Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 384
Αναφορά Κρητικών
Που κολλάς ρε PARIANOS? TOYOTA δεν είναι? Εγώ πάντως θα ήθελα να τα πούμε απο κοντά σε κάποια συνάντηση! Τελικά ποιος πήρε το Corollaki? Αν δεν κάνω λάθος κάποιος εντός του Club, αλλά δεν θυμαμαι ποιος.
Υ.Γ.: Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σα να φωνάζεις. Δες τους κανόνες.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 258
Re: Αναφορά Κρητικών
[quote="akis308";p="52128"]
Τι θα βλέπω εγώ τον Κώστα και ο Κώστας εμένα...
Γιατι ρε Ακη ασχημος ειμαι???
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 241
Re: Αναφορά Κρητικών
Το πηρε ατομο εκτος του club απο καματερο....δεν πηγαινε αλλο ζητουσε συνεχια......πλακα κανω για το site δεν το εγκαταλειπω γιατι ειναι το ποιο οργανωμενο....οσο για συναντηση ειμαι μεσα αλλα μολις μολις ερθει το starletaki γιατι τωρα βρισκεται στα χερια barbari και δεχεται τις περιποιησεις του...........
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 914
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308";p="
Τσα....
Να'μαι και΄γω...
Παίδες αυτοκόλλητα δεν πήρα γιατί έμπλεξα στην Αθήνα...
Τώρα είμαι στο γραφείο και δεν μπορώ να σηκώσω ούτε ένα τοίχο...
ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!!!!
Κοσταντίνε μήπως κυκλοφόρησες καθόλου από Μπαλί;;;
Ρε κουζουλε ηρθες Αθηνα και δεν πηρες ενα τηλ?
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων