Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
13-02-07, 10:58
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Ο μηχανικός από την αντιπροσωπεία που έκανε την βόλτα στο αμάξι, του παρουσίασε το πρόβλημα εκ νέου όταν σήκωσε λίγο το χειρόφρενο ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΣΕ.
|
Καλά που μπήκε ο μηχανικός και οδηγησε το αμάξι σου και σηκωσε και λίγο χειροφρενάκι εν κινήση γιατί αν περιμέναμε από εσένα...
|
13-02-07, 11:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Ανδρεα αυτο θα ειναι και το καλυτερο φιλε, αν και παλι το βλεπω λιγο παραξενο να στραβωσει το ταμπουρο που ειναι η βαση της δισκοπλακας και να μην επηρεαστει η δισκοπλακα.
Μακάρι πάντως να μην εχει κανενα προβλημα το κορολλακι σου.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
13-02-07, 11:38
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλά που μπήκε ο μηχανικός και οδηγησε το αμάξι σου και σηκωσε και λίγο χειροφρενάκι εν κινήση γιατί αν περιμέναμε από εσένα...
|
Νάτος ο άλλος ο πονηρίδης... Αν δεν κάνω λάθος, εσύ για κάποιον λόγο δεν θα έπρεπε να μου συμπεριφέρεσαι καλά;;;
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Ανδρεα αυτο θα ειναι και το καλυτερο φιλε, αν και παλι το βλεπω λιγο παραξενο να στραβωσει το ταμπουρο που ειναι η βαση της δισκοπλακας και να μην επηρεαστει η δισκοπλακα.
Μακάρι πάντως να μην εχει κανενα προβλημα το κορολλακι σου.
|
Κυριάκο, να σου πω την αλήθεια, δεν νομίζω να έχει κάτι το Corollaki μου. Απλά για καλό και για κακό, θα πάω να το τσεκάρω πάλι...
13-02-07, 12:49
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Αν δεν κάνω λάθος, εσύ για κάποιον λόγο δεν θα έπρεπε να μου συμπεριφέρεσαι καλά;;;
|
Αντρίκο μου, ευχομαι να μην έχει κανενα προβλημα το κορολλάκι σου, να ειναι παντα γερο, δυνατο και να μην σε προβληματίσει ξανά για όσο θα το έχεις υπό την κατοχή σου. γλυψ γλυψ γλυψ
|
13-02-07, 13:27
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Επίσης να είναι καλά και το δικό μου κορολλάκι "και να είναι και πιο γρήγορο από το δικό σου".
|
|
|
|
13-02-07, 13:54
|
|
Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
φίλε μου greekman9 μαζί με το αυτοκίνητο σου,σου δώσανε και ένα βιβλιαράκι.άνοιξε το και διάβασέ το.στο δικό μου Ε101 αν θυμάμαι καλά έγραφε 3 με 4 κλικ.στα 12 κλικ που λες το χειρόφρενο λογικά θα πρέπει να είναι τελείως κάθετα.ε δεν ειναι και ότι καλήτερο...
πάντως σε ότι ανέφερε ο φίλος tsport192 είμαι σύμφωνος εκτός από αυτό που λέει ότι " Προσωπική μου άποψη είναι ότι για να έχει κραδασμούς τα ταμπούρα έχουν στραβώσει, αλλιώς ο μηχανικός δεν θα το καταλάβαινε εφόσον τραβούσε το χειρόφρενο. Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι επηρρεάζει την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου καθώς δεν χρησιμοποιούνται παρα μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι σε στάση."
επειρεάζει ή όχι αφού έχει εγγύηση να πάει και να πει το παλικάρι μου το ξανάκανε,να ξαναπάει ξανα μανα τα ίδια και τίποτα ας μην κάνει και να απαιτήσει αλλαγή ταμούρων.καινούριο είναι το αυτοκίνητο.να πω ήταν 15 χρονών αντε οκ αλλα ναναι καινούριο και να μην το αλλάξει εγγύηση αφού ήταν δικιά τους λακαμία?
ΥΓ: γενικά παρατηρώ ότι πολλά παιδιά δεν έχετε διαβάσει το βιβλιαράκι (manual) που συνοδεύει το αυτοκίνητο.γιατί συμβαινει αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.γιατί ανέχαιστε να σας κοροιδεύουν?2,3 ώρες διάβασμα είναι(για να πεις ότι τα έμαθες όλα και το πιο χαζό όπως το που βρίσκεται η ρεζέρβα και ο γρύλος).
χωρίς πλάκα και εγώ παρόλο που το είχα διαβάσει σήμερα έπειτα από συζήτηση μέσα στο forum είδα έκπληκτος ότι όσον αφορά τη λίπανση του 1,3 κινητήρα(4ΕFE) της E101 και της Ε111 κάτι δεν είχα προσέξει καλά.
γιαυτό λοιπόν κάντε ένα κόπο και διαβάστε το σωστά.αξίζει...
φιλικά πάντα,
Κωνσταντίνος
|
σαν να χεις δικιο... παντως στο εε90 που εχω πιανει στα 4-5 κλικ,στο αλλο ο λεβιες κοιταει ταβανι!
|
22-02-07, 22:13
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
το έκανε και μένα χτες αυτό με το χειρόφρενο.... Ίσως επειδή μου το έσφιξαν στην αντιπροσωπία.
Το ανεβοκατέβασα κανα δυο φορες και ξεκόλλησε... Το πίσω δεξιά ήταν.
|
|
Το ίδιο έκαναν και σε εμένα |
|
26-02-07, 12:21
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θήβα (Βόλος)
|
|
Το ίδιο έκαναν και σε εμένα
Θα πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να ρυθμίσεις το χειρόφρενο σε Corolla γιατί και στο δικό μας έκαναν το ίδιο λάθος.
Στο Service στα 15.000 Km, ο μηχανικός που έκανε το service την ιδέα να ρυθμίσει και το χειρόφρενο. Μετά έφυγα για ταξίδι 1000Km και στην επιστροφή μου συντόνιζε και έτρεμε το πίσω μέρος. Πήγα πίσω στην αντιποσωπεία και εκεί άρχισαν να μου τα μασάνε.
Έβαλα τις φωνές και στο τέλος μου ζητήσανε συγνώμη, αλλάξανε δίσκους, τάμπουρα και τακάκια χωρίς φυσικά να πληρώσω δεκάρα.
|
26-02-07, 16:11
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estamatis
Θα πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να ρυθμίσεις το χειρόφρενο σε Corolla γιατί και στο δικό μας έκαναν το ίδιο λάθος.
|
καλημέρα φίλε μου.δεν είναι δύσκολο σχεδόν,αν όχι σε όλα σε όλα τα αυτοκίνητα με τον ίδιο τρόπο ρυθμίζεται.απλά κάποιοι είναι άσχετοι και ανεύθυνοι.......
|
26-02-07, 16:28
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
καλημέρα φίλε μου.δεν είναι δύσκολο σχεδόν,αν όχι σε όλα σε όλα τα αυτοκίνητα με τον ίδιο τρόπο ρυθμίζεται.απλά κάποιοι είναι άσχετοι και ανεύθυνοι.......
|
Και δεν σέβονται τα χρήματα που έχεις δώσει για να το αγοράσεις...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17400789 seconds (82,81% PHP - 17,19% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:41. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|