Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-05-12, 13:34
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ασε νικηφορε ειδικα στην περιοχη μας δυσκολο να βρεις "καθαρο" βενζιναδικο...
και εσυ εκει κοντα σε μενα εισαι? και στην Κυψελη δεν πανε πισω τα βενζιδικα!!! πολλες φορες ειχα προβληματα! τουλαχιστον τωρα με το AEM wideband ξερω και τι μου γινεται! :P πρέπει να βρουμε ενα καλο και να μην το αλλαζουμε! τωρα θα δοκιμασω ενα που μου ειπαν πριν την εξοδο για Εθνικη να δουμε...μου εχει τυχει να γεμισω τερμα και σε 3 μερες με 20χλμ την μερα να ειναι η βελονα μετα στην μεση!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-05-12, 14:36
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
και εσυ εκει κοντα σε μενα εισαι? και στην Κυψελη δεν πανε πισω τα βενζιδικα!!! πολλες φορες ειχα προβληματα! τουλαχιστον τωρα με το AEM wideband ξερω και τι μου γινεται! :P πρέπει να βρουμε ενα καλο και να μην το αλλαζουμε! τωρα θα δοκιμασω ενα που μου ειπαν πριν την εξοδο για Εθνικη να δουμε...μου εχει τυχει να γεμισω τερμα και σε 3 μερες με 20χλμ την μερα να ειναι η βελονα μετα στην μεση!!!
ναι ρε συ ανω πατησια συνορα με κυψελη ειμαι...γενικα ολα τα κοντινα μου βενζιναδικα εχουν αλλαξει ποσες φορες ιδιοκτήτη για τον γνωστό λογο που όλοι ξερουμε...

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-05-12, 19:29
aliengoa Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 254
aliengoa είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Νικηφόρε για εξήγησε λίγο την διαδικασία πως βοηθάει ένα wideband. Ξέρω τι δείχνει, αλλα πως καταλαβαίνεις οτι είναι καλύτερη η βενζίνη στο Α βενζινάδικο σε σχέση με το Β βλέποντας τις ενδείξεις του ΑΕΜ;
Επίσης, πως βοηθάει στην κατανάλωση πχ πρέπει να βλέπω σε σταθερή ταχύτητα συγκεκριμένη ένδειξη; Τι σημαίνει Open Loop Mode και τί Close Loop Mode?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-05-12, 20:34
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6 Εμφάνιση μηνυμάτων
ναι ρε συ ανω πατησια συνορα με κυψελη ειμαι...γενικα ολα τα κοντινα μου βενζιναδικα εχουν αλλαξει ποσες φορες ιδιοκτήτη για τον γνωστό λογο που όλοι ξερουμε...
εδω εχει βενζιναδικα που τα εχουν πακιστανοι!!! τι να λεμε τωρα δλδ!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa Εμφάνιση μηνυμάτων
Νικηφόρε για εξήγησε λίγο την διαδικασία πως βοηθάει ένα wideband. Ξέρω τι δείχνει, αλλα πως καταλαβαίνεις οτι είναι καλύτερη η βενζίνη στο Α βενζινάδικο σε σχέση με το Β βλέποντας τις ενδείξεις του ΑΕΜ;
Επίσης, πως βοηθάει στην κατανάλωση πχ πρέπει να βλέπω σε σταθερή ταχύτητα συγκεκριμένη ένδειξη; Τι σημαίνει Open Loop Mode και τί Close Loop Mode?
Το wideband εχει δικο του αισθητηρα λαμβδα και τον βαζουμε στην εξατμιση ποιο μακρια απο το χταποδι απο κατω απο το αμαξι δλδ, επισης επειδη εχει δικια του αντισταση και ειναι με πολλα καλωδια οχι με ενα σαν το μαμα! μετραει ακομα και με κρυο μοτερ αλλα και στο ρελαντι, κατι που δεν γινεται με τα halmeter! επισης αυτα δεν εχουν ψηφιακη μετρηση μονο leds! μαζι με τα wideband εχει στις οδηγιες μια λιστα αναλογα το καυσιμο τι νουμερα πρεπει να μας δινει, επισης τα volts της οθονης αντιστοιχουν πχ με το λεγομενο 1,01 - 1,02 κτλ που βλεπουμε στις καρτες καυσαεριων ή στο ΚΤΕΟ εκει που λεει λαμβδα. Ετσι το 1.01 πχ ειναι το 14 περιπου, στο ρελαντι που καταλαβαινω οτι το αμαξι παει πολυ καλα οταν γκαζωνω εχω 14,6-15 το πολυ αν δω να αρχισει να ανεβαινει τοτε αρχιζουν τα προβληματα! τα μεγαλα νουμερα ειναι φτωχο μειγμα, τα μικρα ειναι πλουσιο, ετσι πχ το πρωι με το κρυο μεχρι να ζεσταθει βλεπω πχ και 13,2-13,5 και μετα παει 14,8-15. Με τερμα γκαζι τουρμπισμα βλεπω 12-το λιγοτερο που εχω δει 10.7. Οταν λοιπον πας εθνικη με σταθερη ταχυτητα ΧΩΡΙΣ να τουρμπιζεις με 5η και 120χλμ και βλεπεις 14 τι σημαινει? δεν θα σημαινε οτι κανεις και οικονομια με αυτο το νουμερο αφου μοιαζει με του ρελαντι? βεβαια ακομα και ελαφρο πατημα γκαζιου ή αποτομα αφηματα του γκαζιου τα νουμερα κατεβαινουν ακομα και κατω απο 12! εκει λοιπον καιμε!
Οταν δεις το αμαξι να μην τραβαει καλα δλδ ρεταρει τοτε το wideband εχει αρχισει να δειχνει πανω απο 16! χτες με ανοιχτο το A/C δλδ ειχα 1400-1500rpm!! σε φαναρι ειδα να λεει 18 και για λιγα secs δεν μετραγε καν!!! επισης αυτο ηταν χωρις φιλτροοχανη επανω γιατι την ξηλωσα να φτιαξω κατι, πιθανως ρουφαγε πολυ αερα λογω πολλων στροφων θα δουμε. Αν βαζεις απο βενζιναδικα με νοθευμενη και βλεπεις μεγαλα ΜΗ φυσιολογικα νουμερα τοτε σημαινει πως ειναι νοθευμενη η βενζινη εκτος αν απο καπου παιρνει αερα η εξατμιση μας! γιατι αυτο σημαινει πολυ οξυγονο! ηδη το εχω παθει 3 φορες και δεν μπορουσα να βγαλω καρτα καυσαεριων!!! μια φορα κομενη εξατμιση, μια φορα πειραγμενη πιεση προς τα κατω δλδ 0.25bar! και μια φορα ακομα ειχε ξεβιδωθει το χταποδι! οι οροι που λες δεν ξερω τι ειναι δεν τους εχω ξανακουσει!!! που τους ακουσες εσυ?

τις οδηγιες του wideband μπορεις να τις δεις εδω οπως και τους πινακες που ειπα : http://download.telematica.gr/AEM/pd...%2030-4100.pdf
http://www.telematica.gr/product_inf...b312347a6beb89
εγω το πηρα μεσω ebay και το εδιναν φτηνοτερα!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 25-05-12 στις 20:48.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-05-12, 07:53
NikiforosGT Offline:
Moderator

Πόσα λιτρα χωραει το ρεζερβουαρ της ΕΕ111? γιατι ειδα πως μερικες φορες μου εχουν βαλει 46λιτρα! σημερα πηγα σε βενζιναδικο που λενε πως δεν κλεβει και εβαλα μεχρι να κανει τακ και γεμισε τερμα η βελονα πανω πανω και πηρε πολυ λιγοτερα λιτρα μεσα!!! 37 λιτρα! WTF?????????? επισης οταν αναβει λαμπακι ποσα λιτρα εχει μεσα ξερει κανεις?
αρα ειναι σιγουρο οτι οταν "πρεσαρουν" μετα το τακ μας κλεβουν! μας μενει να δω τωρα τι ενδειξεις θα εχει και το wideband για να δουμε....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-05-12, 08:34
Το avatar του χρήστη mlt184
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla G6 f/l
Δύναμη Σεβασμού: 272
mlt184 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Πόσα λιτρα χωραει το ρεζερβουαρ της ΕΕ111? γιατι ειδα πως μερικες φορες μου εχουν βαλει 46λιτρα! σημερα πηγα σε βενζιναδικο που λενε πως δεν κλεβει και εβαλα μεχρι να κανει τακ και γεμισε τερμα η βελονα πανω πανω και πηρε πολυ λιγοτερα λιτρα μεσα!!! 37 λιτρα! WTF?????????? επισης οταν αναβει λαμπακι ποσα λιτρα εχει μεσα ξερει κανεις?
αρα ειναι σιγουρο οτι οταν "πρεσαρουν" μετα το τακ μας κλεβουν! μας μενει να δω τωρα τι ενδειξεις θα εχει και το wideband για να δουμε....
55 λιτρα λεει το βιβλιαρακι Νικηφορε...η βελονα στο περιπου δειχνει..αν προσεξεις με προσεκτικη οδηγηση δειχνει ψηλοτερα ενω αν το πας επιθετικα με την μια κατεβαινει..εγω με λαμπακι εχω βγαλει παντως αρκθετα χιλιομετρα..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-05-12, 18:13
NikiforosGT Offline:
Moderator

και εγώ με λαμπάκι εχω βγαλει πολλα! φυσικα δεν εχω μεινει και ποτέ, πάντως σίγουρα κλεβουν! πως γινεται με 37λιτρα σημερα να δειχνει η βελονα το ιδιο οπως οταν μου εβαζαν "πρεσσαριστά" 46 λιτρα? επισης η βελονα ηταν στο ιδιο σημειο. Τωρα εκανα καπου 46χλμ δεν ξερω αν ακομα εχει παρει απο τη νεα βενζινη μαλλον πηρε, παντως το wideband δειχνει καλες ενδειξεις ξανα και το αμαξι πεταγε! ασχετο αλλα μετα την αλλαγη των σινεμπλοκ των αντιστρεπτικων (μπρος-πισω) επιτελους ευχαριστηθηκα και το στρηψιμο στον Διονυσο σημερα που δεν ειχε κινηση! )))
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-05-12, 04:02
thanosk88 Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 180
thanosk88 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπέρα παίδες... 40λίτρα είναι το ρεζερβουαρ της 111... το δικο μου το γράφει και πάνω στο ρεζερβουαρ απο την πίσω μεριά, αν το σηκωσετε ισως τι δείτε και σε εσάς.... μιλάμε για 1300....

Αν βάλεις και πόσα μπορεί να χωράει μεχρι το στόμιο ψηλά μπορει να πάρει μεχρι 43- 44 πιστευω...

Α επίσης αν γεμίσει και το στόμιο λογικό ειναι να δείχνει η βελόνα μεγιστο μέχρι η στάθμη να φτάσει χαμηλά στο υψος που μετράει το οργανο και μετά να αρχίσει να πέφτει....

Στο δικό μου και νμζ σε όλα τα 111 μεχρι την μέση η βελόνα αργει να πέσει και αντιστοιχει περίπου στα 2/3 του ρεζερβουάρ και κάτω απο την μέση αντιστοιχεί στο υπόλοιπο 1/3 του ρεζερβουάρ περίπου για αυτό και εκεί η βελόνα πέφτει πολλυυυυ γρήγορα....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanosk88 : 28-05-12 στις 04:07.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-05-12, 08:08
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από thanosk88 Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα παίδες... 40λίτρα είναι το ρεζερβουαρ της 111... το δικο μου το γράφει και πάνω στο ρεζερβουαρ απο την πίσω μεριά, αν το σηκωσετε ισως τι δείτε και σε εσάς.... μιλάμε για 1300....

Αν βάλεις και πόσα μπορεί να χωράει μεχρι το στόμιο ψηλά μπορει να πάρει μεχρι 43- 44 πιστευω...

Α επίσης αν γεμίσει και το στόμιο λογικό ειναι να δείχνει η βελόνα μεγιστο μέχρι η στάθμη να φτάσει χαμηλά στο υψος που μετράει το οργανο και μετά να αρχίσει να πέφτει....

Στο δικό μου και νμζ σε όλα τα 111 μεχρι την μέση η βελόνα αργει να πέσει και αντιστοιχει περίπου στα 2/3 του ρεζερβουάρ και κάτω απο την μέση αντιστοιχεί στο υπόλοιπο 1/3 του ρεζερβουάρ περίπου για αυτό και εκεί η βελόνα πέφτει πολλυυυυ γρήγορα....
55 δεν παιζει να ειναι! και εγω νομιζω 45αρι ειναι! αν ειναι ετσι εχει πεσει πολυ κλεψιμο! ποσες φορες μου εχουν βαλει 46 καπου εκει και εχω και μεσα βενζινη! δλδ ποσα λιτρα να εχει ακομα αν αναψει λαμπακι? για την 1300αρα λεω με 4EFE μονο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-05-12, 10:56
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
45ltr εχει η 13αρα με 4efe

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Κατανάλωση/100χλμ christojr1 www.LpgPower.gr 5 06-05-21 23:20
Κατανάλωση 20v blacktop mixalhs_23 4AGE 20v Levin 2 29-04-16 18:17
Μεγάλη κατανάλωση cmind TOYOTA COROLLA E 12 50 01-10-12 05:37
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ (Κατανάλωση κτλ.) hyper TOYOTA COROLLA E 12 3 10-11-09 18:52
Ροπή - Ισχύς - Κατανάλωση leon74 SUPPORT 18 06-10-05 11:04

Page generated in 0,18554401 seconds (81,10% PHP - 18,90% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:53.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com