Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: ολα 2006
Παλιά 20-03-06, 17:03
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ρε συ 2579 με ποιον ανοιξες απο εδω μεσα?Ξερω οτι ανοιξες με τον πανο μονο και ακρη οι δυο σας δεν βγαλατε.Ο πανος λεει δεν τον περασες και συ οτι του εριξες.Ποιον να πιστεψουμε?

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-03-06, 17:18
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 329
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45";p="39851
[...]Σε λίγο θα σου πούνε να βάζεις το κείμενο σου στο word πριν γράψεις, για να κάνει αυτόματη διόρθωση και έπειτα με ένα paste να το πετάς εδώ μέσα. ...
Δεν είναι κακή ιδέα...Απο τότε που αρχισα να διαβάζω αυτά που γράφει ο φιλος 2579 έχει αυξηθεί ο αστιγματισμός μου και έχει μειωθεί το τριχωτό της κεφαλής μου!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579 στο προφίλ του";p="39851
20ν μαυροκαπακο οτι πιο γρηγορο ως 2L ατμ/ρα
(Συνεχίζω να γραφω σε εικοσπεντεβδομηντανια γραφή)

Ενοήτε...Δεν χρηαζετε να το γραφησ...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579 στο προφίλ του";p="39851
Τόπος: Πισω απο 20 βαλβιδες μπροστα απο ΤS
Αυτό και αν ενοητε..Και μαλιστα εινε και λαθος γραμενο..Κανονικα θα επρεπε:" Πίσω
απο τις ποιό γρήγορες 20 βαλβίδες και φυσικά....Μπροστα απο οτιδηποτε κινήται"

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579 στην υπογραφή του";p="39851
Ανακοινωση
Μηπως υπαρχη κανενα μελος να εχει φιλο με Type R μαμα να ανοιξω για να δω τελικα ποσο κατω απο τα 6,8 παιζω (2 καροτσες = 0,5sec)
Που να βρης τετοιον ρε Νικο..Αυτοι ολη προσκυνουν στο σκουροχρομο καπακι σου και κιμουντε νορίς...Οπως αλλοστε ολη μας εχουμε παραδεχτη και εχουμε προσκυνήσει στο 20 βαλβιδο καπακη σου...

Και για να μείνω on topic στην off topic κουβεντα...Δεν έχω σκύλο ούτε γατα.Είχα ενα hamster το οποίο μεσα απο το κλουβι μου έφαγε 2 παντελόνια και το καλώδιο του τηλεφώνου.Μια φορά άφησα τον συγκάτοικο να το "φυλαει" το αφησε νυστικό και παει...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-03-06, 17:33
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Δημητρη ξεχασες κατι ρε φιλε,απο τη στεναχωρια σου αρχισες να τρως ολο και πιο πολυ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-03-06, 18:06
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Μην μου τον στεναχωρεις ρε νικο και αρχισει να τρωει σαν δημητρης παλι εεε σαν τρελος ηθελα να πω... θα μεγαλωσει η αναλογια βαρος αναβατη/αλογα μοτερ!!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-03-06, 22:53
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Jims192 ωραια τα εγαψες στην σελιδα αλλα στο δρομο που σε εγραψε η καμερα ηταν για κλαματα να σου πω... μαυροκαπακο ηταν αυτο που στα εριξε θυμισε μου
να σου θυμισω την κοντρουλα με την TS του νεοκλη αλλα ασε καλυτερα ο wastegate ειπε να μην στεναχωριθη ο φιλος μου ο δημητρης και παχυνη
και τωρα ενα κηνητρο για διετα το πασχα θα ανεβω καρδιτσα αν αδυνατησεις η αναλογια βαρους που λεει ο wastegate θα ειναι καλυτερη οποτε μπορη να με περασεις question
( αν σε αφησω ενοητε)
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-06, 09:31
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="39901
spyros_45 φιλε ευχαριστω για την συμπαθεια που διχνεις στο προσωπο μου εχω αναγκη και καμιας καλης κουβεντας
ολο παρατηρισεις μου κανουν επηδη τους περναω στις κοντρουλες εεε...γιατι ειμαι προκλητικος
Νίκο μου, το πρόβλημα είναι ότι δεν θέλεις να καταλάβεις οτι η ζωή δεν είναι μόνο κόντρα, και οτι εδώ μέσα δεν ασχολούμστε μόνο με κόντρες (απεναντίας μςα ενδιαφέρει το λιγότερο απ' όλα!), όπως ίσως θα ήθελες. Κάποιος μπορεί να γράψει κάτι για μια αλλαγή που θα κάνει στο μοτέρ του, και εσύ θα τους πείς πάλι ότι τον έχεις!!! Αντι να του πείς αν θα τον βοηθήσει μια τέτοια αλλαγή, και τι θα πρέπει να προσέξει, εσύ του λές.... "Και εσύ πίσω μου θα είσαι". Μα δεν τον νοιάζει νίκο μου! Οποιος το κάνει αυτό θέλει να μάθει 2-3 πραγματάκια για το τουτού του. Κατάλαβέ το αυτό, άρχισε να βοηθάς τον κόσμο με όσα ξέρεις, και πίστεψέ με πολλοι θα αλλάξουνε την συμπεριφορά τους απέναντί σου. Δεν μας ενδιαφέρει να σε περάσουμε νίκο, κατάλαβέ το αυτό, και βοήθα με τις γνώσεις σου (Αντί να το παίζεις καμπόσος), θα κερδίσεις περισσότερα έτσι!!!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-06, 19:09
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Οσο δε αφορά τα επικριτικα και ειρωνικά σχόλια, να πώ απλά ότι είναι απαράδεκτα! Και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ξαναεπαναληφθεί, ούτε υπο την μορφή πλάκας!!!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-06, 19:27
Το avatar του χρήστη Slobo
Slobo Offline:
Administrator

Μοντέλο: ZZΕ 111 G6
Περιοχή: Χαϊδάρι
Δύναμη Σεβασμού: 365
Slobo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton";p="40068
Οσο δε αφορά τα επικριτικα και ειρωνικά σχόλια, να πώ απλά ότι είναι απαράδεκτα! Και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ξαναεπαναληφθεί, ούτε υπο την μορφή πλάκας!!!
Και αυτό απευθύνεται σε όλους όσους κάνουν τέτοιου είδους σχόλια.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-06, 23:17
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ayrton αρχιζω να σε συμπαθω μαρεση που διχνεις ενδιαφερων για το να με συμπαθησουν οι αλλοι .
ας τα παρουμε με την σειρα η ζωη δεν ειναι μια κοντρα εσυ που ζεις .....? γιατι κοντρες εχει παντου και με τους γονεις σου πολλες φορες η κανω λαθως . η ζωη ειναι γεματη κοντρες με τους φιλους με τους εργοδοτες με την κοπελα σου η γυναικα σου ....κ.α οπου σταθεις κοντρες υπαρχουν το θεμα ειναι πια η ψυχολογικη θεση πισω απο την κοντρα εσυ κοντρα δεν εχεις με μενα εχεις σκευτη γιατι και πιος ειναι ο σκοπος για αυτο ? απαντισε σε σενα ψαξτο ομως σε βαθος .
αν τωρα εχω βοηθηση καποιο μαλλον εισαι επιλεκτικος σε αυτα που διαβαζεις απο μενα φυσικα δεν θα σου αναφερω που βοηθησα ενοητε.
το δεν νοιαζη μερικους να ειναι πισω μου το ξερω ξερω επισεις οτι πολλοι θα ηθελαν να ειναι μπροστα μου αλλα...
αν το παιζω καμποσος σιγα καμποσος ειναι να τα ριχνεις σε μερικους ε και νομιζεις οτι αν εχανα θα εσκαγα για μια κοντρα και τωρα που τις κερδιζω κατι τρεχη σιδερα ειναι παιδια αλλα μερικη κριβουν την ματεωδοξια τους πισω απο αυτα και τρελενοντε οταν τους την χαλας η τους ξεσκεπαζεις δεν το αντεχουν και φυσικα αν το κανεις γυνεσε κοκινο πανι
μπορεις να μου εξηγισεις γιατι μου την πευτης τη κανω βρηζω κανενα ...ειμε εριστικος και προκλητικος θα μου πεις ε και οταν λεω για π.χ οτι αν ανοιξω με TS ειναι σαν να κλεβω εκκλησια ειπα και μερικη μου λενε οτι λες μ... (συνοπτικα) και ανηγω και τα ριχνω οχι εγω αλλα 3 μεσα σε μια βδομαδα και μετα αφου εχουν ευχαριστηθη που τα χωνουν πριν την κοντρα και καναν την πλακα τους οτι δεν ξερεις με τι τα βαζεις αναλογιες βαρους κ.α Ωραια στα αυτια και πιστικα ολοι τα ειχαν πιστευση μεχρι και εγω λεω μπας και κανω λαθος δικαιονομε μετα περιμανατε να σας χαιδευω τα αυτια θυμαμε καποιον που λεει πιος ακουη το 2579 ενοητε οτι θα εκανα παρτι οχι για να τους πληγωσω τον εγωισμο( σιγα κοντρα ηταν αν πληγωνετε ο εγωισμος μερικον με μια κοντρα τι να πω) αλλα για την πλακα μας τοτε αρχισαν ολοι να με κατηγορουν για το προκλιτικο χαρακτιρα πλην τον JIMS192 εγω αν εχανα θα ελεγα ε χ α σ α τελος ε και τι με αυτο σας λεω λυπον ανοιξα με ενα σταρλετ τουρμπο και ε χ α σ α ε και να το ξαναγραψω ε χ α σ α ε και οταν κανεις κοντρα μπορεις και να χασεις ε και το πως το περνη ο αλλος και πως το χηρηζετε ειναι δικο του προβλημα εσυ εχασες αυτο κανεις και το παραδεχεσε και τελος
βαλε μου πιο δυσκολα την βρησκω να σκευτομε
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-06, 23:37
Το avatar του χρήστη gazodog
gazodog Offline:
Μέλος

Μοντέλο: εε90
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δύναμη Σεβασμού: 243
gazodog είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="40118
Ayrton αρχιζω να σε συμπαθω μαρεση που διχνεις ενδιαφερων για το να με συμπαθησουν οι αλλοι .
ας τα παρουμε με την σειρα η ζωη δεν ειναι μια κοντρα εσυ που ζεις .....? γιατι κοντρες εχει παντου και με τους γονεις σου πολλες φορες η κανω λαθως . η ζωη ειναι γεματη κοντρες με τους φιλους με τους εργοδοτες με την κοπελα σου η γυναικα σου ....κ.α οπου σταθεις κοντρες υπαρχουν το θεμα ειναι πια η ψυχολογικη θεση πισω απο την κοντρα εσυ κοντρα δεν εχεις με μενα εχεις σκευτη γιατι και πιος ειναι ο σκοπος για αυτο ? απαντισε σε σενα ψαξτο ομως σε βαθος .
αν τωρα εχω βοηθηση καποιο μαλλον εισαι επιλεκτικος σε αυτα που διαβαζεις απο μενα φυσικα δεν θα σου αναφερω που βοηθησα ενοητε.
το δεν νοιαζη μερικους να ειναι πισω μου το ξερω ξερω επισεις οτι πολλοι θα ηθελαν να ειναι μπροστα μου αλλα...
αν το παιζω καμποσος σιγα καμποσος ειναι να τα ριχνεις σε μερικους ε και νομιζεις οτι αν εχανα θα εσκαγα για μια κοντρα και τωρα που τις κερδιζω κατι τρεχη σιδερα ειναι παιδια αλλα μερικη κριβουν την ματεωδοξια τους πισω απο αυτα και τρελενοντε οταν τους την χαλας η τους ξεσκεπαζεις δεν το αντεχουν και φυσικα αν το κανεις γυνεσε κοκινο πανι
μπορεις να μου εξηγισεις γιατι μου την πευτης τη κανω βρηζω κανενα ...ειμε εριστικος και προκλητικος θα μου πεις ε και οταν λεω για π.χ οτι αν ανοιξω με TS ειναι σαν να κλεβω εκκλησια ειπα και μερικη μου λενε οτι λες μ... (συνοπτικα) και ανηγω και τα ριχνω οχι εγω αλλα 3 μεσα σε μια βδομαδα και μετα αφου εχουν ευχαριστηθη που τα χωνουν πριν την κοντρα και καναν την πλακα τους οτι δεν ξερεις με τι τα βαζεις αναλογιες βαρους κ.α Ωραια στα αυτια και πιστικα ολοι τα ειχαν πιστευση μεχρι και εγω λεω μπας και κανω λαθος δικαιονομε μετα περιμανατε να σας χαιδευω τα αυτια θυμαμε καποιον που λεει πιος ακουη το 2579 ενοητε οτι θα εκανα παρτι οχι για να τους πληγωσω τον εγωισμο( σιγα κοντρα ηταν αν πληγωνετε ο εγωισμος μερικον με μια κοντρα τι να πω) αλλα για την πλακα μας τοτε αρχισαν ολοι να με κατηγορουν για το προκλιτικο χαρακτιρα πλην τον JIMS192 εγω αν εχανα θα ελεγα ε χ α σ α τελος ε και τι με αυτο σας λεω λυπον ανοιξα με ενα σταρλετ τουρμπο και ε χ α σ α ε και να το ξαναγραψω ε χ α σ α ε και οταν κανεις κοντρα μπορεις και να χασεις ε και το πως το περνη ο αλλος και πως το χηρηζετε ειναι δικο του προβλημα εσυ εχασες αυτο κανεις και το παραδεχεσε και τελος
βαλε μου πιο δυσκολα την βρησκω να σκευτομε
Χωστα χωστα μην μασας τιποτα Ο φιλτατος virus μαλλον τα αρπαζει απο τους tsσακιδες. question Ε ρε η αναγκη τι κανει
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
στατιστικά πωλήσεων 2006 Nikos OFF TOPIC 6 10-01-07 12:35
Μουντιαλ 2006 hatzidi2 OFF TOPIC 42 12-07-06 10:06
Ζακυνθος 2006 !!!! dckatrak ΒΟΛΤΕΣ 4 05-07-06 10:00
Προγραμμα F1 Για Το 2006 MARMEL FORMULA 1 7 07-12-05 18:24
Τελη Κυκλοφοριας 2006 MARMEL ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 29-10-05 01:05

Page generated in 0,17488289 seconds (82,63% PHP - 17,37% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:08.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com