Wastegate ο καψολαδάς
Κάποτε στο corollaclub υπήρχε ησυχία, κανείς τότε δεν πίστευε πως θα ΅ρθει αναρχία
Με τούρμπο και ατμόσφαιρα ξεκίνησε ντιμπέιτ, και τότε εμφανίστηκε ο φίλος wastegate.
Στο κορολλάκι του μπαμπά άλλαξε κινητήρα, λαμπρή προδιαγραφότανε στις κόντρες του η μοίρα.
Με το τουρμπίσιο το μοτέρ από το σταρλετάκι, άλογα πήρε και ροπή. Το έκανε κτηνάκι.
Η σκάστρα φτερνιζότανε και έπεφτε στη μάχη, τΆ αμάξι χαρακτήριζε το μόνιμο συνάχι.
Την πίεση ανέβασε στο 1,6 (ένα κόμμα έξι) και δίπλα του δεν μπόρεσε κανένας να αντέξει.
Μα όμως τσιγκουνεύτηκε, δεν άλλαξε ελατήρια, και τότε δυστυχώς άρχισαν τα μαρτύρια.
Έβαζε λάδι πιο συχνά παρότι τη βενζίνη. Μετά δεν είχε όρεξη σε κόντρες να το στήνει.
Αντί στο δρόμο να «κεντά» η δόλια γιαπωνέζα, είχε αλλάξει το μοτέρ μΆ ηλεκτρική φριτέζα.
Με Ελαϊς και με Friol έκανε συμφωνία, λαδάκι να του στέλνουνε που ΅καιγε με μανία.
Και το κακό δεν άργησε και έκανε το μπαμ! Για να πηγαίνει στη δουλειά έπαιρνε πια το τραμ...
Κάτω όμως δεν το ΅βαλε. Με πείσμα και μΆ ορμή, έδωσε πάλι το μοτέρ γιΆ ανακατασκευή.
¶λλαξε ελατήρια, έμβολα και μπιέλλες, στην άσφαλτο βγήκε ξανά και άρχισε τις τρέλες.
Μα από τότε ο φίλος μας κρατάει μια πισινή, πλέον με μέτρο λογικό του πίνει το ζουμί.
Κάτω από το ένα bar έριξε και την πίεση, και το μοτέρ του τραγουδά σε φα μινόρε δίεση.
Φίλε Βασίλη άκου με και ας μην έχω κίνητρο, σκόρδα και μάτια κρέμασε μέσα στο αυτοκίνητο.
Γιατί υπάρχουν κάποιοι εδώ που ρίχνουνε κατάρες, και θα σου σπάσουν και οι δυο των ψαλιδιών σου οι μπάρες.
Ονόματα δεν θα σου πω για να σε βοηθήσω, μα κάπως μπορώ έμμεσα να τους χαρακτηρίσω.
Ο ένας μοιάζει φοβερά στον Τέλη το Σαβάλας, κι ο άλλος υπερκύβισε και τρέχει στην Καβάλας...
Πιστεύω να κατάλαβες πως άλλα δεν κατέχω, εγώ σου λέω πρόσεχε και αμαρτία ουκ έχω...