Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 17-11-06, 16:45
powerCTS Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 249
powerCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis_1";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε εχουμε kai μπλοκε και αναρτησεις αλλα εγω προτιμο να στριβω με την μηχανη μου και οχι τοσο με το αυτοκινητο.
Και στρίβεις νιτραρισμένος; Μάλλον έχεις πολλά χέρια...
Παλιά 17-11-06, 16:46
powerCTS Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 249
powerCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα ενταξει τωρα βγαλαμε ακρη.Τι σχεση εχει το νιτρο με ατμοσφαιρικη,τουρμπατη ή καραμαμα TS;;;Εγραψε πουθενα κανενας σας πριν πειτε για κοντρες οτι φορατε μπουκαλακι;;Ενα ενα τα βγαζετε;Σε λιγο θα μας πειτε (α,ξεχασα φοραω και εναν J-79 με 2950 lbs ωση,λετε να παιζει ρολο;.Γιατι μονο ετσι περνας M3.Τα υπολοιπα βιντεακια και τα συναφη μονο για γαρνιτουρα κανουν.Να σας βγαλω και εγω βιντεακι που περναω 1000 SUZUKI μηχανη.Τι παει να πει αυτο;;Οτι ειμαι γρηγορος;;;Και εστω οτι περνας με νιτρο 100+ αλογων M3 για ποσες φορες;;Γιατι για 1 φορα να την περασεις δεν εχει κανενα νοημα και μην το λες καθολου!!Το θεμα ειναι να εισαι πιο γρηγορος συνεχεια και αξιοπιστα.Νομιζεις οτι με νιτρο εισαι αξιοπιστος;;;Εκτος αν δεν σε ενδιαφερει τιποτα απο τα παραπανω αλλα μοναχα να βρεθεις εστω και 1 φορα μπροστα.Αλλα τι ταλαιπωρεισαι ετσι φιλε μου;;Δεν λες να το κανονισουμε να φερουμε και καμμια καμερα να δωσουμε και κανα 50 ευρω σε Μ3 να το βιντεοσκοπησεις και να ειμαστε ολοι χαρουμενοι και να ξερουμε τι λεμε;;
+1
Παλιά 17-11-06, 18:36
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε παιδιά μπορεί να πω και μαλακία, οπότε διορθώστε με,
αλλά απ'ότι ξέρω τα άλογα που παίρνεις από το μπουκάλι είναι ανάλογα με τον αριθμό
των κυλίνδρων του κινητήρα.
Κάπου είχα διαβάσει σε μια μελέτη, ότι για 4κύλινδρα σύνολα παίρνεις μέχρι 50 άλογα max.
Eπαναλαμβάνω,αυτό διάβασα και δεν είμαι 100% σίγουρος για την ορθότητά του....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-11-06, 18:41
Το avatar του χρήστη akis_1
akis_1 Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 255
akis_1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα ενταξει τωρα βγαλαμε ακρη.Τι σχεση εχει το νιτρο με ατμοσφαιρικη,τουρμπατη ή καραμαμα TS;;;Εγραψε πουθενα κανενας σας πριν πειτε για κοντρες οτι φορατε μπουκαλακι;;Ενα ενα τα βγαζετε;Σε λιγο θα μας πειτε (α,ξεχασα φοραω και εναν J-79 με 2950 lbs ωση,λετε να παιζει ρολο;.Γιατι μονο ετσι περνας M3.Τα υπολοιπα βιντεακια και τα συναφη μονο για γαρνιτουρα κανουν.Να σας βγαλω και εγω βιντεακι που περναω 1000 SUZUKI μηχανη.Τι παει να πει αυτο;;Οτι ειμαι γρηγορος;;;Και εστω οτι περνας με νιτρο 100+ αλογων M3 για ποσες φορες;;Γιατι για 1 φορα να την περασεις δεν εχει κανενα νοημα και μην το λες καθολου!!Το θεμα ειναι να εισαι πιο γρηγορος συνεχεια και αξιοπιστα.Νομιζεις οτι με νιτρο εισαι αξιοπιστος;;;Εκτος αν δεν σε ενδιαφερει τιποτα απο τα παραπανω αλλα μοναχα να βρεθεις εστω και 1 φορα μπροστα.Αλλα τι ταλαιπωρεισαι ετσι φιλε μου;;Δεν λες να το κανονισουμε να φερουμε και καμμια καμερα να δωσουμε και κανα 50 ευρω σε Μ3 να το βιντεοσκοπησεις και να ειμαστε ολοι χαρουμενοι και να ξερουμε τι λεμε;;
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από powerCTS";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis_1";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε εχουμε kai μπλοκε και αναρτησεις αλλα εγω προτιμο να στριβω με την μηχανη μου και οχι τοσο με το αυτοκινητο.
Και στρίβεις νιτραρισμένος; Μάλλον έχεις πολλά χέρια...
H μηχανη εχει 2 ροδες ξερεις.Παιδια παρακαλω να μην το παιδευουμε αλλο το θεμα ειναι το μοναδικο φορουμ που γινετε αυτο το πραγμα.Φιλε mechanicaf μπραβο που ονειρευεσαι να περασεις μηχανη αλλα προς το παρων ακολουθας εστω μια Μ3 για ενα ανοιγμα εστω?Οσο για αξιοπιστια το εχω ξαναπει και στο παρελθον και δεν μου αρεσει να επαναλαμβανομαι.Αρχισες παλι ρε φιλε powerCTS δεν εχω χερια μονο εσεις εχετε.Απλα δεν σας ξερω δεν με ξερετε και μιλατε με πολυ σιγουρια.Αλλα οταν τα λες μεσω ποστ κανει ο καθενας το μαγκα και στο φαναρι βαζει δυνατα τη μουσικη η κανει οτι μιλαει στο κινητο ε mechanicaf τι λες?Kαι μετα στο φορουμ το παιζει πονηρος δωσε 50 και γραψε βιντεο τι εχεις σπουδασει λογικη ρε φιλε?Eτσι κανεις εσυ μαλον ε?Ξερεις τι λεει ο λαος πρωτοκλ@στης προτομυριστης.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-11-06, 19:03
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Akis_1 μην αρπάζεσαι. Απλά τα παιδιά έχουν τις αμφιβολίες τους για κάποια πράγματα, και πιστευω πως θα συμφωνήσεις πως είναι λογικό να τις έχουν. Κοντραρίστηκες με ένα αυτοκίνητο από τα κορυφαία που κυκλοφορούν και έφερες ένα αποτέλεσμα που δυσκολα αναμενόταν (αυτό ειναι και το ωραίο όμως ε?).
Από εκεί και πέρα, αν θέλεις βέβαια, θα μπορούσες να μοιραστείς με τους υπόλοιπους τι έχεις κάνει στο αμάξι, όχι για να σε πιστεψουμε αλλά απλά για να μάθουμε πως μπορεί να επιτευχθεί αυτό το κατόρθωμα! (και, γιατί όχι, για να καμαρώσουμε κιολλας!).
Μην ξεχνάμε πως όλοι ανήκουμε στην ίδια ΤΟΥΟΤΟ-οικογένεια και χαιρόμαστε/γουστάρουμε να ακούμε τέτοια αποτελέσματα! (Η ιστορία του Δαβίδ με τον Γολιάθ επαναλαμβάνεται!).
Προσωπικά θα ήθελα πάρα πολύ να δω το βιντεάκι, όχι για να πιστώ, αλλά απλά επειδή γουστάρω!
Με αυτό το μήνυμα θα παρακαλούσα να ηρεμήσουν οι τόνοι και να συνεχιστεί η κουβέντα σε ενημερωτική μορφή χωρίς υπονοούμενα, αμφιβολίες και προσωπικές κόντρες.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Υ.Γ.: Νομίζω ο λαός το λέει ανάποδα Άκη. "πρωτομυριστής -πρωτοκλ@στης"
Απάντηση με παράθεση
Re: Corolla TS vs NISSAN 200SX turbo
Παλιά 17-11-06, 20:04
bouklis ts Offline:
Νεότατος

Περιοχή: πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 0
bouklis ts είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Corolla TS vs NISSAN 200SX turbo

Για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία, τα αιματα αναψανε με τα περι μ*****κιών που ανεφερε ο (νικος peltekis). Oσο για το αν στριβει το αυτοκινητο ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ!!! Το δικο μου και οχι του Ακη το εβαλε με m3! Ο Ακης φοραει και αλλα πραγματα! Πάντως ρωτηστε τον hatzidi2 τι ειπε το φιλαρακι του με το s2000 μετα την κοντρα που βαλαμε! Ρωτηστε τι αυτοκινητο έπερνε τηλ για να έρθει στην περιφερειακη του αιγαλεου!!! Γιατι το συγκεκριμενο S2000 steketai σε 2ες διπλα στο m3 ενω εγω μεχρι τις 4ες ειχα προλαβει και του ειχα ριξει 4 κενες! Για να λυθει λοιπον οποιαδηποτε απορια το αυτοκινητο θα παει για δυναμομετρηση στη βαμακ μεσα στην εβδομαδα! Βεβαια αν θελεται να κανονισει η κλικα που υπαρχει στο κλαμπ να μαζευτουμε ολοι μαζι και να παμε οπου θελεται να δειτε τι πραγματικα κανει το αυτοκινητο στο δρομο! Φιλε hatzidi2 μιλα με το φιλαρακι σου και γραψε σε παρακαλω αυτα που θα σου πει γιατι εμεις θεωρουμαστε σαν τα μ*****κισμενα καγκουρια που μπαινουν και γράφουν οτι τους κ*****ώσει γιατι δεν εχουν τπτ καλυτερο να κανουν!!!!!και δεν γουσταρω απο κατι τυπακια που δεν με γνωριζουν να γράφουν το οτιδηποτε!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-11-06, 20:21
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε αφήστε τις ιστορίες και μετά την κόντρα ελάτε να σας γλυκάνω με μια κρέπα. Πάντως ο Μιχάλης (madvinegar) καλά τα είπε.
Παλιά 17-11-06, 20:44
akis_1 Offline:
Μέλος

http://www.youtube.com/results?search_query=Corrola+NOS

Eνα παλιο ανοιγμα του boukli με ενα δυνατο cupra.
Παλιά 17-11-06, 20:55
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το cupra τι ήταν;;;
Τα ίδια πράγματα φόραγε και τότε ο bouklis;;;
Γιατί αν μιλάμε για μαμά cupra με τις δύο (το πολύ) κενές που είδα, ούτε που θα μύριζε τα καυσαέρια της Μ3.
Μην παρεξηγηθώ... Δεν ξέρω τι ήταν το cupra...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-11-06, 21:08
akis_1 Offline:
Μέλος

Τελειως μαμα με φιλτρο προγραμμα εξατμιση τουρμπινα και 1,8 over και 1,6 σταθερη.Το TS με τα μισα απο oti δουλευει τωρα.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Corolla turbo pilotos7 Videos 13 15-08-11 07:51
Corolla AE111 16V turbo NikiforosGT PHOTOS 14 23-02-10 10:01
COROLLA E 12 TURBO vassilis_vvti OFF TOPIC 0 20-03-08 23:41
Nissan greekman9 OFF TOPIC 7 23-01-07 21:55
corolla E12 TURBO dRiveR7 TOYOTA COROLLA E 12 1 04-01-07 01:19

Page generated in 0,17033696 seconds (81,99% PHP - 18,01% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:47.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com