Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-10-11, 12:23
G6 john Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: corolla g6 1400 vvti
Περιοχή: Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 174
G6 john είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τωρα ερχομαι απο Στεργιου toyota και δεν τις ξερουν, εμενα για μπροστα μονο με ενδιαφερει δεν τις ξερουν ετσι οπως τις ζητησα,μηπως ειναι για αλλη χρηση και τις βαζουμε για καμπερ?αλλιως μου ειπαν αν τις εχει καποιος με τον κωδικο μηπως τις βρουμε
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-10-11, 22:04
Craig Offline:
Μέλος

Μοντέλο: toyota corolla xli
Δύναμη Σεβασμού: 213
Craig είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
διαβασα πανω κατω τα ποστς εδω περα και ειδα οτι kayaba agx με μαμα ελατηρια ειναι πολυ καλη λυση,εγω σκεφτομαι κατι σε tein κι επεισης θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος tein για να μου πει τη γνωμη του.Ναι καλα καταλαβατε θελω αναρτηση:P
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-10-11, 17:46
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδες ο αντιπροσωπος της Kayaba στην Αθηνα ποιος ειναι?

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-10-11, 21:30
Craig Offline:
Μέλος

Μοντέλο: toyota corolla xli
Δύναμη Σεβασμού: 213
Craig είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
η eltrekka.παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-10-11, 19:20
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Για μπροστινες καμπεροβιδες (πισω δεν ειχαν) ειπα Toyota ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ, oι αλλοι ναι μπορει να μην ξερουν! αλλα δεν ειναι αναγκη να πας εκει. Μπορεις να πας σε βιδαδικο και να παρεις βιδες μονος σου. Πισω εχουμε 12mm και βαζουμε 10mm και μπροστά πρεπει να ειναι 14mm και βαζεις 12mm, μετράς την ακρη με το παχυμετρο να εισαι σιγουρος, δες και τι μηκος εχουν.

Για τα KYB AGX επισημα απο την αντιπροσωπεια ΔΕΝ θεωρουνται επισκευασιμα, εχω ακουσει πως καποιοι μάστορες ιδιως στην Φρατζή με πατεντες τα επισκευάζουν, τα 2 πισω μου ειδικα το πισω δεξι εχουν πεσει, ξερει κανεις τπτ για το θεμα επισκευης που και κοστος? ρωτησα τον ΑΚΡΙΔΑ στο Νεο Κόσμο και ειπε πως πρεπει να τα δει πρωτα για να πει, αρα μαλλον δεν το εχει ξανακάνει! ο Στρατος φτιαχνει μονο Koni, δεν ξερω άλλον. Επισης να πω πως τα δουλευω συνεχεια 3-3-2-2. Ομως αν αλλαξω στα πισω σκαλα επειδη εχουν πεσει αντι να εχουν καλυτερη αντιδραση μολις βαρεσουν μια λακουβα ή σαμαρακι παει αλλου ο κολος! δλδ πηδαει και πεταγεται δεξια η αριστερα. Στην 2η σκαλα παιρνω περισσοτερη κλιση αλλα ακομα καλα κρατανε, βεβαια αν στριψω αποτομα σε αριστερη στροφη πεταει κολο σαν να εχω τραβηξει χειροφρενο! πισω εχω camper -1.0 με βιδες 10mm αντι 12mm που ηταν η μαμα στο πανω μερος του γονατου.
Οι πισω μαμα βιδες και οι νεες και πως γινεται η camper με αλλαγη στις βιδες.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-11-11, 18:22
NikiforosGT Offline:
Moderator

Ρωτησα μια μερα στον Ακριδά στο Νεο κόσμο (κοντα στον Στρατo της Koni ειναι) για επισκευη AGX και μου ειπε θεωρητικα επισκευαζονται με πατεντα γιατι πανω που πρεπει να τα ανοιξει ειναι μονοκοματα δλδ δεν εχουν καπακι με σπειρωμα οπως τα κονι τα κιτρινα, αλλα λεει πρεπει να τα παω να δει αν θα βρισκει ανταλλακτικα! με παρομοιο τροπο ξερω πως επισκευαζονται μερικα μοντελα της blinstein ενω επισημα δεν ειναι επισκευασιμα οπως τα κιτρινα κονι. Μιλαμε το καθενα εχει κοστος στην Ελλαδα πανω απο 150 ευρώ! με την επισκευη βγαζουμε το ενα περιπου. (για επισκευη ανα 2), αμα του το παμε στο χερι αλλιως αν παμε με το αμαξι θα μας χρεωσει και τα βγαλε-βαλε. Οποτε αν επισκευαζονται πιστευω αξιζει η επισκευη τους. Εμενα εχουν πεσει τα 2 πισω και ειδικα το πισω δεξι βγαζει διαφορα 14% με το αριστερο γιατι την εχει ακουσει απο λακουβα χαρο! κρατανε ακομα αλλα δεν ξερω για ποσο!
Εχει ασχοληθει κανεις με επισκευη σε AGX?
http://www.streetandcircuit.gr/toyot...-p-137606.html

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 17-11-11 στις 19:06.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-11-11, 20:06
NikiforosGT Offline:
Moderator

Εχω νεότερα! σήμερα ρώτησα τον Ακριδά και μου ειπε πως τα kyb τα μαυρα (excel-G) δεν ανοιγονται και δεν επισκευάζονται, το μόνο που μπορεί αν γίνει ειναι να μπει μεσα λαδι αν εχουν χασει μόνο! για τα AGX τωρα ισχύει το παραπανω που εγραψα, αλλά επειδή δεν ειναι σιγουρο αν θα υπάρχουν ανταλλακτικα (αλλης μαρκας αφου η αντιπροσωπεια δεν τα εχει σαν επισκευασιμα οπως γινεται με τα κονι τα κιτρινα), επισης μετα θα χαλανε ευκολα και δεν θα εχουν τις αρχικες τους αντοχες, μου προτεινει καλυτερα να βαλω αλλα! οποτε πολυ κακως εκανα που εβαλα AGX γιατι με λιγοτερα χρηματα θα μπορουσα να ειχα βαλει koni κιτρινα που ειναι επισκευασιμα! και τωρα ερχομαστε στα κουφα της Toyota! ακουστε τιμες που ρωτησα σημερα!

Μαμα ελατηρια : 100 ευρω το ενα!!!
Kyb Excel-G Μπροστινά : 155 ευρώ
Kyb Excel-G πίσω : 146 ευρώ (δλδ συνολο 301 ευρώ).
Kyb AGX Μπροστινά : 395 ευρώ
Κyb AGX πισω : 387 ευρώ (δλδ συνολο 782!!!! ευρώ).

Τα AGX τα ειχα βαλει τον Δεκ 2008 600 ευρώ (σε δικο μου βουλκανιζατερ) και μου ειχε πει τοτε η Toyota για τα kyb excel-G 280 ευρώ. Oι τιμες της Toyota ειναι μαζι με εκπτωση+ΦΠΑ και δεν περιλαμβάνουν τοποθέτηση. Επισης δεν εχουν αλλα μοντελα KYB.

AAA!!!! τι ειναι τουτ???? http://www.bc-racing.co.uk/c-bcc03/t...11-ae92-93-97/

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 21-11-11 στις 20:28.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-11-11, 10:43
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχω νεότερα! σήμερα ρώτησα τον Ακριδά και μου ειπε πως τα kyb τα μαυρα (excel-G) δεν ανοιγονται και δεν επισκευάζονται, το μόνο που μπορεί αν γίνει ειναι να μπει μεσα λαδι αν εχουν χασει μόνο! για τα AGX τωρα ισχύει το παραπανω που εγραψα, αλλά επειδή δεν ειναι σιγουρο αν θα υπάρχουν ανταλλακτικα (αλλης μαρκας αφου η αντιπροσωπεια δεν τα εχει σαν επισκευασιμα οπως γινεται με τα κονι τα κιτρινα), επισης μετα θα χαλανε ευκολα και δεν θα εχουν τις αρχικες τους αντοχες, μου προτεινει καλυτερα να βαλω αλλα! οποτε πολυ κακως εκανα που εβαλα AGX γιατι με λιγοτερα χρηματα θα μπορουσα να ειχα βαλει koni κιτρινα που ειναι επισκευασιμα! και τωρα ερχομαστε στα κουφα της Toyota! ακουστε τιμες που ρωτησα σημερα!

Τα AGX τα ειχα βαλει τον Δεκ 2008 600 ευρώ (σε δικο μου βουλκανιζατερ) και μου ειχε πει τοτε η Toyota για τα kyb excel-G 280 ευρώ. Oι τιμες της Toyota ειναι μαζι με εκπτωση+ΦΠΑ και δεν περιλαμβάνουν τοποθέτηση. Επισης δεν εχουν αλλα μοντελα KYB.

coilover ειναι νικηφορε και λογω της τιμης της την συνανταω ολο και σε περισσοτερα αυτοκινητα που μπαινουν πιστα!εχω ακουσει πολυ καλα λογια

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-11-11, 14:14
Το avatar του χρήστη anubis
anubis Offline:
Μέλος

Μοντέλο: corolla e11 1.3
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 193
anubis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων

Νικηφόρε τις BC τις φοράνε πολύ τα EVO. Μάλιστα μου τις είχαν προτείνει πριν βάλω τις D2. Ένας στην Καβάλας τις έδινε 800€ τοποθετημένη coble.
Τωρα για το αν είναι επισκευάσιμες και τα σχετικά δεν γνωρίζω αλλα λογικά πρέπει να είναι.
Παλιά 22-11-11, 20:14
NikiforosGT Offline:
Moderator

Πολλα ειναι και παλι ομως! αν θεωρησω δεδομενο πως χρησιμοποιω το αμαξι ΚΑΘΕ μερα ακομα και weekends και δεν μπορω να ανεχτω τις coilvers! μηδενικη ανεση! ειναι για αλλες χρησεις που δεν με ενδιαφερουν. Ελεγα αν βγαινει κοντα στην τιμη απλων αμορτισερ (τα Kyb AGX η Toyota τα έχει 738 ευρω!), αλλα τελικα σημερα βρηκα koni sport κιτρινα επισκευασιμα και ρυθμιζομενης σκληροτητας με 460 ευρώ!!! ενω ολοι ελεγαν πανω απο 550! αμα ειναι θα παω αυριο να τα τσιμπησω και ενημερωνω, το μειον ειναι 1ον οτι πρεπει ολα τα μαμα kyb (excel-g) να κοπουν και να φυτευτουν τα κονι γιατι ειναι φυσίγγια και 2ον τα πισω πρεπει να βγαινουν για να ρυθμιζονται ενω τα μπροστινα ρυθμιζονται απο απεξω, επειδη τετοια κονι ειχα και στο starlet gt ειναι απιστευτα ειδικα με μαμα ελατηρια! οταν τα μονταρω θα κανω και κανα how to να το εχουμε!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ Ε 111 chris-e11 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2 10-01-13 12:58
αναρτηση g6 G6 john ΦΟΡΟΥΜ 1 04-10-11 10:51
αναρτηση σε 111 urban TOYOTA COROLLA 111(G6) 2 22-07-10 23:55
E12 αναρτηση itsabigworld TOYOTA COROLLA E 12 5 18-09-07 14:48
αναρτηση απο ts σε 1.4 poutsa TOYOTA COROLLA E 12 23 20-06-07 15:06

Page generated in 0,18145990 seconds (81,14% PHP - 18,86% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:32.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com