Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Ε.Σ.Υ.
Παλιά 06-05-07, 22:59
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 335
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ε.Σ.Υ.

Εθνικο Συστημα Ανικανων κ Δολοφονων επρεπε να το λενε κ οχι υγειας! Την Κυριακη του Πασχα ειχα την μητερα μου απο Αθηνα για να γιορτασουμε μαζι.Το μεσημερι την επιασε μια κριση κ δεν μπορουσε να αναπνευσει! Την πηγα στο νοσοκομειο Βολου οπου αφου την συνεφεραν της εκαναν εισαγωγη για προληπτικους λογους κ παρακολουθηση.Το ιδιο απογευμα παθαινει ακομα μια κριση.Το βραδυ ακομα ακομα μια.Ξημερωματα Δευτερας ακομα μια. Την υπολυπη ημερα τιποτα οσπου ηρθε το βραδυ κ ξεκηνησε το μαρτυριο της! Δεν μπορουσε να αναπνευσει χωρις μασκα οξυγονου κ παλι πολυ λιγο!Τριτη πρωι μεταφερεται εσπευσμενα στην ΜΕΘ κ ξεκιναει αλλη αγωγη πιο δυνατη! Υποψην οτι απο την Κυριακη το μεσημερι εγω διπλα κ παρων μεχρι την Τριτη το πρωι βλεποντας την μητερα μου να λιωνει!!Εν τελει ερχονται κ τα αδερφια μου απο Αθηνα κ φευγω να παω για υπνο!Στην ενημερωση απο τους γιατρους μας ειπαν οτι ψαχνουν να βρουν τι προκαλει την δυσπνοια κ οτι της χορηγουν προς το παρων αντιβιωση κ κορτιζονη!Ενταξει λεμε γιατροι ειναι θα το βρουν.Την επομενη μας λενε οτι τελικα την βαλανε σε καταστολη κ την διασοληνωσανε με μηχανικο πνευμονα γιατι δεν ανταποκρινοταν στην αγωγη με αποτελεσμα να εχει 150 παλμους το λεπτο με πιεση 18υψηλη με 15χαμηλη κ οξυγονο στο αιμα 60 απο 100! Μετα απο 10 μερες την βγαζουν απο την καταστολη κ της κανουν τραχιοστομη για καλυτερα!Ετσι μας ειπαν! Δοκιμαστηκα την εβαζαν να αναπνευσει μονη της αλλα πανω απο 10 λεπτα δεν αντεχε!Τους ρωταγαμε τι το προκαλουσε αυτο κ δεν ξερανε τι να μας πουνε!Εν τελει μας ειπαν οτι ηταν σε τελικο σταδιο πνευμονικης ανεπαρκειας κ οτι λογο αγχους δεν ανταποκρινοταν στην αγωγη!Ζητησαμε διακομηδη για ΜΕΘ στην ΑΘΗΝΑ κ μας ειπαν απο το ΕΚΑΒ οτι λογο φορτου επρεπε να περιμενουμε 1 εβδομαδα κ εφοσον θα ειχαμε βρει πρωτα κρεβατι σε αλλη ΜΕΘ.Αλλα σε ποιο νοσοκομειο? Μας λενε μονο το ΑΤΤΙΚΟ εχει εξειδηκευμενη πνευμονολογικη ΜΕΘ.Καναμε τα αδυνατα δυνατα, βαλαμε θεους κ δαιμονες κ βρηκαμε εν τελει κρεβατι στην ΜΕΘ του ΑΤΤΙΚΟΥ κ την κατεβασαμε την προηγουμενη Πεμπτη το μεσημερι στην Αθηνα μετα απο 25 μερες παραμονης στον Βολο.Αντε λεμε τελος τα ψεματα θα βρουν τι εχει κ θα το αντιμετοπισουν! Οντως το βρηκαν μεσα σε 2 ωρες!Ενα κολωμικροβιο ειχε προσβαλει τους πνευμονες κ δεν μπορουσε να αναπνευσει!Παιδια σας λεω οτι την Παρασκευη κοιμηθηκα χωρις αγχος μιας κ ηξερα οτι ηταν σε καλο νοσοκομειο!Το πρωι λοιπον κατα της 8 χτυπαει το κινητο μου κ ακουω μια φωνη να λεει απο την αλλη μερια= κ. Τσαφογιαννη σας καλουμε απο το ΑΤΤΙΚΟ κ μετα λυπης σας πληροφορουμε οτι η μητερα σας κατεληξε στις 7 το πρωι απο ανακοπη καρδιας λογο προχωρημενης αλλιωσης εσωτερικων οργανων!!! Απεριγραπτο το τι εγινε μετα! Σε εξηγησεις που μας δωθηκαν αργοτερα απο την διευθηντρια της ΜΕΘ μας ειπε οτι ενω η μητερα μου ηταν σε καταστολη στην ΜΕΘ του Βολου το μικροβιο εξαπλωνοταν σε ολα τα οργανα του σωματως προσβαλοντας τα ενα-ενα! Στην ερωτηση μου γιατι δεν το βρηκαν στο αλλο νοσοκομειο πηρα την εξης απαντηση= Δεν εχουν ολα τα νοσοκομεια τα μηχανηματα που εχουμε εδω!!! Αρα το συμπερασμα που βγαζω ειναι το εξης= Κ τι εγινε που πληρωνουμε τοσα λεφτα στο ΙΚΑ??? Κ τι εγινε που εχουμε νοσοκομεια??? Κ τι εγινε που η μητερα μου αργοεσβηνε ???Αφου δεν εχουμε ανθρωπια τι περιμενουμε?? Να γιατρευτουμε??? Απλα πληρωνουμε......Απλα νοσηλευομαστε.......Απλα πεθαινουμε.........

Να εισαι καλα ρε μανα οπου και αν εισαι!Ακομα κ στο τελος μου εδωσες ενα ακομα μαθημα ζωης!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsaftsouf20V : 06-05-07 στις 23:05.
Απάντηση με παράθεση

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,43136597 seconds (90,77% PHP - 9,23% MySQL) with 102 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:02.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com