Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > UPDATES

UPDATES ΔΙΑΦΟΡΑ UPDATES

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-02-07, 20:43
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 335
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ταπα νερου TRD στα 1.3 bar! extra δροσια για το μοτερ τις δυσκολες μερες του καλοκαιριου!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsaftsouf20V : 05-04-07 στις 11:01.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-02-07, 20:53
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 296
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
tsaftsouf καλα θα κανουμε να βαζουμε και τις τιμες αγορας και τοποθετησεις να κατατοπιζουμε λιγο τους αλλους!! Ειδικα εσυ που τα updates σου ερχονται με καταιγιστικους ρυθμους!! Ρε μηπως κερδισες στο τζοκερ??
Παλιά 02-02-07, 03:35
Carinaman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Athens
Δύναμη Σεβασμού: 303
Carinaman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V Εμφάνιση μηνυμάτων
Ταπα νερου TRD στα 1.3 bar! extra δροσια για το μοτερ τις δυσκολες μερες του καλοκαιριου!
Γιατι η ταπα νερου προσφερει extra δροσια για το μοτερ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-02-07, 09:57
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γιαννη και carinaman, ταπα που ανοιγει σε πιο μεγαλη πιεση απο την εργοστασιακη δεν προσφερει καλυτερη δροσια στο μοτερ, απλως το συστημα δουλευει με πιο μεγαλη πιεση και οταν στα υγρα ασκουνται πιο μεγαλη πιεση ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΒΡΑΣΜΟΥ.Ετσι αποφευγονταοι η φυσαλιδες που δημιουργουνται λιγο πριν τον βρασμο και μειωνουν την απογωγη θερμοτητας.Υπαρχει βελτιωση ψυξης οπως καταλαβαινεται σε πολυ ακραιες συνθηκες και οταν η θερμοκρασια εχει ξεπερασει τους 100.
Σε αυτοκινητο παραγωγης, η πιο απλα στα δικα μας, δεν εχει κανενα ωφελος γιατι απλα δεν προκειται να φτασει σε αυτες τις θερμοκρασιες.Ειναι μονο για αγωνιστικη χρηση,εκει που λιωνεις το αυτοκινητο ολη την ημερα και πιθανων να εχει ανεβασει θερμοκρασια.
Μαλιστα σε στα δικα μας κουραζεις τρομπα νερου λογω πιο μεγαλης πιεσης στο κυκλωμα και υπαρχει περιπτωση να τιναξει απο κολαρο μεχρι και ψυγειο.Αυτα εγιναν.
Παλιά 02-02-07, 11:31
Carinaman Offline:
Πορωμένο Μέλος

ακριβως.. κι εγω ετσι ξερω και απλα ρωτησα για να δω μηπως μου διαφευγει κατι.. επισης στα δικα μας δεν εχει νοημα περαν του αισθητικου γιατι μπορει ναι μεν να αντεξει η ταπα τα 0.4 παραπανω πιεση αλλα τα κολαρα θα σκασουν.. η μονη λυση αν θες να θωρακισεις ακομα πιο πολυ το συστημα ψυξης ειναι να βαλεις σιλικονουχα κολαρα απο το ψυγειο προς το μοτερ και αντιστροφα..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-02-07, 20:34
tsaftsouf20V Offline:

Μαλιστα σε στα δικα μας κουραζεις τρομπα νερου λογω πιο μεγαλης πιεσης στο κυκλωμα και υπαρχει περιπτωση να τιναξει απο κολαρο μεχρι και ψυγειο.Αυτα εγιναν.

Μαλον εχεται παρεξηγηση την τρομπα νερου! Την λεμε τρομπα αλλα δεν ειναι.Ενας απλος κυκλοφορητης νερου ειναι κ τιποτα παραπανω.δεν εχει χαρακτηριστικα τρομπας.Δεν κανει αναροφηση κ τρομπαρισμα!Παιρνει κινηση απο ιμαντα κ κυκλοφορει το νερο μεσα στο κυκλωμα.Γιαυτο κ ο κατασκευαστης βαζει ταπα 0.8 για να μπορει να σηκωσει πιεση ωστε να βοηθησει την τρομπα να το κυκλοφορηση! Απο υδραυλικης αποψης οταν ανεβαζεις λιγο την πιεση βοηθας τον κυκλοφορητη(τρομπα) να γυρισει το υγρο πιο γρηγορα στο κυκλωμα! Το ξερω γιατι το εφαρμοζω καθε μερα στην δουλεια μου! Μηπως δεν ξερω την δουλεια μου?? Και οσον αφορα την αποτελεσματικοτητα της το εχω δει με τα ματια μου.Κραταει πιο χαμηλα θερμοκρασια 1 γραμη στο οργανο στο καντραν!
Παλιά 02-02-07, 20:40
tsaftsouf20V Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ddeus2003 Εμφάνιση μηνυμάτων
tsaftsouf καλα θα κανουμε να βαζουμε και τις τιμες αγορας και τοποθετησεις να κατατοπιζουμε λιγο τους αλλους!! Ειδικα εσυ που τα updates σου ερχονται με καταιγιστικους ρυθμους!! Ρε μηπως κερδισες στο τζοκερ??
Κανενα τζοκερ δεν κερδισα.Ολα εγιναν σιγα σιγα απο τον Μαρτιο.Κ οσο για τιμες θα τις γραψω τωρα ολες μαζι για να βγει κ ενα συνολο!!!
Παλιά 02-02-07, 20:48
tsaftsouf20V Offline:

TODA 4.4kg cro-moly =500ε TRD μπουζοκαλωδια =150ε TRD φλαντζα 0.8
100ε TRD φιλτρο λαδιου =30ε MOCAL ανταπτορας λαδιου+ψυγειο+σωληνες =300ε TRD αντιστρεπτικες μπρος-πισω 580ε TEIN Super street με allu topmount =1500ε Θολομπαρα =50ε TRD ταπα νερου 1.3 =45ε HELL σωληνακια φρενων υψηλης πιεσης 120ε τακακια φρενων μπρος-πισω EBC Green =150ε
Ολα αυτα βγηκαν αγορα μονο 3500ε. Για τοποθετηση-σεταρισμα-ευθυγραμιση υπολογιστε 500ε το λιγοτερο χωρια τα μεροκαματα που εχασα χωρια την προσωπικη εργασια που εχω κανει εγω! Μπορει το αποτελεσμα να ειναι καλο η ισως κ τελειο οπως αναφερθηκε νωριτερα αλλα μεχρι να φτασω εδω ηταν παρα μα παρα πολυ κουραστικο κ ψυχοφθορο!Θα σας πω μοναχα πως με το που αλλαξα αναρτηση φανηκανε οι αδυναμιες του τουτου σε αντιστρεπτικες ζαντολαστιχα κ φρενα! Ετσι τα αλλαξα ολα κ εβαλα κ θολομπαρα της ΤΟΥΟΤΑ.Οποτε αν βαλεις κ τα φρενα(δαγκανες+GALFER δισκοπλακες) αλλα 500ε κ τα ζαντολαστιχα αλλα 600ε παμε σε ενα συνολο περιπου στα 4600!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsaftsouf20V : 02-02-07 στις 21:07.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-02-07, 14:13
Carinaman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V Εμφάνιση μηνυμάτων

Μαλον εχεται παρεξηγηση την τρομπα νερου! Την λεμε τρομπα αλλα δεν ειναι.Ενας απλος κυκλοφορητης νερου ειναι κ τιποτα παραπανω.δεν εχει χαρακτηριστικα τρομπας.Δεν κανει αναροφηση κ τρομπαρισμα!Παιρνει κινηση απο ιμαντα κ κυκλοφορει το νερο μεσα στο κυκλωμα.Γιαυτο κ ο κατασκευαστης βαζει ταπα 0.8 για να μπορει να σηκωσει πιεση ωστε να βοηθησει την τρομπα να το κυκλοφορηση! Απο υδραυλικης αποψης οταν ανεβαζεις λιγο την πιεση βοηθας τον κυκλοφορητη(τρομπα) να γυρισει το υγρο πιο γρηγορα στο κυκλωμα! Το ξερω γιατι το εφαρμοζω καθε μερα στην δουλεια μου! Μηπως δεν ξερω την δουλεια μου?? Και οσον αφορα την αποτελεσματικοτητα της το εχω δει με τα ματια μου.Κραταει πιο χαμηλα θερμοκρασια 1 γραμη στο οργανο στο καντραν!
Μια στιγμη.. Εγω δεν ειπα τιποτα για τρομπα νερου οποτε πιστευω οτι το ποστ σου αναφερεται στον Ηρακλη..

Σχετικα με την ταπα τωρα, επειδη δεν καταλαβα καλα.. Εγω ειχα την εντυπωση οτι η ταπα αυτη αντεχει οπως λεει μεχρι 1.3 bar.. Οχι οτι αυξανει την πιεση στα 1.3 bar.. Δηλαδη αν εσυ για x,y λογους αυξησεις την πιεση, αυτη αντεχει μεχρι 1.3bar.. Εσυ εχεις κανει κατι αλλο ωστε να αυξησεις την πιεση(πχ μικροτερη τροχαλια στην τρομπα νερου η δεν ξερω κι εγω τι)? Γιατι οπως ειπα μονη της δεν αυξανει ουτε πιεση ουτε ροη και κατα συνεπεια δεν αλλαζει κατι στην ψυξη του συστηματος..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-02-07, 20:22
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
γιαννη οταν λες μια γραμμη κατω στο καντραν τι γραμμη εννοεις? νοητη δλδ 1 χιλιοστο η ενα ολοκληρο νταμακι που ισουται με μια γραμμη του καντραν?

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > UPDATES

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
AE92 liftback με silvertop 4AGE μερικα προβληματακια.... SavvasKE35 4AGE 20v Levin 18 15-05-09 13:58
Engine Updates Fanis TOYOTA COROLLA E*101 31 12-09-08 21:23
Engine Updates Fanis TOYOTA COROLLA E*90 13 29-06-08 22:25
Engine Updates Fanis TOYOTA COROLLA E 12 60 12-05-08 22:59
Engine Updates Fanis TOYOTA COROLLA 111(G6) 57 08-06-06 17:26

Page generated in 0,16876793 seconds (82,51% PHP - 17,49% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:54.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com