Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
12-07-10, 12:55
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ζηση εμενα παντα 5w40 μου βαζαν στο 14αρι μου δεν ξερω αν τετοιο προτεινει η toyota η το εβαζαν αυτοι για να παρουν παραπανω..θα κοιταξω και το εγχειριδιο χρησης και θα σου πω.παντως εχω βαλει και το mobil 1 0w40 full synthetic το οποιο ηταν απαιχτο,ηταν τοσο λεπτο που οταν το εβαζα εβγαινε σαν νερο απο το μπουκαλι και παρολα αυτα ουτε σταγονα δεν εκαψε.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ |
|
12-07-10, 17:54
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχικα για τα μαγκακια που χασκογελαγανε για τα γνησια εργαλεια, ας ριξουν μια ματια στο epc της toyota...Υπαρχουν γνησια και μπορουν να αγοραστουν...
Οσο για τα καπελακια για την αλλαγη φιλτρου, θα βρειτε στη Δεκελειας στο φαναρι του βλαχου στα βιομηχανικα ειδη...Οποιος δε το βρει ας μου στειλει π.μ να του πω ονομα επιχειρησης και ακριβη διευθυνση.
|
|
|
|
12-07-10, 20:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Τα νούμερα τα πρώτα που αφορούν το πάχος λαδιού ακόμα και ποιο λεπτό να βάλουμε δεν έχουμε πρόβλημα! αρκεί το μοτερ μας να μην χάνει-καίει λάδια και δεν μένει τίποτα μέσα αν είναι πολύ λεπτά! εγώ στην αρχή που είχα βάλει τον 4E-FTE στο starlet gt, για να καθαρίσει το μοτερ και καλά είχα βάλει και 5-40 για 5000χλμ αλλά και 0-40 για λίγο καιρό και δεν είχα προβλήματα (στο 5-40). Ομως λόγω turbo και κυκλοφορίας λαδιού στον άξονα 1ον καίει λάδια στο 0-40 αλλά στο 5-40 δεν έχασε τίποτα απολύτως και επίσης δεν μπορούμε να βάλουμε χοντρά πχ 15-50 επειδή ειδικά αν είναι χειμώνας δεν έχουμε καλή και σωστή κυκλοφορία λαδιού στο turbo. Αν είναι ατμοσφαιρικό το μοτερ δε νομίζω να του κακοπάει ειτε λεπτό είναι, είτε παχύ, ειδικά αν δεν είναι τρομερή η διαφορά μεταξύ τους. Δλδ το 5-40 και με 10-40 έχουν μεν διαφορά ρευστότητας αλλά δεν είναι και τρομερή! αλλά το 0-40 δεν είναι λάδι ρε παιδιά , σαν νερό είναι!!!
|
28-07-10, 19:42
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Χτες αξιώθηκα επιτέλους να βρω τον εξωλκέα φίλτρου λαδιου για καστάνια και κάνει για πάρα πολλά φίλτρα, και 10 ευρώπουλα καλά είναι
|
|
απαντηση |
|
28-07-10, 22:51
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
απαντηση
Πολυ ωραιο το κλειδι που αγορασες Νικηφορε! Κανει για πολλα φιλτρακια! Εγω εχω το καπελακι και κανει μονο για Toyota...Αλλου αφου μονο Toyota εχω καλυπτομαι! Χαχαχα! Με γεια φιλε!
|
28-07-10, 23:46
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Thanks! αλλά θα αργήσω να το εγκαινιάσω μιας και άλλαξα τα λάδια πολύ πρόσφατα :P
|
30-07-10, 11:04
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
Παιδια εγω στο δικο μου αμαξι βαζω Liqui Moly 4300 σε 5w-30 τα οποια περνω κατευθειαν απο γερμανια καπου στα 70ευρω το 5λιτρο.
οταν πηγα στο μαγαζι στην Γερμανια να ρωτησω ποια λαδια ειναι για μενα μου ζητησε αδεια κυκλοφοριας.αφου κοιταξε τα νουμερα στο κομπιουτερ μου ειπε τι καυσιμο εχω και του ειπα Autogas (LPG)κατευθειαν κοιταει την λιστα και μου λεει αυτο το λαδι ειναι για τον κινητηρα σου και το καυσιμο σου.αν ειχες βενζινη μου λεει θα ηθελες την σειρα ταδε.πραγματικα οι ανθρωποι δεν παιζονται και οπως λεω και εγω ειναι χρονια μπροστα μας.
Εδω πας στον κυρ μητσο και σου λεει οτι θελει εκεινος.
|
30-07-10, 11:24
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Χτες αξιώθηκα επιτέλους να βρω τον εξωλκέα φίλτρου λαδιου για καστάνια και κάνει για πάρα πολλά φίλτρα, και 10 ευρώπουλα καλά είναι
|
Μπορεις να μου πεις εστω και με pm απο που το πήρες να παρω και εγω?
ευχαριστώ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pavlosTS : 30-07-10 στις 15:19.
|
30-07-10, 12:29
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS
Μπορεις να μου πεις εστω και με pm απο που το πήρες να παρω και εγω?
ευχαριστώ
|
ακριβως το ιδιο με του νικιφορου εχω και εγω αλλα σε μαυρο..
το ειχα παρει απο μαγαζι που πουλαει εργαλεια κ ανταλακτικα..
ενας το ειχε σε ολο τον πυργο..
|
|
Aπαντηση |
|
30-07-10, 14:45
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Aπαντηση
Να κανω μια ερωτηση? Μηπως το 5w-30 ειναι για το κλιμα της Γερμανιας? Μηπως για το πολυ θερμοτερο κλιμα της Ελλαδας το 5w-30 ειναι υπερβολικα λεπτορευστο? Το λεω για να μη μας "αρπαξει" κανα μεταλλο ο κινητηρας...Εγω μια ζωη χρησιμοποιω το Toyota 5w-40 Synthetic στο vvt-i μου...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16602898 seconds (80,83% PHP - 19,17% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:22. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|