Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΟργανωμενα μελη στην Καρδιτσα Λαμια Τρικαλα Λαρισα και γενικα στην κεντρικη Ελλαδα με επισημο εκπροσωπο τον toyota mania (Ηρακλη) και ο Χρηστος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 325
Εγω σας περιμενω ειμαι πληρως ανανεωμενος με τις ζαντουλες μου τη μασκουλα μου και τα φρυδακια μου να τα πουμε κανονιστε... Lynx αγορι μου θα σου στειλω το κιν μου με πμ να τα πουμε και στο τει καμια μερα αφου ολη μερα εκει ειμαι και λιωνω Κουλαρα λιωνω που ελεγε και ο Ψαλτης...
Δύναμη Σεβασμού: 304
Σας ευχαριστώ παιδιά. Θα μιλήσω με τον Παναγιώτη και θα τα πούμε.
Όσο για το πτυχίο Dave, εγώ το έχω στο τσεπάκι, αφού θα μου το "φτιάξει" ο αδερφός μου... !!! Εεε, φανταστικέ commando Ranger!!!!
__________________ Some say that he was born with his helmet on. And that he pilots his own Megazord!!!
All we know is... He's called The Lynx!!!
Αν δεν είσαι σίγουρος ότι θα αφήσεις το γκάζι,
τότε μην το πατήσεις!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 658
γκουχου γκουχου γκουχου....
ευχαριστώ πολύ τα παιδιά απο το παράρτημα θεσσαλίας που καλωσόρισαν το αδερφακι μου. αναμένεται να κάνω και εγώ κάποια ταξίδια στη Λάρισα (μαλλον στις εξεταστικές θα του είμαι πιο χρήσιμος ) και μακάρι να μπορέσω να έρθω και εγώ σε κάποια από τις συναντήσεις σας!!!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Δύναμη Σεβασμού: 231
Kαλησπερα και απο μενα μιας και γω μενω Λαρισα λωγο ΤΕΙ εδω και 4 χρονια...
Το ονομα μου ειναι χρηστος και ειμαι απο θεσσαλονικη και ευελπιστω να σας γνωρισω και απο κοντα σε καποια συναντηση...
Φιλε Lynx αν χρειαστεις καμια βοηθεια με το ΤΕΙ στειλε με PM
Και μπαινω με τις πορτες.....
Δύναμη Σεβασμού: 325
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από cinquis
Kαλησπερα και απο μενα μιας και γω μενω Λαρισα λωγο ΤΕΙ εδω και 4 χρονια...
Το ονομα μου ειναι χρηστος και ειμαι απο θεσσαλονικη και ευελπιστω να σας γνωρισω και απο κοντα σε καποια συναντηση...
Φιλε Lynx αν χρειαστεις καμια βοηθεια με το ΤΕΙ στειλε με PM
Ελα ρε φιλαρακι ,στο ΤΕΙ of L.A και συ πως και δεν σε ειχαμε σε καμια συναντηση ή εισαι φρεσκος?
Δύναμη Σεβασμού: 231
Ναι φιλε μου και γω στα ΤΕΙ of L.A Ειμαι γραμμενος στο φορουμ εδω και καιρο αλλα δεν εμπαινα..
Αλλα γυρισα με πολλυ ορεξη και διαθεση..και ας εχω το corollaκι μου στην Θεσσαλονικη..
Ειστε και εσεις του αθληματος Τσιπουρο with μεζε??
Την επομενη συναντηη δεν την χανω..
Και μπαινω με τις πορτες.....