@Corolla Patra.
To προγραμμα λειτουργει κανονικα , χωρις παρελκομενα. Τα παρελκομενα τα βαζεις για να αποδοσει τα μεγιστα! Super βενζινη συνηθως δεν βαζω , αλλα τις τελευταιες 4 φορες εβαλα επειδη πηγα κατι ταξιδακια , για να ξεμπουκωσει λιγο απο την 1η , 2α της Αθηνας.....
@Vavvas
Σαββα τα παρελκομενα τα εχουν δει στην αντιπορσωπια και δεν μου εχουν μου εχουν πει τιποτα. Για προγραμμα δεν εχω κανει αναφορα(δεν χρειαζεται κιολας) , γιατι ισως τοτε μου πουν.....
@Roy-D
Σιγουρα Χρηστο , η λυση που προτεινεις ειναι καλυτερη για τα λεφτα που δινεις. Δεν μου αρεσει ομως γιατι βαζεις χερι στα εντοσθια του κινητηρα και ειμαι της αποψης απο τη στιγμη που αλλαζεις τετοια πραγματα , καταπονουνται και αλλα εξαρτηματα του αυτοκινητου , οπως δισκοι κτλ , πραγμα που με το προγραμμα δεν γινεται.
Οσο αναφορα το βαρελακι , αποδιδει παρα πολυ καλα και γλιτωνω , να μπαινει ζεστος αερας στην εισαγωγη. Επειδη ομως δεν θελω να λεω αερολογιες , να πω οτι του εκανα μια δοκιμη χωρις το περιβλημα(εμεινε μονο το φιλτρο. Δες εδω
http://www.simota.com/pro_fi_carbon.php , φοραω το bbn 253 , κατω κατω ειναι).Λοιπον διπιστωσα τα εξης:
Εχασα πολυ σε ρεπριζ , δεν τραβαγε καλα απο χαμηλα , το οποιο το χρειαζεται λογω του προγραμματος.
Χαθηκε ο πολυ ομορφος μπασος θορυβος που ειχα.
Χαθηκε επισης το πεταγμα που εχω στις 4000στροφες , το οποιο το νιωθω παρα πολυ εντονα , οταν πηγαινω με μισο γκαζι(ισως συνδεται με το πρωτο).
Τελος μετα τις 6000 στροφες , τι παταγα γκαζι , τι δεν παταγα ηταν το ιδιο πραγμα.
Τωρα αμα εβαζα μανηταρι και οντως ειναι
τοση μεγαλη η διαφορα δεν ξερω....Ισως να εχεις και δικιο και μπορει να δανειστω απο εναν φιλο που εχει να του κανω μια δοκιμη να δω.Αλλα σιγουρα θα χασω το καλοκαιρι με τις ζεστες.......