόβροχο με γλίτσα δεν πα να μπλόκαρα μπροστά, πίσω για να μπλοκάρει έπρεπε να τερματίσω το πεντάλ.
Τέλος το επιβεβαίωσα στο κτέο όπου μου το είπαν εκεί χωρίς να μου το πουν σαν πρόβλημα αλλά ότι είναι στα όρια το μπρος πίσω. Στο κτέο έβγαλα δύναμη πέδησης 2400 μπροστά και 700 πίσω που αυτό φυσικά δεν είναι 60/40.
Δεν είχα λύσει ποτέ πίσω (ντεν τόχω το θέμα) αλλά ο Φάνης όταν έφερα τα τακάκια και λύσαμε είδε πως πίσω ήταν οι δαγκάνες κάγκελο και δεν είχαν κίνηση οπότε τις συμμάζεψε και βάλαμε και τα τακάκια της EBC συνδιαστηκά οπότε επίσημα το πίσω φρένο μου ανέβηκε και από το σέρβις (χρωστάμε αλλαγή τα πάντα σε όλα τα φρένα για full rebuild που θα γίνει σύντομα) αλλά και στα τακάκια.