Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-06-07, 12:32
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ε ναι ρε φιλε τι να σε ελεγα οταν μου ελεγες καλα εκαναν και βαραγαν ενα 5 φοιτητριες 10 μπατσοι και οι αλλοι παρακατω εκαιγαν τι να σε ελεγαν?Μαγκα που βαραγαν τα κοριτσακια?Η η φοβεροι Ελληνικοι αστυνομια κανει σοβαρα το καθηκον της?Για την αλλη που φορουσε κρανος και την ξυλοφορτωσανε σου ειπα ειχες δικιο.
και τωρα που λες οτι ναι καλα κανουν και γραφουν 700αρια σαν να μην συμβαινει τιποτα με κανεις να καταλαβαινω οτι εισαι εκτος τοπ και χρονου.
Ποιες ειναι πολιτικες μου πεποιθησεις?στο να με γ@μ@νε και να λεω ευχαριστω?Στο μου παιρνουν το αμαξι,την αδεια και το διπλωμα και γνωριζοντας οτι καποιοι εχοντας μεσον περναν απο την πισω πορτα στα σιωπηλα?
Υ.Γ.
Παιρνω το ποστ σου οτι δεν μου την λες ουτε μ ειρωνευεσαι αλλιως θα γινοταν το σαιτ μπουρδελο και μην νομιζεις οτι σεβομαι προσωπα και καταστασεις αυτο που εχω να πω θα το πω ο κοσμος να χαλασει.
Υ.Γ.2
Τεκμηριωσε μου την αποψη σου οτι τα προστυμα συμβαδιζουν με την πραγματικοτητα
Υ.Γ.3
Εγω δεν φωτογραφισα κανεναν αλλα μιας και θυχτικες κατι απο ολα εχεις ή ψηφιζεις Ν.Δ.και πανε ολα καλα οπως με ολους τους υποστηριχτες της ή εχεις μεσον βαρβατο(μαγκια σου)ή εχεις συγγενεις αστυνομικους(και γω ξαδερφια αλλα με χωσαν μεσα).

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-07, 13:12
Το avatar του χρήστη KOMIS
KOMIS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 244
KOMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οσο αφορα το οτι δεν πρεπει να μπουν τσουχτερα προστιμα για τις παραβασεις, διοτι δεν ειναι θεμα προστιμου αλλα παιδειας.η αποψη μου ειναι οτι το θεμα παιδεια ειναι η σωστη λυση.αλλα.......ειναι μακροπροθεσμη...πολυ μακροπροθεσμη....το να μαθουμε στους νεους ανθρωπους απο το δημοτικο να συμπεριφεροντε σαν λογικοι ανθωποι στους δρομους αλλα και οχι μονο,να σεβεται ο ενας τον αλλο να καταλαβει οτι πανω απο καθε τι,πρωτα ειναι η ανθρωπινη ζωη.απαιτει πολλα χρονια.και οι τωρινοι οδηγοι βεβαια θα συνεχιζουν να κανουν τα ιδια αφου δεν μπορουμε να τους γυρισουμε πισω στα θρανια.ομως κατα περιεργο τροπο ολοι αυτοι οι τωρινοι οδηγοι που δεν εχουν παιδεια οπος λεμε,οταν βγαινουν εκτος ελλαδος πχ.ολανδια,βρετανια,γερμανια,ξαφνικα ως δια μαγειας,συμπεριφερονται διαφορετικα,δεν τρεχουν,δεν κορναρουν,ειναι πολυ προσεκτικοι,τυπικοτατοι,ηρεμοι, και νομιζεις και λες οτι αυτος ο ελληναρας σιγουρα γεννηθηκε και μεγαλωσε στη σουηδια και οχι στην ελλαδα.φταιει το κλιμα μαλλον..........
οσο αφορα το οτι θα φαω προστιμο 700ε για ενα ασυμαντο λογο και θα φωναζω.....καταρχας το ασυμαντος λογος ειναι σχετικο.δεν υπαρχει ασημαντος λογος....ειναι ολοι σημαντικοι λογοι.αν θελεις,ειναι θεμα τυχης.διοτι την συγκεκριμενη στιγμη που εσυ κανεις αυτην την τοσο μα τοσο μικρη παραβασουλα...καποια αλλη στιγμη,αυτη η μικρη παραβασουλα που θα ξανακανεις εσυ η καποιος αλλος για πρωτη φορα,μπορει να ειναι μοιραια.συνεπως,δεν υπαρχει ασημαντη παραβασουλα,αλλα παραβαση.αρα θα πληρωσω τα 700ε,και ας παιρνω μισθο 600ε.διοτι το ενα με το αλλο δεν εχουν απολυτος καμια σχεση.αν εισαι προσεκτικος και σωστος δεν θα φας ποτε προστυμο 700ε.
Παλιά 05-06-07, 13:35
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KOMIS Εμφάνιση μηνυμάτων
ομως κατα περιεργο τροπο ολοι αυτοι οι τωρινοι οδηγοι που δεν εχουν παιδεια οπος λεμε,οταν βγαινουν εκτος ελλαδος πχ.ολανδια,βρετανια,γερμανια,ξαφνικα ως δια μαγειας,συμπεριφερονται διαφορετικα,δεν τρεχουν,δεν κορναρουν,ειναι πολυ προσεκτικοι,τυπικοτατοι,ηρεμοι, και νομιζεις και λες οτι αυτος ο ελληναρας σιγουρα γεννηθηκε και μεγαλωσε στη σουηδια και οχι στην ελλαδα.φταιει το κλιμα μαλλον..........
Έτσι ακριβως! Αυτό είπα και εγώ. Ο λόγος δεν είναι το πρόστιμο! Και εκεί και εδώ πλεόν, τα πρόστιμα είναι τσουχτερά.
Αυτό που αλλάζει είναι 1ον ότι εκεί πέφτει και φυλάκιση μη εξαγοράσιμη και 2ον ότι εκεί υπάρχει συνεχής παρακολούθηση οπότε αν κάνεις την παράβαση 99% σε έχουν πιάσει... Εδώ μόνο αν είσαι άτυχος σε πιάνουνε...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-07, 15:54
Το avatar του χρήστη Panagiotis_87
Panagiotis_87 Offline:
Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Δύναμη Σεβασμού: 238
Panagiotis_87 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Να πω και γω τη γνωμη μου!
Κατ'αρχην παρ'ολο που διαφωνω με τα υψηλα προστιμα τα οποια εχουν πρωταρχικο σκοπο τις εισπραξεις, θεωρω οτι εστω και ετσι θα γινουμε πιο πειθαρχημενοι οδηγοι και κατι καλο μπορει να βγει.
Ομως αν η πολιτεια την ενδιεφερε μονο να περιορισει τα τροχαία και να μας συμμορφώσει σαν οδηγούς θα μπορουσε πολυ απλα να μην ανεβασει τοσο τα προστιμα(οπως ηδη εχετε πει) και να εχει αυστηρες ποινες σε σχεση με την αδεια οδηγησης και το pointsystem. Πιστευω οτι ολους τους οδηγους η τους περισσοτερους τους ενδιαφερει αν δε θα εχουν διπλωμα πχ για 3 μηνες, οποτε θεωρω οτι θα ηταν το ιδιο αποτελεσματικο.
Τοτε ισως να με επειθε η καθε κυβερνηση οτι ενδιαφερεται πρώτα για να περιορισει τα τροχαια και μετα για τις εισπραξεις. Αυτος ο κ.ο.κ ομως προσωπικα μου δειχνει οτι βρηκαν ακομα μια αφορμη για να τα παιρνουν απο τους πολιτες, που ειναι αυτο που τους νοιαζει κυριως και μετα η μειωση των τροχαιων ατυχηματων. Σιγουρα ο κ.ο.κ ηθελε αλλαγες και σιγουρα να γινοταν πιο αυστηρος μπας και ολοι μας αποφασισουμε να οδηγησουμε πιο πολιτισμενα, οχι ομως βαζοντας τετοια προστιμα. Η ας τα εβαζε, θα τα δεχομουν χωρις να πω τιποτα αν ειχαν κανει ουσιωδη πραγματα για τη μειωση των τροχαιων και δημιουργουσαν τις καταλληλες υποδομες. Διότι:
ΑΝ η πολιτεια νοιαζοταν χωρις να την ενδιαφερουν κυριως οι εισπραξεις,
θα εβαζε "σκληρα" σποτακια να προβαλλονται στην TV και σε ωρες αιχμης οπως εδω και πολυ καιρο εξω, και θα βλεπαμε αν υπηρχε η οχι μειωση των τροχαιων. Αλλα βεβαια ποιος θα πληρωσει τους σταθμους να τα παιξουν..
ΑΝ νοιαζοταν θα εβαζε στα σχολεια την οδηγικη συμπεριφορα και γενικοτερα θα εκανε πραγματα μπας και ολοι μας αποκτησουμε περισσοτερη οδηγικη παιδεια...
ΑΝ νοιαζοταν πραγματικα θα εφτιαχνε τα Τεμπη πριν σκοτωθουν οι μαθητες και γενικοτερα θα εφτιαχνε νωριτερα τοσα σημεια δρομων που ξερει οτι γινονται συνεχως τροχαια
ΑΝ νοιαζοταν, θα διορθωνε και καμια εθνικη οδο πχ Αθηνων-Λαμιας η οποια σε μερικα σημεια ειναι μεσα στο μπαλωμα και τις λακουβες(αλλα τα διοδια τα πληρωνουμε) ή την εθνικη για Πατρα μετα την Κορινθο στην οποια οταν οδηγησα πρωτη φορα δεν ηξερα να γελασω η να κλαψω με αυτα που εβλεπα
ΑΝ νοιαζοταν θα εβαφε σε πολλα σημεια τις λωριδες κατω στους δρομους τις οποιες ειδικα αν βρεχει πολυ και οδηγεις απλα τις φανταζεσαι που ακριβως ειναι ή θα εβαφε και τις διαβασεις πεζων τις οποιες φυσικα και δεν πρεπει να παταμε
ΑΝ νοιαζοταν θα εφτιαχνε και καμια μπαριερα παραπανω, θα εβαζε και καμια προειδοποιητικη πινακιδα παραπανω
ΑΝ νοιαζοταν θα εφτιαχνε και καμια, υποτυπωδη εστω, πιστα παραπανω σε τοσες ανεκμεταλλευτες αλανες
ΑΝ νοιαζοταν θα εβαζε ορια ταχυτητας που να ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα-οχι πχ 120 στην αττικη οδο - ετσι ωστε να σε κανει να τα σεβεσαι. Γιατι οταν βλεπεις ορια που ειναι γελοια και μαθαινεις να μη τα τηρεις, δεν τηρεις και αυτα που πρεπει και μετα την πατας.
ΑΝ ΑΝ ΑΝ πολλα ακόμα.. Στην τελικη εμεις θα πληρωνουμε κλησεις οταν κανουμε παραβασεις οπως οφειλουμε, η πολιτεια θα πληρωνει καμια κληση καθε φορα που βρισκομαστε σε μπουρδελοδρομο??? Για να παρουμε κ εμεις κανενα φραγκο πισω......
Καλα ειναι η πολιτεια να θελει να το παιξει αυστηρη οπως και συμβαινει στις αλλες χωρες της Ευρωπης αλλα να κοιτανε να μιμουνται και τις υποδομες που εχουν οι χωρες αυτες.
Επισης θα ηθελα πολυ να ξερω αν στην Ελλαδα σταματουσαν μια αντιστοιχη Paris Hilton θα γινοταν το ιδιο? Ρητορικη η ερωτηση....
Τελος το αλλο που δεν καταλαβαινω ειναι 350€ το κρανος..Αυτο και αν ειναι εισπρακτικο προστιμο. Το κρανος σωζει ζωες αλλα ειναι δικαιωμα του καθενος αν θελει να ρισκαρει για τον εαυτο του.Αν ειναι ετσι να απαγορευτει και το τσιγαρο που αποδεδειγμενα σκοτωνει. Θα μου στηνονται οι αστυνομικοι 1 το μεσημερι στο κεντρο της Αθηνας που θα πηγαινει ο αλλος στη δουλεια του με 40 βαθμους και να τα 350αρια! Ε ρε χρημα που εχει να πεσει!!!!

Βέβαια άσχετα με το πως ειναι οι δρομοι ή με ο,τι κανει ή δεν κανει η πολιτεια, πιστευω πως τη μεγαλυτερη ευθυνη για την ασφαλεια στους δρομους την έχουμε έμεις και ως οδηγοι και ως πεζοι.

Και για να μην παρεξηγηθω δε με απασχολει καθολου ποια ειναι η κυβερνηση τωρα, οποια και να ηταν τα ιδια θα ελεγα επείδη δε μου αρέσει να με περνάνε για μ@λ@κ@.
Συγνώμη αν κούρασα!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Panagiotis_87 : 05-06-07 στις 16:25.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-07, 15:58
Το avatar του χρήστη koperton
koperton Offline:
Administrator

Περιοχή: ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 303
koperton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε παιδιά, όλα είναι γίνονται για τισ τρύπες του προυπολογισμου. Δηλαδή πιστεύεται ότι αν φαει πρόστιμο ο έλληνας θα συνετιστεί? Δεν υπάρχει περίπτωση. Καλά για φυλάκιση δεν το συζητάμε. Εδω δεν χωράνε αυτοί που είναι μέσα, θα βάλουν κι άλλους. Αρα κάνουμε τζιρο με τα προστιμα και βλεπουμε, τρομαζει για λιγο και ο κοσμος και μετα ολα καλα και ολα ωραια.
( Πάντως πραγματικα αν ενα Σαββατοκυριακο την στηνανε παντου στη Σαλαμινα το κρατος θα μειωνε στο 0% το έλλειμα).
Παλιά 05-06-07, 16:06
Το avatar του χρήστη KOMIS
KOMIS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 244
KOMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Έτσι ακριβως! Αυτό είπα και εγώ. Ο λόγος δεν είναι το πρόστιμο! Και εκεί και εδώ πλεόν, τα πρόστιμα είναι τσουχτερά.
Αυτό που αλλάζει είναι 1ον ότι εκεί πέφτει και φυλάκιση μη εξαγοράσιμη και 2ον ότι εκεί υπάρχει συνεχής παρακολούθηση οπότε αν κάνεις την παράβαση 99% σε έχουν πιάσει... Εδώ μόνο αν είσαι άτυχος σε πιάνουνε...
εδω τωρα εγιναν τσουχτερα,θα δουμε στο μελλον αν εχει αποτελεσμα οπως εκει.εγω δεν εχω προβλημα ουτε με το τσουχτερο προστυμο,ουτε με το να πεφτει φυλακιση.εσυ ομως εισαι πιο αυστηρος απο εμενα οταν προτυνεις και φυλακιση.προσωπικα δεν μου αρεσει η συνεχεις παρακολουθηση.εγω θα ελεγα οτι εκει ειναι διαφορετικος ο τροπος ζωης.αν θελεις θα ελεγα οτι εχουν γνωση για το τι ακριβως κρατανε στα χερια τους,η αν θελεις εχουν ξεκινησει πολλα χρονια πριν το θεμα "παιδειας" που λεγαμε πριν.θα ηθελα επισεις να πω οτι με το να λεμε οτι οι πλουσιοι ανθρωποι και κονομιμενοι και με μεσο,την γλιτωνουν,δεν σημενη οτι τα μετρα της τροχαιας ειναι αδικα και δεν πρεπει να εφαρμοστουν.μην τα μπερδευουμε.κακως ξεγλιστρανε,πρεπει να σταματησει αυτο,αλλα ομως δεν σημενη οτι τα μετρα του κοκ δεν ειναι σωστα για αυτον τον λογο.ειναι διαφορετικα αυτα τα δυο πραγματα.ειδες ποια νοοτροπια επικρατη εδω;το λες και μονο σου...."αν εισαι ατυχος σε πιανουνε".δεν σε πολυενδιαφερη αν θα κανεις παραβαση η οχι,αλλα το αν σε πιασουνε.
Παλιά 05-06-07, 16:08
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis_87 Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελος το αλλο που δεν καταλαβαινω ειναι 350€ το κρανος..Αυτο και αν ειναι εισπρακτικο προστιμο. Το κρανος σωζει ζωες αλλα ειναι δικαιωμα του καθενος αν θελει να ρισκαρει για τον εαυτο του.
Ελπίζω να μην το λές σοβαρά αυτό; Υπάρχουν και κάποιοι που δεν έχουν την ωριμότητα να καταλάβουν την χρήση του κράνους (όχι προστατευτικό του αγκώνα) και η πολιτεία σκέφτεται για αυτούς.

Εδώ στην Αγγλία που είμαι ξέρεται τι κάνουν για μην τρέχεις; Στην πόλη που είμαι (Cardiff) σε σημεία που είναι επικύνδινα σημεία υπάρχει προειδοποιητική ταμπέλα για κάμερα και διαγράμμιση στον δρόμο για την εμβέλια της κάμερας. Οπότε εκεί που δεν πρέπει να τρέχεις, σε αναγκάζουν να μην τρέχεις. Το πιστεύεται ότι δεν έχω δεί ποτέ ατύχημα;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-07, 16:18
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Επίσης, η επιβολή του κράνους, εκτός από αυτό που είπε ο Νίκος (Gorillas) δλδ για να προστατεψουν τους αδαείς, είναι για να μην πεθαίνει κόσμος και μειώνεται το ανθρώπινο δυναμικό του κράτους. Με λίγα λόγια, δεν πρέπει να πεθαίνουμε για να είμαστε σε θέση να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας σε περίπτωση πολέμου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-07, 16:30
madvinegar Offline:
Administrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KOMIS Εμφάνιση μηνυμάτων
προσωπικα δεν μου αρεσει η συνεχεις παρακολουθηση.εγω θα ελεγα οτι εκει ειναι διαφορετικος ο τροπος ζωης.αν θελεις θα ελεγα οτι εχουν γνωση για το τι ακριβως κρατανε στα χερια τους,η αν θελεις εχουν ξεκινησει πολλα χρονια πριν το θεμα "παιδειας" που λεγαμε πριν.
Εδώ δεν με βρίσκεις σύμφωνο... Τί ειναι δλδ οι Γερμανοί ή οι Άγγλοι? Πιο έξυπνοι? Πιο φιλότιμοι? Ίσως να έχουν καλύτερη παιδεία αλλά σίγουρα ΔΕΝ είναι αυτό που τους κάνει και είναι συνετοί (όχι μονο ως προς τον ΚΟΚ, αλλά παντού).
Αυτό που τους κάνει συνετούς ειναι η Τ Ι Μ Ω Ρ Ι Α. Πάει και τελείωσε. Όταν ο Γερμανος ξέρει πως μόλις κάνει την παρανομία θα πληρώσει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. Αν ήξερε και αυτός πως δεν πρόκειται να τον πιάσουν ή αν τον έπιαναν θα έβαζε μέσο ή θα λάδωνε κτλπ πίστεψε με θα έπρατε όπως ο Έλληνας. Δεν υπάρχει καλός πολίτης και κακός πολίτης (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων - μετρημενοι στα δάχτυλα του ενός ποδιού στρουθοκαμήλου - που έχουν φιλότιμο). Όλοι οι άλλοι ανεξάρτητα από παιδεία, καταγωγή, εθνικότητα ή φύλλο θέλουμε το καμουτσίκι μας από πάνω για να είμαστε ήρεμοι.
Παράδειγμα είναι οι Τουρίστες που έρχονται εδώ και ξεσαλώνουν τα καλοκαίρια σε Ρόδους και Ζάκυνθους με ναρκωτικά, ποτά, όργια, μαχαιρώματα κτλπ κτλπ... Στην χώρα τους δεν μπορούν να τα κάνουν και έτσι έρχονται και τα κάνουν εδώ, στην act free Ελλαδάρα...
Στην Ελλάδα από νόμους είμαστε η Νο1 χώρα. Από επιβολή όμως είμαστε πάτος...
Η μόνη λέξη που χαρακτηρίζει τη χώρα μας είναι η Α Τ Ι Μ Ω Ρ Η Σ Ι Α !!!! σε όλους τους τομείς! Από πολιτικούς με σκάνδαλα, χρηματηστήρια και ομόλογα μέχρι τον κυρ μήτσο που θα περάσει με το παπί του το κόκκινο. Αλλά δυστυχώς τα αυστηρότερα μέτρα παίρνονται πάντα μόνο εναντίον του κυρ μήτσου ενώ τα λαμόγια τη σκαπουλάρουν...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 05-06-07 στις 16:41.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-07, 16:52
Το avatar του χρήστη Panagiotis_87
Panagiotis_87 Offline:
Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Δύναμη Σεβασμού: 238
Panagiotis_87 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Επίσης, η επιβολή του κράνους, εκτός από αυτό που είπε ο Νίκος (Gorillas) δλδ για να προστατεψουν τους αδαείς, είναι για να μην πεθαίνει κόσμος και μειώνεται το ανθρώπινο δυναμικό του κράτους. Με λίγα λόγια, δεν πρέπει να πεθαίνουμε για να είμαστε σε θέση να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας σε περίπτωση πολέμου.
Δε νομίζω οτι ενδιαφερει την πολιτεια αυτο.. Στην τελικη το ανθρωπινο δυναμικο μειωνεται και απο τα ναρκωτικα ή και απο αλλα πραγματα αλλα δεν βλεπω να κανει τιποτα γι'αυτα. Μαλλον επειδη δε την συμφερει, γιατι δε θα παρει λεφτα απο'κει..

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas Εμφάνιση μηνυμάτων
Ελπίζω να μην το λές σοβαρά αυτό; Υπάρχουν και κάποιοι που δεν έχουν την ωριμότητα να καταλάβουν την χρήση του κράνους (όχι προστατευτικό του αγκώνα) και η πολιτεία σκέφτεται για αυτούς.
Φυσικά και το λεω σοβαρα. Η πολιτεια δεν εχει το ρολο του μπαμπουλα.Αν ειναι ετσι να απαγορευσουν π.χ το τσιγαρο οπως ξαναειπα. Το ιδιο το ατομο απο τη στιγμη μαλιστα που ειναι και ενηλικο ειναι υπευθυνο αν θα θεσει σε κινδυνο τη ζωη του, οταν φυσικα δεν θετει σε κινδυνο τη ζωη αλλου.. Αυτος θα επιλεξει αν θελει να ρισκαρει να μη φορεσει πχ. για να παει στη δουλεια του με 40 βαθμους ή για οποιοδηποτε αλλο λογο. Να εχει την ωριμοτητα να το βαλει. Και δεν ειπα να μην υπαρχει προστιμο, αλλα οχι τοσο υψηλο.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Corolla παντός καιρου iempan OFF TOPIC 1 07-12-14 12:13
Καιρος για WRC!!!!!!!!!!!!!!!!!! endurasKE-30 WRC 2 21-04-12 02:01
νεος 4efte_turbo Ειμαι νεος 7 14-04-11 23:17
Περασε ο καιρος..... captainl TOYOTA COROLLA KE30 8 27-10-10 13:36
ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ CLUB crazymer Ειμαι νεος 12 03-06-08 13:45

Page generated in 0,19602203 seconds (85,30% PHP - 14,70% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:30.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com