Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 26-08-07, 23:45
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius Εμφάνιση μηνυμάτων
Να μην μιλήσω για την Πυροσβεστική που πριν γίνει το ολοκαύτωμα προχτές απέρριπτε κάθε προσφορά βοήθειας και διακήρυσσε τρανταχτά πως είναι αρκετές οι δυνάμεις τους.
φίλοι μου καλοί ρίξτε μια ματιά εδώ και βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα
για αυτό που λέει ο φίλος nuntius.είμαστε όλοι της τελευταίας στιγμής.μόνο όταν καεί ο Κ@λ?ς μας τρέχουμε

http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...2&pubid=124353

στερα από πρωτοβουλία ενός Ελληνα βουλευτή του Καναδά, η τοπική κυβέρνηση του Οντάριο, με ευαισθησία ανταποκρίθηκε για παροχή βοήθειας σε μια χώρα όπου οι πυρκαγιές κατέστρεψαν πάνω από 600.000 στρέμματα μέσα σε λίγες ημέρες. Ο Καναδάς μάς προσέφερε πυροσβεστικά αεροσκάφη για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, αλλά η Ελλάδα ευχαρίστησε και απάντησε ότι δεν χρειάζεται προς το παρόν συνδρομή... ενώ ακόμα αχνίζουν τα αποκαϊδια σε Αχαϊα, Κεφαλονιά, Γράμμο, Ολυμπο και δεκάδες περιοχές σε όλη τη χώρα.
Ολα ξεκίνησαν από την αγανάκτηση του ομογενούς βουλευτή κ. Δημήτρη Καρύγιαννη, καθώς έβλεπε τα δάση και τα χωριά της ιδιαίτερης πατρίδας του να γίνονται παρανάλωμα του πυρός.
Ανέλαβε πρωτοβουλίες, ξεσήκωσε το σύμπαν και κατάφερε να εξασφαλίσει τη μεταφορά αεροπλάνων «εάν η Ελλάδα το ζητούσε».
Οι αρμόδιες αρχές
«Τελικά την περασμένη εβδομάδα, από την ελληνική πρεσβεία και το προξενείο στον Καναδά, μου μεταβίβασαν ότι οι αρμόδιες αρχές δεν χρειάζονται την καναδική βοήθεια και ότι οι φωτιές στην Ελλάδα βρίσκονται υπό έλεγχο», λέει στο «Εθνος της Κυριακής» ο κ. Δημήτρης Καρύγιαννης, ο οποίος εκλέγεται σχεδόν επί 20 χρόνια βουλευτής, ενώ στο παρελθόν διετέλεσε υφυπουργός Εργασίας και Μεταφορών στην κυβέρνηση Μάρτεν.
«Εάν οι φωτιές στην Ελλάδα είναι κάτω από έλεγχο, όπως λένε οι υπεύθυνες αρχές, τότε εγώ πρέπει να ονειρεύομαι όταν αυτή τη στιγμή βλέπω δύο Καναντέρ και ένα ελικόπτερο να προσθαλασσώνονται στον Μεσσηνιακό Κόλπο για να πάρουν νερό», λέει και συμπληρώνει με έμφαση: «Δυστυχώς δεν υπάρχει μετάλλιο για τις... αρμόδιες αρχές. Οι μόνοι που αξίζουν πραγματικό μετάλλιο είναι αυτοί οι ήρωες που μάχονται με τις φωτιές.
Η ιστορία κρίνει τις αρμόδιες αρχές και τους υπεύθυνους του κράτους. Η κληρονομιά μας και η μητέρα πατρίδα αυτή τη στιγμή καίγονται».
Ο κ. Δημήτρης (Τζιμ στον Καναδά) Καρύγιαννης διατηρεί στενούς δεσμούς με την Ελλάδα αν και ζει στον Καναδά από τη δεκαετία του 60, ενώ εξελέγη πρώτη φορά ομοσπονδιακός βουλευτής με το κόμμα των Φιλελευθέρων το 1988.
«Ερχομαι τακτικά στην Ελλάδα, ενώ ο πατέρας μου μένει εδώ κάθε καλοκαίρι. Φέτος τον Ιούλιο, όταν έφτασα με τα μέλη της Παγκόσμιας Ενωσης των ελληνικής καταγωγής βουλευτών, είδα ότι καιγόταν η Πάρνηθα. Στη συνέχεια ήρθαμε με την οικογένειά μου στη Μεσσηνία και ζήσαμε την αγωνία, καθώς οι φωτιές έζωσαν το Μανιάκι, τα γύρω χωριά και πλησίαζαν τη Δροσιά, το χωριό της γυναίκας μου.
Οταν έβλεπα τη φωτιά σκέφτηκα ότι ο Καναδάς, η χώρα όπου ζω και εκλέγομαι μπορεί να βοηθήσει την πατρίδα μου. Αλλωστε καναδέζικα είναι τα πυροσβεστικά αεροπλάνα που διαθέτει η Ελλάδα.
Θεώρησα ότι ο Καναδάς μπορεί να βοηθήσει και απευθύνθηκα στην ομογενή κ. Μαίρη Μπουτρογιάννη, η οποία είναι υπουργός στην επαρχιακή κυβέρνηση του Οντάριο, καθώς τα θέματα δασών υπάγονται στις τοπικές κυβερνήσεις.
«Καιγόμαστε»
Εστειλα μήνυμα ότι καιγόμαστε και ρώτησε εάν υπάρχουν διαθέσιμα αεροπλάνα που θα μπορούσαν να αποσταλούν για να ενισχύουν την πυρόσβεση. Τελικά το Οντάριο δέχτηκε να στείλει πέντε αεροπλάνα, εφόσον το ζητούσε η Ελλάδα...».
Οπως αφηγείται ο κ. Καρύγιαννης, ακολούθησε επί ημέρες μια σειρά επαφών, τηλεφωνημάτων και ηλεκτρονικών μηνυμάτων ανάμεσα στον ίδιο, την καναδική πρεσβεία στην Αθήνα, την ελληνική πρεσβεία και το Γενικό Προξενείο στον Καναδά.
Η πρόταση από την κ. Μπουντρογιάννη και τον κ. Καρύγιαννη για παροχή βοηθείας, προωθήθηκε επισήμως στις ελληνικές αρμόδιες αρχές της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
Λίγες ημέρες αργότερα ο ομογενής βουλευτής ελάμβανε άναυδος την ευγενική απάντηση: «Στην παρούσα φάση και με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν υπήρχε η πρόθεση για την ενεργοποίηση της προσφοράς» είπαν και ευχαρίστησαν όσους προώθησαν την πρωτοβουλία.
Γαλαντόμοι με 4,2 εκατομμύρια ευρώ στους Ρώσους
Οι συζητήσεις του ομογενή βουλευτή με Καναδά και Αθήνα, πριν από την... ευγενική άρνηση από μέρους μας της προσφοράς, είχαν φτάσει μέχρι και στον προσδιορισμό του χρόνου που απαιτείτο για να έρθουν τα Καναντέρ στη χώρα μας (6 με 8 ημέρες, συνολικά, προετοιμασίας και πτήσης).
Για οικονομικά ανταλλάγματα, η μόνη συζήτηση που έγινε αφορούσε στο κόστος μεταφοράς που υπολογίσθηκε οτι προσέγγιζε τις 200.000 δολάρια.
Την ίδια ώρα, η συμφωνία της Ελλάδας με τη Ρωσία προβλέπει ότι για κάθε ένα από τα δύο ρωσικά ελικόπτερα που επιχειρούν θα καταβληθούν 647.920 (σχεδόν 1,3 εκ. και για τα δύο). Τα ελικόπτερα θα επιχειρούν 90 ημέρες με την υποχρέωση για 108 ώρες πτητικό έργο. Αντίστοιχα το αεροπλάνο ΒΕ 200 Μπέριεφ ενοικιάζεται έναντι 2.830.000 για 90 ημέρες και 120 ώρες πτητικό έργο. Το συνολικό κόστος, δηλαδή, αγγίζει τα 4,2 εκ. .
Δημήτρης Καρύγιαννης
Από το Σύλλογο Γονέων στη Βουλή του Καναδά
Ο κ. Δημήτρης Καρύγιαννης γεννήθηκε στο Περιστέρι το 1955, έχει μικρασιάτικες ρίζες και είναι πατέρας 5 παιδιών.
«Ο πατέρας μου ήταν Αριστερός, υπήρξε μάλιστα και πρόεδρος των τσαγκαράδων τη δεκαετία του 50. Το ξύλο που είχε φάει από την αστυνομία, δεν λέγεται», αφηγείται ο κ. Καρύγιαννης, ο οποίος μετανάστευσε στον Καναδά στις 4 Αυγούστου του 1966. Ακολούθησαν δύσκολα χρόνια προσαρμογής, αρκετές προσπάθειες επιστροφής και σκληρή δουλειά μέχρι να φτάσει στη Βουλή. «Εγινα πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, μετά στην ελληνική γειτονιά και τον Εμπορικό Σύλλογο μέχρι που με πλησίασαν οι Φιλελεύθεροι στην επαρχία του Τορόντο. Πρώτη φορά εκλέχτηκε το 1988 με 849 ψήφους... Τώρα στις τελευταίες εκλογές πήρα το 63% του τοπικού εκλογικού σώματος, δηλαδή με ψήφισαν 28.099 πολίτες και μεταξύ αυτών σύσσωμη η ελληνική κοινότητα».
Ο ομογενής βουλευτής του Καναδά, βλέποντας τα δάση και τα χωριά της Ελλάδας να γίνονται παρανάλωμα του πυρός μέσα σε λίγες μέρες, ανέλαβε πρωτοβουλίες, ξεσήκωσε το σύμπαν και κατάφερε να εξασφαλίσει τη μεταφορά πυροσβεστικών αεροπλάνων από τον Καναδά για να μας βοηθήσουν στηνκατάσβεση των πυρκαγιών. Αλλά, δυστυχώς η πρωτοβουλία του αντιμετώπισε την άρνηση της ελληνικής κυβέρνησης.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-08-07, 23:47
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 444
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Μονο ενας πυροσβεστης θα μπορουσε να μας πει το τι γινεται στις φωτιες, δηλαδη αν υπαρχει συντονισμος ή οχι, που ειναι διασκορπισμενοι και γιατι δεν ειναι στα χωρια.
Το ακουσα και γω για τις κενες θεσεις πυροσβεστων αλλα πιστευω οτι ειναι μεγαλος ο αριθμος των 4.000.(φυσικα δεν ειναι μεγαλος για την επικρατουσα σημερινη κατασταση).
Η κατασταση που υπαρχει σημερα ειναι πρωτογνωρη και ανεπαναληπτη. Πιστευω οτι ειναι λογικο, να κυριαρχει μια χαϊζουσα, ανοργανωτη, πανικου κατασταση στο συντονισμο κατασβεσης των πυρκαγιων.
Σκεφτείτε να γινοταν ενας μεγαλος σεισμος που να επληττε μια περιοχη σαν την Πελοποννησο. Θα επικρατουσε το χαος.
Επιασε φωτια κατα τις 21.00 στο Λουτρακι. Στο ασχετο! Ευτυχως την εσβηααν γρηγορα πριν εξαπλωθει. Ωστοσο περασα απο το πυροσβεστικο κεντρο της Κορινθου και ειδα σταθμευμενα 4 οχηματα μεσα στο γκαραζ. Βασικα ισως καποια να ειχαν μηχανικη βλαβη, ενα ηταν με ανυψωτη-σκαλα (αχρηστο στην δασοπυροσβεση) και καποιο ασφαλειας (δεν φευγουν ολα τα οχηματα για κατασβεση).
Ασχετο, σκεφθείτε να μας εκανε ντου η τουρκια αυτην την στιγμη!!!!!!!!!!! Τι θα γινοταν!!!!!!!!

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-08-07, 23:49
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 410
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παιδιά, έχουν αμολήσει κ θα αμολήσουν στρατό και αστυνομία στον Υμηττό και σε όλα τα επικίνδυνα σημεία της Αττικής...φοβούνται εμπρησμούς τη νύχτα στην Αττική. Βρήκαν εμπρηστικούς μηχανισμούς στη Ναυτική Βάση στο Μαραθώνα...Ανεπαρκής η πολιτεία τη δεδομένη στιγμή...μπορεί ναι...αλλά δείτε τι γίνεται....με τι έχουν να παλέψουν...όσον αφορά τις άδειες, δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται στην πυροσβεστική, αλλά θείος μου στην αστυνομία επέστρεψε άρων άρων και έχουν τεθεί όλοι σε επιφυλακή...
Και μην πιστεύουμε όσα ακούμε αμέσως...λίγη διασταύρωση, κριτική σκέψη και μετά βλέπουμε...παίζονται τεράστια συμφέροντα ...οικονομικά και πολιτικά!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-08-07, 23:54
Το avatar του χρήστη giwrgos20v
giwrgos20v Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: 200sx
Περιοχή: κορυδαλλος-νικαια
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 239
giwrgos20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ασχετο, σκεφθείτε να μας εκανε ντου η τουρκια αυτην την στιγμη!!!!!!!!!!! Τι θα γινοταν!!!!!!!!
φαε την γλωσσα σου αδερφε ...
δεν παιζει να μας κουνηθει γιατι δεν εχουνε νερο εκει αλλα εκτος αυτου
θα πεσουν να την φανε οι μεγαλοι μ2λ2κια θα κανει

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-08-07, 00:37
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giwrgos20v Εμφάνιση μηνυμάτων
φαε την γλωσσα σου αδερφε ...
δεν παιζει να μας κουνηθει γιατι δεν εχουνε νερο εκει αλλα εκτος αυτου
θα πεσουν να την φανε οι μεγαλοι μ2λ2κια θα κανει
και γιατί να πέσουν να την φάνε οι μεγάλοι(και ποιοι είναι αυτοί) και να μην μας αφήσουν να αλληλοφαγωθούμε?πιστεύεις ότι θα βγουν χαμένοι ή ότι δεν θα ήθελαν μια τέτοια κατάληξη για την Ελλαδίτσα(για αυτούς αλλά Ελλαδάρα μας...).?
dRiveR7 μιας και μίλησες για συμφέροντα βγήκε στον ΑΝΤ1 μια κοπελιτσα(και μην ακούσω τίποτα περι καναλιού,ο Ευαγγελάτος έχει δώσει ρέστα σήμερα,τα χώνει και καλά κάνει) που αναγκάστηκε να ξεσπιτωθεί και πήγε στον πύργο και τους ζητάνε 150 ευρώ για να μείνουν σε δωμάτιο και αν το βρουν...

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-08-07, 00:42
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ειμαστε ξεφτιλες ολοι. αυτο εχω να πω. οτι παθουμε θα το εχουμε προκαλεσει....
κριμα...
Παλιά 27-08-07, 07:00
Το avatar του χρήστη κωνσταντίνος
κωνσταντίνος Offline:

Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Δύναμη Σεβασμού: 332
κωνσταντίνος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80 Εμφάνιση μηνυμάτων

Ανέκαθεν ήταν σχέδιο τους να κάψουν τα πάντα για να μην υπάρχουν καταφύγια σε περίπτωση πολέμου, όποιος έχει πάει στρατό ξηράς το ξέρει αυτό…

Και ποιος μας λέει ότι δεν μας ετοιμάζουν επίθεση στο μέλλον ?

Αν δέν είναι πισωκούνα δέν κάνεις δουλειά !

Θυμήσου ! οδήγα προσεχτικά, είναι υποχρέωση σου! τα παλιοσίδερα ξανα γήνονται, εμείς ΌΧΙ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 27-08-07 στις 11:41. Αιτία: Λευκή γραμματοσειρά
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-08-07, 10:17
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τα χειρότερα έρχονται δυστυχώς. Χθές γύρισα απο διακοπές. Σήμερα έκανα την βόλτα μου εκεί που πολλές Κυριακές συνήθιζα να χαλαρώνω. Η ψυχή μου μαύρισε, θλίψη, απογοήτευση και οργή είναι τα μοναδικά συναισθήματα που κυριαρχούν μέσα μου. Η Πεντέλη πλέον είναι στάχτη. Όπως και η μισή πλέον Ελλαδίτσα. Και το νησί μου το μισό πλέον κάηκε. Η Πελοπόννησος καίγεται. Το ίδιο και η Εύβοια. Δεν ξέρω αν ο κρατικός μηχανισμός έχει παραλύσει ή αν είναι πλέον ανήμπορος να αντιδράσει. Βασικά δεν είναι θέμα δικό μας να το λύσουμε. Το βίντεο με τα δύο μ****πανα που βάζανε φωτιά στον Υμηττό το είδατε? Πιάστε τους και κάψτε τους λοιπόν. Εντάξει το ξέρω οτι ο Θεός θα τους κάψει όταν έρθει η ώρα τους. Όμως να επιστρέψω εκεί που ξεκίνησα. Τα χειρότερα έρχονται λοιπόν...Η Πελοπόννησος καίγεται!!! Σχεδόν το 1/3 της Ελλάδας δηλαδή. Η <<αυριανή>> μέρα θα επιφέρει όλες τις συνέπειες τις θλιβερές. Εμείς τρώγαμε απο τις καλλιέργειες των Πελοποννήσιων και εκείνοι ζούσαν απο τα χρήματα μας. Καθαρή οικονομική αλυσίδα λοιπόν. Αχρηστεύτηκε επειδή κάποια α***δια για διάφορους λόγους θέλησαν να κάνουν το κέφι τους. Οι διάφοροι λόγοι ή μάλλον τα α***δια είναι, οικοπεδοφάγοι, κτηνοτρόφοι, πολιτικές σκοπιμότητες, ψυχοπαθείς, πυρομανείς και δεν ξέρω και γω τι άλλο γ***μένος στο μυαλό δεν σκέφτηκε οτι θα δεί καρβουνιασμένη και αγκαλιασμένη μια Μάνα με τα τέσσερα παιδιά της. Ούτε γερόντισες σχεδόν εκατό χρονών να κλαίνε βλέποντας τις αναμνήσεις τους και το βιός τους να γίνεται στάχτη. Μαζί τους να κλαίω και γω και κάθε λογικός και γνήσιος άνθρωπος. Που θα πάω τις εκδρομές μου για να ξεφύγω από τούτο το τσιμεντένιο μπουρδέλο που ζούμε., να αναπνεύσω λίγο καθαρό αέρα και οξυγόνο. Να φάω τα φρουτάκια μου, την σαλατούλα μου, το ελαιόλαδο με τις ελλίτσες. Θρήνος και πένθος εθνικό για όσους χάθηκαν. Ελπίζω και εύχομαι να μην χαθούν άλλοι. Αφού δεν έσωσαν την Αρχαία Ολυμπία είναι ανίκανοι, αδιάφοροι και άχρηστοι οπότε στα π***ρια μου εμένα. Καλό Χειμώνα αδέλφια…Εφέτος είδα για πρώτη φορά και Αλβανούς τουρίστες στο νησί μου. Κάποτε το λέγαμε και βάζαμε τα γέλια. Είναι όμως πλέον πραγματικότητα. Τα χειρότερα έρχονται…

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 27-08-07 στις 11:14.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-08-07, 22:48
Το avatar του χρήστη Geo!
Geo! Offline:
Moderator

Μοντέλο: EE90 Sedan (4A-FE)
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 384
Geo! είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μου έστειλαν αυτό με e-mail! Ισχύει?? Ξέρετε τίποτα?
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  image001.jpg
Εμφανίσεις:  53
Μέγεθος:  63,7 KB  

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-08-07, 02:45
Το avatar του χρήστη labros_k
labros_k Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: E12 Facelift
Περιοχή: Zωγράφου
Δύναμη Σεβασμού: 255
labros_k είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Geo! Εμφάνιση μηνυμάτων
Μου έστειλαν αυτό με e-mail! Ισχύει?? Ξέρετε τίποτα?
κι εμενα μου το έστειλαν αυτό το mail φαίνεται να είναι αληθινό τι να σου πω θα δείξει

εδώ είναι λίγες εικόνες...
http://www.oxiallokarvouno.gr/index.html
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
σβηστε τη φωτια (game) MARMEL OFF TOPIC 12 20-11-07 13:37
Αλίμονε ΑΕ86, ζεις? που εισαι? παει η φωτια στην φιλιπιαδα? SavvasKE35 OFF TOPIC 7 04-09-07 13:18
φωτια σε audi A4 MARMEL OFF TOPIC 1 18-12-05 09:47

Page generated in 0,20162511 seconds (84,85% PHP - 15,15% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:34.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com