Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-03-07, 01:14
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
επειδη το κρατος λεει οτι κατι ειναι παρανομο δεν εχει να λεει οτι ειναι...καποιος αλλος μπορει να το βλεπει οκ...γι αυτο λαδωνει κ περναει....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-03-07, 15:58
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 296
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Οτι εχω πανω στο αυτοκινητο μου ειναι νομιμο για αυτο και εδωσα και λεφτα για δηλωμα.Οσον αφορα την εξατμιση και θορυβο δεν κανει και καυσαερια περναει.Εκει ειναι ομως το θεμα;;Αν θα κανει θορυβο η δικη μου εξατμιση ή η λανθασμενη νοοτροπια που εχεις;;Οτι αν λαδωσεις θα περασεις;;Γιατι να φτασεις σε αυτο το σημειο;Που εχεις δει εσυ οτι 9 στους 10 λαδωνονται;;Φυσικα αν τον πιανεις στο μπιρι-μπιρι και του κοτσαρεις και το 20ευρω απο κατω θα ειναι μα..κας να μην τα παρει.Αλλα ακριβως εδω ειναι που λεμε οτι φταει η νοοτροπια.Για να μην του βαλεις εσυ 20 ευρω για να μην την πληρωνουμε και οι αλλοι!Αν καλομαθει θα ζηταει απο ολους και θα κοβει και για πα..ριες.
Για εσενα φταιει αυτος για εμενα ο τελευταιος που φταει ειναι αυτος.Γι'αυτο και εκοψα τα δημοσια Κτεο και παω μονο στα ιδιωτικα.Γιατι δεν εχω τιποτα να φοβηθω.Εσεις;;;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-03-07, 16:15
Hlektrologos Offline:

Μοντέλο: ZZΕ111
Hlektrologos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδη εχω διαβασει αρκετες ασυναρτησιες,του τυπου λαδωνονται ολοι,δεν σε σταματανε οι αστυνομικοι γιατι φοβουνται τα φιμε τι κρυβουν,αν θελετε συνεχιζουμε αυτο το μοτιβο και ολα ωραια ολα καλα.

Οσο για το αν σε σταματανε η οχι οι αστυνομικοι δεν το εβγαλα απο το κεφαλι μου το ειπα με βαση αυτα που μου ειπε οταν με σταματησε αστυνομικος.Αν ηταν Μ@λ@κ@ς και μου ελεγε μ@λ@κι3ς τοτε και εγω μ@λ@κι3ς σου λεω.Οσο για τα φιμε παντος εγω εχω ηχοσυστημα στο αυτοκινητο και δεν γουσταρω καποιος που καποια μερα θα περασει και θα δει τι εχει μεσα το αυτοκινητο να το σπασει.Ειναι και ενα μετρο προστασιας επειδη αν δεν φαινεται τιποτα ο αλλος δεν θα το διακυνδυνευσει να το σπασει.Τελος για το λαδωμα σε δημοσια Κτεο ναι οι πιο πολλοι τα περνουν.Δεν σου λεω οτι αν το αυτοκινητο ειναι νομιμο δεν θα περασει αλλα αν βρουν κατι θα σε κοψουν σιγουρα αν δεν λαδωσεις.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-03-07, 16:29
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf Εμφάνιση μηνυμάτων
Οτι εχω πανω στο αυτοκινητο μου ειναι νομιμο για αυτο και εδωσα και λεφτα για δηλωμα.Οσον αφορα την εξατμιση και θορυβο δεν κανει και καυσαερια περναει.Εκει ειναι ομως το θεμα;;Αν θα κανει θορυβο η δικη μου εξατμιση ή η λανθασμενη νοοτροπια που εχεις;;Οτι αν λαδωσεις θα περασεις;;Γιατι να φτασεις σε αυτο το σημειο;Που εχεις δει εσυ οτι 9 στους 10 λαδωνονται;;Φυσικα αν τον πιανεις στο μπιρι-μπιρι και του κοτσαρεις και το 20ευρω απο κατω θα ειναι μα..κας να μην τα παρει.Αλλα ακριβως εδω ειναι που λεμε οτι φταει η νοοτροπια.Για να μην του βαλεις εσυ 20 ευρω για να μην την πληρωνουμε και οι αλλοι!Αν καλομαθει θα ζηταει απο ολους και θα κοβει και για πα..ριες.
Για εσενα φταιει αυτος για εμενα ο τελευταιος που φταει ειναι αυτος.Γι'αυτο και εκοψα τα δημοσια Κτεο και παω μονο στα ιδιωτικα.Γιατι δεν εχω τιποτα να φοβηθω.Εσεις;;;
στο κτεο το μόνο που φοβόμουν ήταν η εξάτμιση.δεν κάνει πάρα πολύ θόρυβο στις στροφές που πρέπει να σε μετρήσει αλλά δεν είναι και αθόρυβη σαν την μαμα,γιαυτό αν θέλει σε κόβει λέγοντας σου να βάλεις μαμα καζανακι και να ξαναρθεις.αν αυτό λέγεται η παρανομία τότε ναι είμαι ένας από τους μεγάλους παράνομους.
το αυτοκίνητο είναι καρτέλα.τι να φοβηθώ?για τα φιμέ που δεν έχω ή για τις λάμπες που ανάβουν πάντα όλες?ή για τα λάστοιχά μου που είναι πάντα σε καλή κατάσταση?για πιο πράγμα να φοβηθώ?
όσον αφορα την λανθασμένη μου νοοτροπία που λες σου απαντάω ότι ναι αφού το σύστημα το έχουμε κάνει εμείς έτσι( το ξαναλέω για να το χωνέψεις) θα ξαναδώσω και την επόμενη φορά ένα 20άρικο για να ξαναπεράσω και να μην τραβιέμαι ξανα και ξανά γιατί ο χρόνος για μενα ειναι χρήμα.όπως και για όλους μας σχεδόν που παλεύουν να βγάλουν κανα σπασμένο.ας είμαι εγώ ο λάθος και εσύ ο σωστός κατά την άποψη σου.
προσπαθησε να ξεκολήσεις όμως και να δεις τι σου λέω πιο προσεκτικά.δεν είπα πως η εξάτμιση σου είναι το πρόβλημα,ρώτησα αν κάνει θόρυβο όπως οι περισσότερες,γιατί για να σου δώσει κάτι τις η εξάτμιση ε δεν θα είναι και μαμα στα ντεσιμπελ κακά τα ψέματα.
τελος σε προκαλώ να μου απαντησεις αν εχεις λαδωσει ποτέ στη ζωή σου για να δούμε αν εμείς είμαστε οι μοναδικοι με λανθασμενη νοοτροπια

πάντα φιλικά,
Κων/νος

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-03-07, 20:41
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 296
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ενταξει να ξεκολλησω τοτε και να σου πω ξανα οτι η εξατμιση δεν κανει θορυβο και ας μην ειναι και μαμα.Τωρα αν δεν μπορεις να καταλαβεις πως γινεται αυτο, δεν μπορω να κανω τιποτα γι'αυτο.Εσυ εχεις συνδεσει την αποδοση με το θορυβο.Εισαι σιγουρος οτι καθε θορυβωδης εξατμιση δινει στο αυτοκινητο κατι τις απο οτι λες;;Οντως ειναι κακα τα ψεματα αλλα δεν ισχυει.Καλιστα μπορεις να φτιαξεις μια αξιοπρεπεστατη εξατμιση και να μην περνας τα ορια των ντεσιμπελ.Το μεσαιο καζανακι που λες εγκυκλοπαιδικα μονο σου λεω οτι σε εμενα ειναι τεραστιο σε διαστασεις μιας και το πως θελω να δουλευει το αυτοκινητο εξυπηρετει αυτο το μεγεθος.Ξερεις ομως τι ειναι ενοχλητικο και στο λεω αλλα εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις;;Οτι ψαχνεις σονι και καλα δικαιολογια και οτι εισαι πεπεισμενος οτι εχω λαδωσει και εγω οπως πολλοι αλλοι και οτι σιγουρα καποια μαλα..κια θα εχω στο αυτοκινητο που δεν επιτρεπεται γαι να πεις ειδες και εσυ τα κανεις!!Δεν εχει νοημα να σου πω αν εχω λαδωσει και εγω οπως επιμονα ζητας να σου απαντησω, αφενος γιατι δεν θα με πιστεψεις και αφετερου πως δεν εχει ιδιαιτερη σημασια για εσενα αφου θα συνεχισεις να το κανεις πεπεισμενος πως και ολοι οι υπολοιποι το κανουν.
Και για να σου απαντησω ευθεως για να δεις και ποια ειναι και η διαφορα μας.Ναι την πρωτη φορα που πηγα δημοσιο Κτεο εβγαλα το 20αρικο και του το δωσα απο κατω γιατι ετσι μου ειπε αυτος που με εστειλε.Δωσε κατι για να μην στο περασει καν απο μεσα.Και απο μεσα περασε και καθαρο ηταν το αυτοκινητο σε τελικη.Αλλα εγω σε αντιθεση με εσενα οπως λες παραπανω εχω σταματησει να λαδωνω,δεν δινω 20αρικο εδω και πολυ καιρο και το χρονο μου δεν χανω μιας και ειναι χρημα οπως λες πολυ απλα γιατι εχω διαλεξει τον ιδιωτικο τομεα!!Βρηκα καμμια μυστικη συνταγη;;Κανω κατι ,εγω ο σωστος,που εσυ δεν μπορεις να κανεις;;Οχι φιλε μου σε ψευτοδιλληματα!!Καλλιστα μπορεις να εισαι νομοτυπος και βελτιωμενος συναμα.Θα μπορουσα να βγαλω και εγω τον καταλυτη για να παρω κανα ps,αλλα εγω δεν το κανω.Εβαλα 1.6 και 1.6 πληρωνω τελη κυκλοφοριας.Θα μπορουσα να πληρωνω τελη απο 1.3 αλλα δεν το κανω.Και οχι επειδη εγω ειμαι πιο μαγκας ή πιο ομορφος απο εσενα αλλα σου εξηγησα πως τα παντα ειναι θεμα νοοτροπιας.Ασε με εμενα στον κοσμο μου αλλα σιγουρα δεν κανουμε τα ιδια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-03-07, 20:53
Το avatar του χρήστη GUS
GUS Offline:
Μέλος

Μοντέλο: AE101 & HILUX TORNADO
Περιοχή: ΡΕΘΥΜΝΟ
Δύναμη Σεβασμού: 259
GUS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σωπατε και εχω δικαστηριο στις 18 του μηνα για κτεο...
Παλιά 05-03-07, 21:25
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φίλε μου εσύ μπορεί να με περνάς για πιτσιρίκι ή χαζό λέγοντας μου
αν δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να μην κάνει θόρυβο μια
εξάτμιση.δεν ειναι έτσι όμως.μπορεί να μην είμαι φορητή
εγκυκλοπαίδια στα θέματα του αυτοκινήτου αλλά κάτι ξέρω.
να σε ρωτήσω κάτι λοιπόν όσον αφορά τη σύνδεση που λες με την αποδοση
και το θορυβο.γιατί τα βελτιωμένα αυτοκίνητα (σοβαρά αυτοκινητα όμως)
κάνουν θόρυβο?το ότι πήγες σε κάποιον και στην έφτιαξε να μην κανει θόρυβο
αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις πάρει και το 100% που θα έπερνες από
μια εξάτμιση.
επίσης δεν είμαι κολημένος όπως λες στην ιδέα ότι όλοι λαδώνουν
απλά ξέρω πως έχουν τα πράγματα.τι να κανουμε βγήκαμε στο κουρμπέτι
νωρίς.
τέλος επειδή όπως λες είμαστε από άλλους κόσμους δεν θα συνεχίσω το θέμα γιατί πολύ απλά
δεν είσαι από τους τυπους που παραδέχονται τόσο γεγονότα όσο και
πράξεις.εσύ βρήκες τη μυστική συνταγή για το ιδιωτικό.εγώ βρήκα τη
δική μου συνταγή με το δημόσιο.ξέρω περίπου τι ωρα να πάω ας ειναι
καλά ο πατέρας μου και η εμπειρία που έχει πάνω στο θέμα.
ξεκινάω και πάω κατά τις 11-12 το μεσημέρι και άντε να κρατήσει η
διαδικασία κανα εικοσάλεπτο.όσο κρατάει περίπου και στο ιδιωτικό.
το ότι λαδώνο και περνάω αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μου κοιτάνε το
αυτοκίνητο γιατί αν θέλεις κάνεις και αυτό όπως ξέρεις.απλά έχω το
κεφάλι μου ύσηχο και ξέρω πως έλεγχος σήμερα τέλος και ξαναέρχομαι
όταν μου πουν.αυτά τα ολίγα.
ας με θεωρείς κολλημένο και ότι άλλο θες.αυτός είμαι και έτσι έμαθα.
δικό μου πρόβλημα στην τελική.
παντα φιλικά ,
Κωνσταντινος

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-03-07, 22:24
Το avatar του χρήστη lokatzis
lokatzis Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 241
lokatzis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Έχω περάσει από ΚΤΕΟ με τέσσερα διαφορετικά αυτοκίνητα, τα δύο πρώτα σε δημόσιο και τα δύο τελευταία σε ιδιωτικό. Καμία φορά δε λάδωσα (όπως δεν έχω λαδώσει ποτέ στη ζωή μου) και δε μου έγινε ποτέ κάποια νύξη στο δημόσιο ΚΤΕΟ (Ηρακλείου) για να "σπρώξω" την κατάσταση. Ειδικά τη μία φορά που πέρασα μία Alfa Romeo 33, είχε μερικά προβληματάκια που άνετα μπορούσαν να δώσουν πάτημα σε κάποιον "καλοθελητή" υπάλληλο να ζητήσει το φακελάκι του.
Παρόλα αυτά, αν κάποιος πιστεύει ότι το αυτοκίνητό του είναι νόμιμο και φοβάται μην τον κόψουν σε δημόσιο ΚΤΕΟ για να αναγκαστεί να πληρώσει, ας πάει σε ιδιωτικό. Με 10-15 ευρώ παραπάνω, κλείνει ραντεβού συγκεκριμένη μέρα & ώρα και σε 30 λεπτά έχει τελειώσει. Σε αντίθεση με τα δημόσια όπου μπορεί να περιμένεις και 4-5 ώρες, χάνοντας τελικά τα έξτρα λεφτά λόγω απουσίας από τη δουλειά, κτλ. Αυτή η ξεκούραστη διαδικασία με έχει οδηγήσει στο να προτιμώ τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ πλέον.
Σε ό,τι αφορά όλους όσους (ι) έχουν βάλει μπουριά που ακούγονται από το δίπλα τετράγωνο, (ιι) έχουν φιμέ τζάμια που δεν φαίνεται τίποτα, (ιιι) έχουν μάσκες-προφυλακτήρες που αν χτυπήσει πεζός με 10χαώ θα γίνει κομματάκια, (ιν) έχουν λεφτά για καινούργιες ζάντες αλλά όχι για λάστιχα και κυκλοφορούν με τις ίνες, (ν) ..., και επιζητούν να λαδώσουν για να περάσει το αυτοκίνητό τους από τον έλεγχο, προτιμώ να μην τους χαρακτηρίσω γιατί δε θα είμαι πολύ ευγενικός.
Παλιά 06-03-07, 06:23
Hlektrologos Offline:

Μοντέλο: ZZΕ111
Hlektrologos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αν κάποιος είναι μαμά για εμένα είναι χαζομάρα να πάει να πληρώσει εκτός αν έχει αμφιβολίες για κάποιο πρόβλημα που παρουσιάζει το αυτοκίνητο.Eγώ πλήρωσα για να περάσω και ο λόγος ήταν ότι το αυτοκίνητο έχει πράγματα για τα οποία μπορεί να με έκοβαν(τι μπορεί τέλος πάντων).Έτσι προτίμησα να πληρώσω και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Όταν ρώτησα αυτόν που με πέρασε γιατί θα μπορούσε να με κόψει μου είπε για χαμήλωμα,για φιμέ και για εξάτμιση.Βέβαια κάποιος μπορεί να πει ότι καλά θα ήταν να μην πλήρωνα και να με κόβανε γιατί σίγουρα θα με κόβανε.

Τι επικίνδυνο έχει όμως το αυτοκίνητο έτσι ώστε να μην κυκλοφορεί?Το χαμήλωμα που με βοηθάει στο να στρίβει καλύτερα το αυτοκίνητο?Τα φιμέ που δεν δίνει βήμα στο κάθε χαμένο να μου σπάσει το αυτοκίνητο για να μου πάρει αυτά που έχω μέσα?Η μήπως η εξάτμιση που έχει διακριτικό ήχο και γουστάρω να την ακούω?Θα σκοτώσω κανέναν με αυτά?Σοβαρευτείτε.

Στην Ελλάδα το αυτοκίνητο είναι το μέσο κονόμας για τους πάντες.Από το κράτος που στα παίρνει από τέλη κυκλοφορίας μέχρι και τους φόρους για το κάθε λίτρο βενζίνης που βάζεις μέχρι τον άσχετο μηχανικό που κοιτάει να σου πει ότι λ@λ@κΙα του κατέβει για να στα φάει.Εδώ σε κλέβει το ίδιο το κράτος και εσύ θα σώσεις την κατάσταση αν δεν λαδώσεις στο κτεο?΄Ολοι τα παίρνουν, παντού και εσύ κολλάς εκεί? Η μήπως θα αλλάξεις έτσι την νοοτροπία όλων των Ελλήνων?Δεν λέω ότι είναι σωστό αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.Πρέπει να γίνουν άλλα πράγματα αλλά βλέπεις η χώρα μας έχει μείνει λίγο πίσω εδώ.

Επίσης να απαντήσω στο φίλο lakatzis ότι όλα αυτά που έχω βάλει στο αυτοκίνητο και αυτά που θα βάλω δεν είναι μόνο για να κερδίσω κάτι σε επιδώσεις αλλά γιατί δεν γουστάρω το αυτοκίνητο μου να είναι ίδιο με το δικό σου και όποιου άλλου έχει το ίδιο.Θέλω να το κάνω να αρέσει σε εμένα έτσι όπως νομίζω εγώ ότι είναι όμορφο και να το χαίρομαι να το οδηγώ για μένα.Δεν το βλέπω απλά ως το μέσο που θα με πάει από εδώ μέχρι εκεί.Και να σου πω και κάτι άλλο γουστάρω όταν τα φιλαράκια μου και κάποιοι άσχετοι στο δρόμο το βλέπουν και μου λένε ότι τους αρέσει έτσι όπως το έχω φτιάξει γιατί νοιώθω δικαιωμένος με τις επιλογές που έχω κάνει.

Δεν το φτιάχνω για να πουλήσω μαγκιά σε κανέναν απλά γιατί μου αρέσει να έχει έναν χαρακτήρα διαφορετικό από τα αλλα.Αν δεν υπήρχε η βελτίωση τότε όλα τα αυτοκίνητα θα ήταν ίδια θα σου άρεσε αυτό ?Εκτός και αν βλέπεις το δικό σου απλα σαν μέσο μεταφοράς.Τότε πάρε λεωφορείο που σου έρχεται και πιο φθηνά.Δίνω λεφτά τα οποία ξέρω ότι ποτέ δεν θα πάρω πίσω αλλά ανταμείβομαι όταν το βλέπω όπως θέλω.

Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν με αυτά που έγραψα απλά πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε κάποια πράγματα.Sorry για το μεγάλο post.

Και όπως λέει και ο Διονύσης
Φιλικά,
Bill
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-03-07, 12:23
Το avatar του χρήστη lokatzis
lokatzis Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 241
lokatzis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φίλε bill,

κι εγώ, όπως κι εσύ, θεωρώ το αυτοκίνητο κάτι παραπάνω από απλό μέσο μεταφοράς. Γι' αυτό και μου αρέσει να το βελτιώνω κάνοντας αλλαγές ουσίας στα σημεία. Μία από αυτές είναι το χαμήλωμα (3 πόντων) με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ στην Corolla μου. Έτσι, πηγαίνοντας σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ, πέραν της ταχύτερης εξυπηρέτησης, δεν κινδυνεύω να πέσω σε υπάλληλο που θα ζητήσει το "λαδάκι" του. Χίλιες φορές να πληρώσω 15 ευρώ παραπάνω νόμιμα με απόδειξη, παρά 15 ευρώ μαύρα κάτω από το τραπέζι. Διαφωνώ πλήρως με τη συντήρηση αυτού του φαινομένου.
Επίσης, κι εμένα μου αρέσει ο ελαφρά πιο μπάσος ήχος της εξάτμισής, γι' αυτό και στο προηγούμενο αυτοκίνητο την είχα αλλάξει. Όμως, είχα ζητήσει από τον εξατμισά να μην είναι υπερβολικός ο ήχος, όπως σε κάποιες group N εξατμίσεις που σου τρυπάνε τα αυτιά. Θεωρώ απόλυτα λογικά, αλλά και απαραίτητο οι τελευταίες να "κόβονται" αφού είναι άκρως ενοχλητικές για τον υπόλοιπο κόσμο.
Όσο για τα φιμέ τζάμια, μου φαίνεται λογικό να απαγορεύονται τα εντελώς μαύρα τζάμια για λόγους ασφαλείας & δημόσιας τάξης. Πρέπει το εσωτερικό του αυτοκινήτου να είναι ορατό από κάποια οπτική γωνία. Κι εγώ φοβάμαι για το κασετόφωνό μου, γι' αυτό και πριν βγω από το αυτοκίνητο βγάζω την αποσπώμενη όψη και την τοποθετώ στο ντουλαπάκι.
Γενικότερα, πιστεύω ότι για τις περισσότερες νόμιμες ανησυχίες μας υπάρχουν και νόμιμες λύσεις. Καλό είναι να ακολουθούμε τις τελευταίες (α) για να μη δίνουμε πατήματα στους άλλους (π.χ. τροχαία) και (β) για να μην διαιωνίζεται το κακό με το "λάδωμα". Ο υπάλληλος που θα ζητήσει εκβιαστικά το φακελάκι του για να σε περάσει για τα φιμέ τζάμια είναι πολύ πιθανό να περάσει και τον παππού με το σαράβαλο χωρίς φρένα που αύριο-μεθαύριο θα χτυπήσει εσένα/συγγενή σου/φίλο σου. Και τότε θα ωρύεσαι για το πώς κυκλοφορούσε η σακαράκα αυτή στους δρόμους.
Από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι οι αλλαγές που έχεις κάνει δεν ενοχλούν ούτε είναι επικίνδυνες. Διαφωνώ, όμως, με τον τρόπο που έχεις επιλέξει να περνάς το ΚΤΕΟ ενώ το δικαιούσαι (πλην φιμέ τζαμιών κατά πάσα πιθανότητα).

Φιλικά,

Γιώργος.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΚΤΕΟ loykas loykopoylos ΦΟΡΟΥΜ 73 17-10-19 22:45
Mr ΚΤΕΟ madvinegar ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 0 25-08-11 11:46
ΚΤΕΟ Nikos SUPPORT 8 05-01-07 16:05
Κτεο Χρηστος ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 31 06-12-05 15:22

Page generated in 0,18963408 seconds (84,00% PHP - 16,00% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:43.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com