Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
15-02-07, 19:32
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Νομίζω το Bolt circle που λες είναι ο νοητός κύκλος που δημιουργούν τα μπουλόνια (δηλαδή το καρέ), αν δεν με προδίδουν τα αγγλικά μου. 7*17 είναι ό΄τι πρέπει. Είχα δει σε έναν κατάλογο της ΟΖ πως βγαίνει και σε 7.5 και 8'' πλάτος. Προφανώς δεν διατίθεται για Ε12. Γιατί δε βάζεις 205/45/17 για να είσαι ακριβώς στην εργοστασιακή διάμετρο? Και για πες μου εντυπώσεις από την pss9?
|
15-02-07, 19:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
αλαξα λάστιχα και εβαλα kuhmo απο 215/40/17 σε 205/45/17...τρομερα καλο λαστιχο και στο βρεγμενο και στο στεγνο...στο βρεγμενο δοκιμαστηκε σε κυνηγητο....πολυ καλο
|
|
|
|
15-02-07, 20:13
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
athina
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Πιστευω οτι θα εχω λιγο καλυτερα πατηματα χωρις να μπορω να ειμαι και απολυτα σιγουρος .Δεν ειμαι και παρα πολυ FAN στο ποσο τελικη θα εχω αλλα μου αρεσει το πως θα μπαινω στις στροφες. Για την PSS9 εναι μια αναρτηση που σε σκληρη κλιμακα χανεις παρα πολυ απο την ανεση σου . Η δικη μου ρυθμιση ειναι 1 εμπος και 3 πισω παιδευτικα ομως αρκετα μεχρι να καταληξω, στην αρχη ειχα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙ ειχα πει μαπα το καρπουζι .Δεν εχει κοπανημα εχει χοροπηδημα μιλαω παντα με ζαντα και διασταση 195/60/15. Με 45 προφιλ ελαστικου πιστευω οτι θα εχω πολυ καλυτερο κρατημα ακομα ομως λιγοτερη ανεση
στην πολη σε μικτο κυκλο ειναι ανεκτικη σε εθνικη ειναι λιγο seiker.Αυτα οσον αφορα την ανεση τωρα για το πως συμπεριφερεται το αυτοκινητο ειναι κατι που ο καθενας απο εμας το βλεπει με το δικο του σκεπτικο φτανοντας να κανεις μια τετοια επιλογη ξερεις τι βαζεις και τι ζητας. Το αυτοκινητο για εμενα λοιπον η αναρτηση κανει αυτο που ακριβως ζηταω συμπεριφερεται απολυτα οτι του πεις κανει ακομα και σε στροφες το <<χασιμο του ειναι ελεγχομενο>>.την αναρτηση θα την προτεινα ανεπιφυλακτα σε οσους δεν αγαπανε την ανεση αλλα την σπορ οδηγηση .Αν δεν μπορεσα να σε καλυψω ευχαριστως να απαντησω οτι θελεις!!!
|
|
|
|
15-02-07, 21:41
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Κοίτα, σε καταλαβαίνω απόλυτα με την ανάρτηση γιατί έχω bilstein sprint και Η&Ρ 3.5mm. ; Όπως λες οτι συμπεριφέρεται η pss9 έτσι είναι και η δική μου. Με τη διαφορά πως πρέπει να έχω ακόμα πιο μειωμένη άνεση λόγω 17'' ζάντων και έλλειψης ρύθμισης της ανάρτησης. Δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα εκτός από τραβηγμένες περιπτώσεις(συνεχείς ανωμαλίες στο δρόμο). Πάντως, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, θα δεις μεγάλη διαφορά στην άνεση με τις 17'' προς το κακό. Αλλά στις προτείνω για λόγους εμφάνισης και πατήματος. Τώρα, αν βάλεις 215 -45-17 και βρίσκει στους θόλους θα αναγκαστείς είτε να το σηκώσεις λίγο, είτε να το σκληρύνεις τέρμα όπου θα φτιάχνεις άνετα φραπέ! Γιατί δε βάζεις 205-45 -17 και να παίζεις με το ύψος και τη σκληρότητα ελεύθερα? Εξάλλου, το 215 είναι μόλις 4.5mm σε κάθε πλευρά παραπάνω ελαστικό και αν το κάνεις για λίγο παραπάνω άνεση πίστεψέ με δε θα κερδίσεις κάτι.
|
16-02-07, 16:13
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
Καλη η προταση σου και θα το κοιταξω αφου για να ειμαι ειλικρηνης δεν το ειχα σκεφτει οτι το προβλημα με το να βρισκει στους θολους ειναι στην διασταση του ελαστικου και οχι στο υψος στο να μπει στους θολους.Ως προς την ανεση τωρα θα ελεγα οτι ειναι κατι που δεν με ενδιαφερει και παρα πολυ.Το 205/45/17 αν δεν κανω λαθος ειναι και πιο κοντα σε 195/60/ 15 που φοραω τωρα θα το σκεφτω πολυ σοβαρα σε ευχαριστω .Με τις 17 απο θεμα καταναλωσης πως πας?
|
16-02-07, 16:56
|
|
Ρε παιδια συγνωμη κιολας αλλα μιλατε για 17αρες εχετε σκεφτει μηπως τα κλασει η κρεμαριερα μετα απο καιρο?
17αρα το κοβω για ακραια περιπτωση σε 1.4 , 1.6
|
16-02-07, 17:20
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
εγω φοραω 17αρα καιρο και δεν εχει παθει τιποτα...σιγα απο ζαχαρη ειναι το αμαξι..???εχει αντοχες και οι επιδοσεις δεν επηρεαζονται τοσο πολυ.αν πατε σε 215 διαμετρο τοτε το προφιλ θα ειναι 40 και οχι 45.....45 προφιλ σε 205 διαμετρο
|
16-02-07, 19:44
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas
Ρε παιδια συγνωμη κιολας αλλα μιλατε για 17αρες εχετε σκεφτει μηπως τα κλασει η κρεμαριερα μετα απο καιρο?
17αρα το κοβω για ακραια περιπτωση σε 1.4 , 1.6
|
Και εγώ δε νομίζω να έχει πρόβλημα με 17''. Τις φοράω 1.5 χρόνο και όλα καλά. Και σε λακούβες έχω πέσει και έχει πιεστεί το αμάξι. Τι νομίζεις δηλαδή πως τα 1.4 και 1.6 είναι ψεύτικα τα υλικά τους? Είπαμε έχουν πολλές ανοχές από το εργοστάσιο. Μην κοιτάς την TOYOTA , άλλες εταιρείς βάζουν 17'' στα μικρά μοντέλα τους (mini cooper, fiesta, swift και τόσα άλλα).
|
17-02-07, 12:23
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
αλαξα λάστιχα και εβαλα kuhmo απο 215/40/17 σε 205/45/17...τρομερα καλο λαστιχο και στο βρεγμενο και στο στεγνο...στο βρεγμενο δοκιμαστηκε σε κυνηγητο....πολυ καλο
|
Πρεπει να ειναι πολυ καλο μου το ειχαν προτεινει αλλα νομιζω ειναι ακριβο..
το ecsta ku31?ποσο?
ειναι ανερχομενη εταιρια με μελλον!
|
17-02-07, 18:39
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
καλο εινα να αποφευγετε το πολυ φαρδυ λαστιχο γιατι θα χετε ασχημα αποτελεσματα στην βροχη....ακομη η λεξη ανεση σε ενα ελαστικο ειναι το προφιλ οσο μεγαλυτερο τοσο βαρκαρη τοσο δεν κοπαναει αρα εχει ανεση...οσο μικροτερο τοσο δεν βαρκαρη τοσο δεν διπλωνη αρα κοπαναει...αλλα εχει κρατημα...περα απο αυτα να χετε στο νου σας οτι με το μικρο προφιλ στραβωνει πιο ευκολα η ζαντα σε κοπανηματα....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16902494 seconds (81,81% PHP - 18,19% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:54. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|