Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-07-07, 17:16
Το avatar του χρήστη analyst78
analyst78 Offline:

Μοντέλο: Ε12 1,6 VVTI
Περιοχή: Ορεστιάδα
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 234
analyst78 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλε εγω εχω παρατηρησει οταν πλυθει αργει πολυ να επαναφερει την κανονικη θερμοκρασια. Αλλα τωρα με τις πολλες ζεστες το αφησα στον ηλιο κανα 45λεπτο και πηγε 46 C. Αρα υπαρχει μια σχετικη ευαισθησια. Τωρα εσενα φερνει κρυο αερα το clima γιατι εγω μολις χθες εβαλα φρεον. Ειχε 200gr και πρεπει να εχει 500gr.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-07-07, 17:24
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Από τους 25 που δέιχνει στο παρκινγκ κάνω διαδρομή 1-1μιση ώρα για να δείξει 38 περίπου. Άλλαξα αισθητήρα μπροστά , ξεκολλήσε από τους 26 αλλά αργεί να ανεβάσει....ειδικά έως να φτάσει τους 30...μετά φορτώνει 1 βαθμό ανά πεντάλεπτο περίπου....επίσης παρατηρώ πως αν είναι σταματημένο κ δεν κινείται το αμάξι, δεν ανεβάζει θερμοκρασία....ρωτάω ξανά επειδή μου είπαν σήμερα που άλλαξα λάδια και τους το ξαναείπα πως παίζει να έχει η οθόνη βλάβη κ δεν την καλυπτεί η εγγύηση και κάνει.......1000Ε!!!!!!!!!!!!! Αλλά αν είχε η οθόνη βλάβη -πιστεύω- πως δε θα έδιεχνε τπτ...όπως το βλέπω κάτι με αισθητήρα μάλλον γίνεται...
Επίσης φίλε analyst78, to clima μια χαρά λειτουργεί...είχα κάνει συντήρηση και ήταν οκ!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-07-07, 17:57
Το avatar του χρήστη analyst78
analyst78 Offline:

Μοντέλο: Ε12 1,6 VVTI
Περιοχή: Ορεστιάδα
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 234
analyst78 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τι να πω παραξενο ακουγεται για οθονη. Θα το παρατηρησω καλυτερα τι συμβαινει με το δικο μου μετρητη και θα σου πω αποτελεσματα. Παντως τσεκαρε με κανενα αλλο αυτοκινητο για να δεις αν εχεις σωστες ενδειξεις. Παντως απο οσο εχω δει δεν ανεβαζει θερμοκρασια αποτομα, δηλ απο 30 να παει στους 40 στο αψε σβησε
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-07-07, 18:04
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Στο αψε σβήσε δεν πάει σίγουρα κ δεν πήγαινε ποτέ...Απλά μου φαίνεται πως μετά την αλλαγή αισθητήρα που όντως είχε κολλήσει στους 26 ανεβάζει πολύ αργά...Αν μπορεί κάποιος να το τσεκάρει αυτό είτε μετά από πλύσιμο είτε αν το έχει σε υπόγειο με χαμηλή θερμοκρασία θα μου ήταν πολύ χρήσιμο....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-07-07, 18:56
Το avatar του χρήστη DareDevil
DareDevil Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 267
DareDevil είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Smile

Όντως μετά το πλύσιμο έχει ένα θέμα ο αισθητήρας κάνει λίγα λεπτά για να συνέλθει αλλά ως εκεί!
Κατά τα άλλα μου δουλεύει μια χαρά ειδικά τώρα με τον καύσωνα της περασμένης εβδομάδας μπορώ να πω ότι οι θερμοκρασία που μου έδειχνε με την πραγματική δεν πρέπει να είχε απόκλιση μεγαλύτερη του +-2 max.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-07-07, 20:13
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν μπορεί κάποιος να το τσεκάρει αυτό είτε μετά από πλύσιμο είτε αν το έχει σε υπόγειο με χαμηλή θερμοκρασία θα μου ήταν πολύ χρήσιμο....
ο καλήτερος τρόπος να το τσεκάρεις είναι να το συγκρίνεις με 2,3 corolles Ε12 στο ίδιο μέρος.άρα άμα θέλεις πέρνα μια βόλτα από Μικρολίμανο καμιά Παρασκευή να σε γνωρίσουμε κι όλας και να το τσεκάρεις.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-07-07, 01:31
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Δύναμη Σεβασμού: 402
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
[quote=dRiveR7;250493]....ρωτάω ξανά επειδή μου είπαν σήμερα που άλλαξα λάδια και τους το ξαναείπα πως παίζει να έχει η οθόνη βλάβη κ δεν την καλυπτεί η εγγύηση και κάνει.......1000Ε!!!!!!!!!!!!!quote]

Όποιος σου το είπε αυτό ή δεν ξέρει τι του γίνεται ή ειναι μεγάλος κλέφτης!!!!! Επειδή καταλαβαίνω από αυτά που λες πως έχεις την έκδοση SOL, η οθόνη του ρολογιού και του κλίμα, πάνε ΟΛΕΣ μαζί πακέτο μαζί με το ντουλαπάκι που έχει από κάτω τους και το άσημι πάνελ. Τιμή αυτού από την αντιπροσωπεία της ΤΟΥΟΤΑ Παπαδαμαντίου €480!!!

Αυτό το ξέρω γιατί ήθελα να κόψω το ντουλαπάκι για να προσαρμόσω την οθόνη του MP3 player που φτιάχνω και επειδή δεν ήθελα να χαλάσω το μαμα ρώτησα και μου είχαν πει πως πάει μαζί με όλο το πάνελ κλπ.

Δεν φταίει η οθόνη μην σου λένε λαλακίες οι άσχετοι ψευτο-ηλεκτρολόγοι!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-07-07, 02:00
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ναι για τη sol μιλάω. Αυτό φαντάστηκα και εγώ...τι δουλειά έχει η οθόνη? Τις ενδείξεις του κλιματισμού τις δείχνει μια χαρά, ενώ από τη στιγμή που άλλαξα τον αισθητήρα της εξωτερικής θερμοκρασίας που είναι μπροστά στη μάσκα, ξεκόλλησε η ένδειξη αλλά για να πιάσει τη θερμοκρασία περιβάλλοντος αργεί -νομίζω-. Και αναρωτιέμαι, χωρίς να ξέρω από ηλεκτρολογικά και πολλά πράγματα....αν είχε πρόβλημα η οθόνη δε θα είχε κάποιο πρόβλημα και στις ενδείξεις του a/c? Δεν έχει πρόβλημα απεικόνισης της θερμοκρασίας αλλά μέτρησης...Όσο για την τιμή που αναφέρεις δεν το έψαξα και αλλού γιατί δεν έχω σκοπό να δώσω έστω και 500 για την οθόνη λόγω μιας ένδειξης....δεν ξέρω γιατί μου έιπαν αυτήν την τιμή όμως...ή δεν ήξεραν τι φταίει και για να γλυτώσουν είπαν ακριβά ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να τη βάλω και να μείνω ήσυχος πως αυτό φταίει..ή θέλησαν να με πιάσουν κορόιδο...αλλά 500Ε πάνω?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-07-07, 04:34
Το avatar του χρήστη labros_k
labros_k Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: E12 Facelift
Περιοχή: Zωγράφου
Δύναμη Σεβασμού: 254
labros_k είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγώ παρκάρω σε υπόγειο και μου δείχνει 28 βαθμούς
μετά από πολύ ώρα στο δρόμο (1 ώρα 1μιση μπορεί και περισσότερο) πλησιάζει τη κανονική θερμοκρασία
εγώ θα σου έλεγα να μην το ψάχνεις και πολύ στο άλλαξαν ok
το κλίμα φέρνει κρύο?
αν ναι αστο έτσι και βλέπεις με τον καιρό
έτσι κι αλλιώς όπου και να πας π@π@**ες θα σου πουν
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-07-07, 12:22
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Αργεί και σένα τόσο πολύ? Μήπως είναι φυσιολογικό και επειδή έως τώρα το είχα σε ανοικτό πάρκινγκ που είχε πάντα τη θερμοκρασία περιβάλλοντος δεν του είχα δώσει σημασία..???
Ρε συ δίκιο έχεις να μην το ψάχνω απλά επειδή όντως είχε πρόβλημα ο αισθητήρας στην αρχή, τώρα το έχω συνέχεια στο μυαλό και κοιτάω τη θερμοκρασία, οπότε το βλέπω πως ανεβαίνει πολύ αργά...εννοείτε πως αν είναι να τρέχω κάθε μέρα για να βρω άκρη γι αυτό ή να πληρώσω τα 1000 ή εστω τα 500Ε για οθόνη δεν πρόκειται να το κάνω...Ρώτησα τυχαία και έναν ηλεκτρολόγο εδώ στη γειτονιά σήμρα και μου πε πως πολλά corolla έχουν βγάλει αυτό το πρόβλημα και η ίδια η ΤΟΥΟΤΑ το ψάχνει και δε μπορεί να βρει τι φταίει...οπότε καταλαβαίνουμε πως ο καθένας λέει την π@π@ρι@ του!!!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Δυσλειτουργία ένδειξης εξωτερικής θερμοκρασίας soulfunkdjx ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 07-07-19 15:54
Ένδειξη αλλαγής ταχύτητας jpil TOYOTA AURIS 4 31-08-12 20:53
Ένδειξη Βενζίνης nikolakis TOYOTA COROLLA 111(G6) 35 12-07-11 22:42
Ένδειξη για υπολοιπόμενα χλμ.. auristte TOYOTA AURIS 27 10-12-09 17:54
Αισθητήρας εξωτερικής θερμοκρασίας HELP!!!! Doctor46 TOYOTA COROLLA 111(G6) 5 13-02-09 03:06

Page generated in 0,16808701 seconds (82,23% PHP - 17,77% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:08.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com