εγώ απλά είπα κάτι σε προηγούμενο ποστ.δεν θα ανατρέξω καν να το βρω για να σου δείξω τι έγραψα.άκουσα κάποια παράπονα.ίσως κάποιους τους έχεις κουράσει.εμένα προσωπικά δεν με αφορά το συγκεκριμένο τόπικ και αν κάνεις μια αναζήτηση στις τόσες σελίδες του δεν νομίζω να βρεις και πάρα πολλά ποστ δικά μου.απλά το διαβάζω γιατί πρέπει.
τώρα όσων αφορά το ότι έχω station wagon και το αν είμαι μαμά ή όχι αυτό το γνωρίζουν μόνο αυτοί που πρέπει να το γνωρίζουν.οι υπόλοιποι νομίζω πως δεν τους αφορά,αλλά για να σου λύσω την απορία ναι σχεδόν μαμά είναι το μοτέρ μου.
επείδη όπμως μπορεί να έχεις παρεξηγήσει και εσύ αυτά τα "κακόμοιρα" μεγάλα αυτοκίνητα που πολλοί λένε μαούνες ,νεκροφόρες κλπ κλπ θα σου τονίσω κάτι κουλός δεν είμαι,ούτε και μηχανικός.κάποιες γνώσεις τις έχω ναι.
τέλος κλείνοντας θα πω δυο τρια πράγματα.
1)μην συνεχίζεις να προκαλείς γιατί πολύ απλά είμαι ένα από τα άτομα που έχουν βάλει το λιθαράκι τους(μπορεί μικρό αλλά δεν έχει και τόσο σημασία το μέγεθος
) στο όλο σκηνικό που λέγεται corollaclub και δεν θέλω πολύ απλά να ακούγονται παράπονα
2)δυστηχώς εσύ προσωπικά δεν έχεις το δικαίωμα να κρίνεις αν μπορώ να γράφω στο συγκεκριμένο τοπικ(εδώ φίλτατε το μπούκωσες το θέμα).σου αρέσει δεν σου αρέσει έτσι είναι
και 3)μη προσπαθείς να το γυρίσεις σε προσωπικό επίπεδο για να κερδίσεις τις εντυπώσεις.ο Μιχάλης έχει απόλυτο δίκιο και το έχουμε πει εδώ μέσα πάρα μα πάρα πολλές φορές.ο γραπτός λόγος παρεξηγείται.στο τελευταίο μου ποστ ειδικά δεν νομίζω να σου έκανα προσωπική επίθεση,μία απλή σύσταση σου έκανα.εάν δεν μπορείς να συμβιβαστείς τότε λυπάμαι αλλά εσύ είσαι αυτός που δεν έχεις θέση στην παρέα μας.