Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
30-06-12, 23:44
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
γιατι ρε συ αφου εχει υλικο το τακακι, γιατι να μην φρεναρει?
|
30-06-12, 23:53
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
ε τοσο εχουν περιπου και εμενα, οταν παει στο μισο απο εκει θα τα αλλαξω
04-09-09 τοτε τις εβαλα, πανε σχεδον 3 χρονια και μονο τον τελευταιο εχω κανει 30000 χλμ. προφανως δεν τα ζοριζω πολυ.αυτα βαζουν οι ταξιτζιδες οποτε καταλαβαινεις ποσο αντεχουν
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jason : 01-07-12 στις 00:01.
|
|
|
|
30-06-12, 23:59
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Μπορεί η μείωση της αποδοσης φρεναρισματος να οφείλεται στο οτι επειδή μειωνεται το παχος στο τακάκι πιάνει χαμηλότερα το πενταλ, οπότε θελει μεγαλύτερη δύναμη στο πατημα και φυσικα εχοντας συνηθισει αλλιως μου κακοφαινεται, μαλλον αυτο φταιει, γιατι δεν ειναι και λογικο να αλλαζω τα τακακια στα μισα τους! να ελεγα εχουν και φτηνα......θα πηγαινα πασο, αλλα τα ρημαδια ειναι πανακριβα αυτα της Toyota! μου φαινεται τα Sumitomo κατω απο την μιση τιμης τους εχουν! εμένα τώρα έχουν περισσότερο ψαχνο απο αυτα στις φωτος! αυτα ειναι τα προηγουμενα που ειχε επάνω όταν αγόρασα την corolla τον Φεβρ.2008. Σήμερα έκανα έλεγχο και τελικά το νυχάκι είναι ελάχιστο στις μπροστινές δισκόπλακες οπότε εφόσον δεν είναι και στραβές δεν είναι ώρα τους ακόμα, και οι πισω εχουν λιγάκι. Αλλά είδα και τα πισω τακάκια να είναι φαγωμένα, όχι σαν τα μπροστινά αλλά αν είναι να μπω στην διαδικασία αλλαγής υγρών φρένων θα αλλάξω και τα πίσω τακάκια (35 ευρω ειχαν αλλωστε απο Toyota) γιατί επειδή στις δαγκάνες πιάνει το χειρόφρενο είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα αλλάξεις χωρίς να αδειάσεις τα υγρά! (για να μπουν τα εμβολα μεσα δλδ). Τα μπροστινα τακακια τελικα ειναι περισσότερα φαγωμένα απ' όσο νόμιζα αλλα την παλευουν μερικες εδβομάδες ακόμα. Δλδ καλύτερα να τα αλλαξω μέσα στο Καλοκαιρι μπρος-πισω και υγρά. Για τα πίσω πρεπει να βγαλω μια ζαντα να σιγουρευτω ποσο υλικό εχουν ακομα γιατι απο έξω δεν βλεπω καλά!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 01-07-12 στις 09:39.
|
01-07-12, 16:18
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Και μερικες φωτος ποσο εχει κατεβει το υγρο και που βρισκονται τα τακακια, η ποιο φωτεινη ειναι με φακο απο το κινητο για να φαινεται καλυτερα. Τι λετε να τα κρατησω ακομα? ή να τα αλλαξω?
|
01-07-12, 21:00
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Και μερικες φωτος ποσο εχει κατεβει το υγρο και που βρισκονται τα τακακια, η ποιο φωτεινη ειναι με φακο απο το κινητο για να φαινεται καλυτερα. Τι λετε να τα κρατησω ακομα? ή να τα αλλαξω?
|
αν δεν εχει γινει επικυνδυνο το φρεναρισμα, συμπληρωσε υγρο και κρατα τα...
|
01-07-12, 22:21
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mlt184
αν δεν εχει γινει επικυνδυνο το φρεναρισμα, συμπληρωσε υγρο και κρατα τα...
|
Σε δοκιμες που εκανα σημερα την παλευει ακομα. Τα υγρα δεν θελω να τα συμπληρωνω απο εκει βλεπω ποσο φαγωμένα είναι τα τακάκια! και μηχανικός μου το εχει πει αυτο αλλα και αληθευει κιολας! οσο υγρο λειπει σε υψος αναλογο ψαχνό λειπει απο τα τακακια τα μπροστινά! Εννοείτε να μην έχει διαρροές πουθενά το σύστημα των φρένων!
τα τακακια μπρος-πισω+υγρα 5.1+σωληνακια υψηλης μπηκαν 19/7/2009 και εχουν κανει 29.713 χλμ, λιγα δεν ειναι? καθε ποσα χλμ περιπου αλλαζετε συνηθως τα μπροστινά τακάκια?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 01-07-12 στις 22:29.
|
02-07-12, 01:57
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
καθε ποσα χλμ περιπου αλλαζετε συνηθως τα μπροστινά τακάκια?
|
σωστο αυτο με τα υγρα, αλλα συμπληρωνεις και παλι οταν φαγωθουν θα πεσει, απλα να θυμασαι που ηταν πριν για να εχεις μια ιδεα σε τι κατασταση ειναι...εγω εχω κανει 60000 χιλιομετρα χωρις ν αλλαξω...δεν εχει φοβερα φρενα αλλα την παλευε..οσο ημουν Ελλαδα δεν τ αλλαζα γιατι ειχα θεμα και με δισκους κ ελεγα μηπως εβαζα κατι καλυτερο μιας και θα το εκανα το εξοδο..για ts αποστατες εψαχνα αλλα μπα...
|
02-07-12, 08:20
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
εξαρταται πως πας εγω τα σκιζω τα φρενα!!!! γιαυτο τα τρωω γρηγορα! ειναι και turbo! τα φρενα μου μπροστα ειναι μαμα! και τωρα εχω σχεδον τα διπλασια αλογα! λογικο να τρωγονται γρηγορα τα τακακια! το καλο ειναι πως κανω 10.000χλμ τον χρονο περιπου και ετσι χρονολογικα αργω να τα αλλαζω, αλλιως....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 02-07-12 στις 08:26.
|
22-09-12, 15:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
παιδια μιλησα χτες με ενα μαντρα για φρενα και μου ειπε οτι βλεπεις αρκετη διαφορα με σεβρο απο celika st185, οτνως το ειδα απο κοντα και ειναι 2πλασιο+ σε σχεση με το δικο μας και μπαινει ακριβως. απλα θελω να ρωτησω αν το εχει κανει καποιος. η αντλια του celica ειναι μεγαλυτερη? λογικα η μονη διαφορα ειναι οτι θα μαλακωσει το πεταλι, αλλα διαφορα στο φρενο θα εχει?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA E 12 |
439 |
06-03-21 20:23 |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA E*101 |
160 |
19-11-08 23:51 |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA E*90 |
21 |
13-04-07 17:41 |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA AE86 |
2 |
06-10-05 12:41 |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA KE 70 |
0 |
31-12-04 15:12 |
Page generated in 0,17835593 seconds (81,38% PHP - 18,62% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:36. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|