Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 31-01-07, 12:14
banditt Offline:
Νεότατος

Περιοχή: athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 235
banditt είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
λοιπον παιδια μου ξαναπαρουσιαστικε το τριξιμο στο συμπλεκτη, το πηγα αντιπροσωπια και μου αλλαξανε την αντλια συμπλεκτη. τωρα δεν τριζει καθολου... και δε νομιζω να ξαναγινει αλλιως...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-05-07, 12:04
Το avatar του χρήστη JOHNG6
JOHNG6 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11 g6
Δύναμη Σεβασμού: 223
JOHNG6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλημερα!!!!! Δυστηχως μολις χτες το βραδυ μου ξεκινησε κ εμενα τον ιδιο θορυβο!!!! Ακουγεται και μεσα και εξω απο το αμαξι....και ειναι εντονος...Επειδη δεν μπορεσα να κοιμηθω το βραδυ , το πρωι πριν παω για δουλεια μπηκα στο αμαξι και σβηστο οπως ηταν πατησα το συμπλεκτη.Τον θορυβο τον εκανε και παλι αλλα δεν ακουγοταν τοσο πολυ... Δεν ξερω εαν εφταιγε η ησυχια χτες το βραδυ που το ακουγα τοσο εντονα ή ο τριγυρω θορυβος που ακουγοταν τοσο λιγο το πρωι , αλλα ακουγοταν... Τι να κανω??? Ποια ειναι η λυση??? Εν τω μεταξυ , ποτε να παω στην αντιπροσωπια??? Ξερετε μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτες??? Εχω αγχωθει παρα πολυ.¨...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-05-07, 11:17
JOHNG6 Offline:
Μικρό Μέλος

Παιδια καλημερα!!! Τελικα με το προβλημα , πηγα χτες στον Πασπαλιαρη και μου εριξε σπρευ. Μου ειπε οτι ειναι κλασικο προβληματακι και οτι δεν πρεπει ν ανησυχω. Του ειπα οτι καποια παιδια απο το club , εχουν αλλαξει ακομα και δισκο πλατω , και το βρηκε υπερβολη(!). Μου ειπε γιατι τριζει και οταν του εριξε σπρευ , με ρωτησε εαν μαλακωσε ο συμπλεκτης. Ολα καλα απο χτες με το τριξιμο , ομως κατι αλλο με προβληματισε παρα πολυ και θελω εαν ξερει καποιος , να μου πει εαν σχετιζεται με αυτο το προβλημα.
Χτες οταν εφυγα απο τον Πασπαλιαρη , πηγα για καφε στον Εποψης(Προφητη Ηλια , Χαιδαρι , για οσους ξερουν) , οπου εκει εχει τρελη ανηφορα. Οπως πηγαινε μπροστα μου καποιος σταματησε για να παρκαρει , οποτε σταματησα και εγω. Οταν παρκαρε πηγα να ξεκινησω και επειδη οπως ειπα ειχε τρελη ανηφορα , αναγκαστηκα να ανεβασω στροφες. Ξεκινησα κανονικα , ομως διαπιστωσα οτι μυρισε ο δισκος(!!!!). Μετα βεβαια ολα κομπλε. Ομως δεν τελειωσαμε εδω. Το βραδυ καθως γυρνουσα σπιτι μου απο Λ.Αθηνων , ηταν συνεχως διπλα μου ενα astraki απο το opel-club. Οποτε στο φαναρι που μας επιασε , ειπα να ανοιξω λιγο την πρωτη και δευτερα να δω πως πηγαινει. Ανοιγω την πρωτη ολα καλα , παω να βαλω δευτερα και δεν μπηκε με την πρωτη... με το που την εβαλα , ξαναμυρισε ο δισκος για λιγο...
Αυτα με τις εμπειριες μου.Λετε ν ανυσηχω ή ηταν κατι τυχαιο??? Please οποιος ξερει κατι , ας πει. Thanks.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-05-07, 13:21
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδια καλημερα!!! Τελικα με το προβλημα , πηγα χτες στον Πασπαλιαρη και μου εριξε σπρευ. Μου ειπε οτι ειναι κλασικο προβληματακι και οτι δεν πρεπει ν ανησυχω.
Kαι εμένα έτσι μου λέγανε σε άλλη αντιπροσωπία, ρίχνανε σπρέι και με την πρώτη βροχή (λόγω υγρασίας) ξαναεμαφανιζόταν το τρίξιμο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-05-07, 14:04
JOHNG6 Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas Εμφάνιση μηνυμάτων
Kαι εμένα έτσι μου λέγανε σε άλλη αντιπροσωπία, ρίχνανε σπρέι και με την πρώτη βροχή (λόγω υγρασίας) ξαναεμαφανιζόταν το τρίξιμο.
Εσυ τι μου προτεινεις Gorillas , αν μου το ξαναπαρουσιασει να παω να μου αλλαξουν δισκο πλατο?? Θα μου το δεχτουν? Εσυ που πηγες?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-05-07, 15:06
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
παιδια το προβλημα με τους τριγμούς του συμπλέκτη ειναι πολύ περίεργο... Δεν πιστεύω οτι οφείλεται σε ελατωματικό συμπλέκτη, άρα πιστεύω οτι δεν ειναι αναγκαία η αντικαταστασή του. Από την άλλη είναι τραγικό να τρέχουμε καθε τρείς και λίγο να μας ρίχνουν σπρέϊ.
Εγώ σε ενα συνεργαζομενο συνεργείο εδω στην Πάτρα που είχα πάει, μου έσφηξαν και κατι βιδες (το ειχα ποστάρει) αλλά ό θόρυβος ξαναήρθε μετα απο λιγο καιρο...
Κατα τα άλλα τωρα εχει πάψει να με απασχολεί και βλέπω οτι πότε εμφανίζεται και πότε εξαφανίζεται χωρις προφανή λόγο και αφορμή...
Αν κάποιος τρίψει κανένα λυχνάρι και βρεί μόνιμη λύση, ας την πει και στους υπόλοιπους ....

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-05-07, 15:40
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Εγώ που πήγα στον Γιαννίτσα μου είπαν ότι είχε πρόβλημα το πλατό (ελλατωματικό, όχι λόγω χρήσης) και μιας και το κατεβάσανε αλλάξανε και τον δίσκο. Το πρόβλημα σε εμένα ήταν από το ΠΛΑΤΟ. Έχω κάνει πάνω από 15.000 από τότε και δεν ξαναείχα πρόβλημα. Φίλε electro, δοκίμασε να πας σε καμιά άλλη αντιπροσωπία να δεις τι θα σου πουν.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-05-07, 15:59
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδια καλημερα!!! Τελικα με το προβλημα , πηγα χτες στον Πασπαλιαρη και μου εριξε σπρευ. Μου ειπε οτι ειναι κλασικο προβληματακι και οτι δεν πρεπει ν ανησυχω. Του ειπα οτι καποια παιδια απο το club , εχουν αλλαξει ακομα και δισκο πλατω , και το βρηκε υπερβολη(!). Μου ειπε γιατι τριζει και οταν του εριξε σπρευ , με ρωτησε εαν μαλακωσε ο συμπλεκτης. Ολα καλα απο χτες με το τριξιμο , ομως κατι αλλο με προβληματισε παρα πολυ και θελω εαν ξερει καποιος , να μου πει εαν σχετιζεται με αυτο το προβλημα.
Χτες οταν εφυγα απο τον Πασπαλιαρη , πηγα για καφε στον Εποψης(Προφητη Ηλια , Χαιδαρι , για οσους ξερουν) , οπου εκει εχει τρελη ανηφορα. Οπως πηγαινε μπροστα μου καποιος σταματησε για να παρκαρει , οποτε σταματησα και εγω. Οταν παρκαρε πηγα να ξεκινησω και επειδη οπως ειπα ειχε τρελη ανηφορα , αναγκαστηκα να ανεβασω στροφες. Ξεκινησα κανονικα , ομως διαπιστωσα οτι μυρισε ο δισκος(!!!!). Μετα βεβαια ολα κομπλε. Ομως δεν τελειωσαμε εδω. Το βραδυ καθως γυρνουσα σπιτι μου απο Λ.Αθηνων , ηταν συνεχως διπλα μου ενα astraki απο το opel-club. Οποτε στο φαναρι που μας επιασε , ειπα να ανοιξω λιγο την πρωτη και δευτερα να δω πως πηγαινει. Ανοιγω την πρωτη ολα καλα , παω να βαλω δευτερα και δεν μπηκε με την πρωτη... με το που την εβαλα , ξαναμυρισε ο δισκος για λιγο...
Αυτα με τις εμπειριες μου.Λετε ν ανυσηχω ή ηταν κατι τυχαιο??? Please οποιος ξερει κατι , ας πει. Thanks.
αν πατηναρεις πολύ το δίσκο λογικό είναι να σου μυρίσει.δεν παθαινει τιποτα απλά αν το κανεις συνέχεια θα πας πιο νωρις για αλλαγή.όσο για τη δευτερα που δεν σου μπήκε όπως γράφεις με τη μια είσαι σίγουρος ότι δεν πρόλαβε το χέρι σου το πόδι σου?δηλαδή να μην προλαβες να πατησεις συμπέκτη έγκαιρα?
πόσα χιλιόμετρα έχει το αυτοκίνητο?

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-05-07, 21:48
Το avatar του χρήστη laios
laios Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Ε12$03
Περιοχή: Bolos
Δύναμη Σεβασμού: 267
laios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παιδες εγω εχς 46000χλμ σε 3 χρονια κ ποτε δε ειχα προβλημα με συμπλεκτη μεχρι στιγμης, αν κ εχς κανει πολλα ταξιδια κ ανηφορικα κιολας. θα συμφωνησω με diafanh-psyxh για το πατιναρισμα. να ανυσηχεις electro αν σου μυρισει ο δισκος σε ταξιδι με καποιο μικρο φορτιο εστω κ με αλλα 2 ατομα στο αμαξι.
οσον αφορα για το παιξιμο του πενταλ δεξια αριστερα, εχει κ μενα κενο απο οταν το αγορασα,καινουριο.το πρωτο κενο που εχει στο πατημα ειναι φυσιολογικο για μερικα χιλιοστα μη σε ανυσηχει.ΜΗ κανεις το λαθος κ μαζεψεις ολο το κενο κ ειναι τεντα το συρμα γιατι κ στη ΝΕΚΡΑ ταχυτητα θα σου τρωει το δισκο.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-05-07, 11:34
JOHNG6 Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
αν πατηναρεις πολύ το δίσκο λογικό είναι να σου μυρίσει.δεν παθαινει τιποτα απλά αν το κανεις συνέχεια θα πας πιο νωρις για αλλαγή.όσο για τη δευτερα που δεν σου μπήκε όπως γράφεις με τη μια είσαι σίγουρος ότι δεν πρόλαβε το χέρι σου το πόδι σου?δηλαδή να μην προλαβες να πατησεις συμπέκτη έγκαιρα?
πόσα χιλιόμετρα έχει το αυτοκίνητο?
Το αυτοκινητο εχει 75000χλμ. Μεσα στο Σ/Κ εκανα αρκετα χλμ και πηγα και μεχρι το Αργος και δεν διαπιστωσα κατι. Μαλλον ειναι αυτο που λες , οτι δεν προλαβε το χερι μου... Παντως τον θορυβο , προς το παρων δεν τον εχει κανει... Να δουμε για ποσο?????
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Σετ συμπλέκτη και βολάν ltsantar UPDATES 2 03-10-15 03:19
Πετάλι Συμπλέκτη Νο2 electro TOYOTA COROLLA E 12 15 29-03-13 21:34
Θόρυβος Στο Συμπλέκτη man1ac SUPPORT 21 22-01-13 21:18
AirCondition Πετάλι Φρένου Κιβώτιο magneto ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 11 30-06-07 14:40
Ερώτηση Για Συμπλέκτη Everville SUPPORT 12 24-10-05 17:24

Page generated in 0,17804694 seconds (80,53% PHP - 19,47% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:31.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com