Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Δηλαδή φίλε tsport192 στη φύσα για το cd-changer τι συνδέεις? Η κάρτα που μπαίνει? Θα ήθελα απλά να έχω τη δυνατότητα για περισσότερα τραγούδια χωρίς το σπαστικό βάλε βγάλε των cd και χωρίς να επέμβω σε ηχεία ή ενισχυτέ ή woofer για βελτίωση της απόδοσης! Για ένα πρόσθετο mp3 player σκεφτόμουν αλλά και αυτό που λες μια χαρά και καλύτερο μάλιστα μου ακούγεται αφού δεν πείράζεις τίποτα στην κεντρική κονσόλα!
|
Για να γίνω πιο κατανοητός, σχεδόν έχω ολοκληρώσει μια πλακέτα η οποία πηγαίνει ΟΠΟΥ θέλεις εξωτερικά από το RadioCD του αυτοκινήτου. Η πλακέτα αυτή συνδέεται με το RadioCD του αυτοκινήτου σαν να ήταν CD-changer της ΤΟΥΟΤΑ! Με λίγα λόγια στην υποδοχή που έχει πίσω το RadioCD απλά συνδέεις μια φύσα, τίποτα παραπάνω. Από αυτήν τροφοδοτήτε με ρεύμα, και φυσικά δουλεύει μόνο όταν είναι ανοιχτό το RadioCD (στο δικό μου αυτοκίνητο δηλαδή πάντα!).
Τώρα αφού λοιπόν το καταλαβαίνει σαν CD-changer της ΤΟΥΟΤΑ σημαίνει ότι το χειριζόμαστε σαν να ηταν CD-changer. Πατάμε δηλαδή 2 φορές το κουμπί DISK για να επιλέξουμε CD-changer και οχι το απλό CD. Και για να επιλέξουμε τραγούδι και "δίσκο" (στην περίπτωσή μας φάκελος) χρησιμοποιούμε τα ανάλογα κουμπιά του ΜΑΜΑ RadioCD!!! Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μέχρι 99 φακέλους και μέχρι 99 τραγούδια στον κάθε φάκελο. Χρησιμοποιούμε όπως είπα κάρτα SD μέχρι 4GB!
Το "άσχημο" της υπόθεσης είναι ότι δεν μπορούν να μεταδοθούν στοιχεία με τον τίτλο του τραγουδιού και τον καλλιτέχνη. Για αυτόν το λόγο μπορούμε να βάλουμε μια εξωτερική οθόνη (τοποθετήτε και αυτή όπου θέλουμε)
20 στήλες x 4 γραμμές για να βλέπουμε τα ID3 tag των mp3.
Στην πλακέτα υπάρχει διαθέσιμο θερμόμετρο εσωτερικής θερμοκρασίας καμπύνας, ημερ/νία και το πιο σημαντικό AUX IN με βύσμα minijack ή καταπρότιμηση του καθενός!
Μπορει να ξεχνάω κάτι να αναφέρω αν και νομίζω τα πιο σημαντικά τα έχω αναφέρει.
Πιστεύω με αυτόν τον τρόπο μπορείς να μην πειράξεις τίποτα ηλεκτρονικό στην ουσία και να μην υπάρχει θέμα εγγύσης αφου δεν θα φαίνεται τίποτα εκτός από την οθόνη προφανώς...
Αυτά όποιος έχει άλλες απορίες ευχαρίστως να απαντήσω.