Αγαπητά μου συντρόφια...μόλις γύρισα από ραντεβού για έλεγχο των θορύβων που σας είχα αναφέρει. Ο έλεγχος δεν έγινε στον Πασπαλιάρη αλλά σε άλλο εξουσιοδοτημένο, γιατί στον Πασπα είχα ήδη πάει και είχε πει χαρακτηριστικά ο μηχανικός..."να, μωρέ, όταν δουλεύει με χαμηλές στροφές, έτσι τρίζει, απλά θα βάζεις δευτέρα και φρένο". Άλλο βέβαια αν η απάντηση δε μου άρεσε και δεν υιοθετώ αυτή την οδήγηση σε κατηφόρα καρφί.
Τεσπά για να μη τα πολυλογώ, έκλεισα ραντεβού σε άλλο εξουσιοδοτημένο, μπήκα με το μηχανικό, το οδήγησε και μετά από την πρώτη κατηφόρα και το μετέπειτα ίσιωμα του δρόμου μου λέει "όντως τρίζει και το συνεχίζει".
Η συνέχεια ήταν να ενημερώσει τον υπεύθυνο εξυπηρέτησης ο οποίος με ενημέρωσε ότι έχουν πρόβλημα κάποια ελατήρια του συμπλέκτη και γι' αυτό πρέπει να κλείσουμε ραντεβού για να αντικατασταθεί το σύστημα και στην υπάλληλο ζήτησε ραντεβού για αντικατάσταση συμπλέκτη, δίσκου, πλατό, ρουλεμάν και τα πάντα.
Αυτό που μου την έσπασε
είναι ότι το αμαξάκι μου το πανέμορφο είναι μόλις τριμήνου...άρα είναι κατασκευαστικό το πρόβλημα. Ο Πάσπα, ο οποίος το ξεψάχνισε, έκανε την πάπια, αλλά άλλο ζήτημα αυτό...ίσως πρέπει να εξετασθεί το ζήτημα από τους υπεύθυνους της συνεργασίας του club μαζί του. Να μη μιλήσω για τον τυπά του σημερινού εξουσιοδοτημένου που με ενημέρωσε για την αλλαγή και μου είπε μόνο για ελατηριάκια, γιατί αυτός θα αλλάξει όλο το σύστημα αλλά δε μου το είπε λες και δε θα άκουγα την κοπέλα. Κυρίως μου την έσπασε το ότι καινούριο ΤΟΥΟΤΑ μου έχει κατασκευαστικά (πείτε με ψείρα, δε με πειράζει
), γιατί αλλιώς την ξέραμε την ΤΟΥΟμαμά μας. Σημασία έχει που φτιάχνεται...να'ναι καλά η εγγύηση....