Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
18-03-07, 11:41
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
εγω ειχα βαλει 2 μοναδες(dvd,othoni) αλλα με πατεντα....κοψημο της 1 din βασης...τωρα εχω 1din οθονη και εχει λιγο χωρο πανω αλλα δεν νομιζω να χωραει οφονουλα για να βλεπεις το trip σου....πιστευω πως μπορεις να φτιαξεις μια βασουλα μονος σου....καλη επιτυχια...παρε και μια pic...ετσι ειανι η βαση της 1 din
|
18-03-07, 12:42
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Είμαι στο ψάξιμο, να δούμε τι θα βρούμε. Πάντως, αν προκύψει κάτι καλό, θα σας (μας) ενημερώσω αμέσως!
Πάνος.
ΥΓ: Έχουμε και το ίδιο αρωματάκι...
|
18-03-07, 13:29
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΝΕΟΙ ΠΟΡΡΟΙ
|
|
αν δεν θελεις να χαλασεις το trip,μπορεις να βαλεις το cd η την οθονη κατω στο ντουλαπακι,αρκει βεβαια να το κοψεις.δες που εχω βαλει εγω την δευτερη πηγη(κατω)
|
|
18-03-07, 14:57
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Φίλε dRiveR7,
Σε κάποια από τις προηγούμενες σελίδες, είδα που κάποιος φίλος είχε βάλει οθόνη και ένα DVD player στη θέση της εργοστασιακής πηγής και του trip computer. Οπότε, λογικά, ο διαθέσιμος χώρος που υπάρχει πάνω στο ταμπλώ επαρκεί και για τη νέα 1 DIN μονάδα και την οθόνη του trip computer.
Για να σου πω την αλήθεια, σκέφτηκα μέχρι και να μετρήσω την πρόσοψη της εργοστασιακής πηγής και του trip computer και να φτιάξω ένα αντίστοιχων διαστάσεων κάλυμμα με π.χ. plexiglass ή και πλαστικό ABS (αν βρω κάποιον που να ασχολείται με αυτά, αφού στον πολυεστέρα δεν έχω και ιδιαίτερη εμπιστοσύνη) και να το ντύσω και με μια μεμβράνη με π.χ. ανθρακονημάτινο look.
Αυτό το κάλυμμα, με αρκετά καλό μέτρημα και πολύ προσοχή, θα μπορούσα να το κόψω με το DREMMEL, ώστε να φτιάξω τις υποδοχές για την 1 DIN μονάδα και το trip computer με τα δύο μπουτόν του.
Αυτή η λύση, πώς σου φαίνεται;
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος που να φτιάχνει τέτοια καλύμματα; Αν ναι, στείλτε κανένα p.m. να αρχίσουμε να το ψάχνουμε, μήπως και γλιτώσουμε τα σφαξίματα ρε παιδιά!
Πάνος.
|
Πιστεύω πως δε θα επαρκεί ο χώρος πάνω από την πηγή για τον υπολογιστή όπως λέει και ο Roy-D. Θεωρώ πως η καλύτερη και πιο ισοοροπημένη λύση είναι αυτη που προτείνει ο scania124. Δηλαδή να μπει στη θήκη, αρκεί να κοπέι σωστά ή αν όντως υπάρχει αυτή η θήκη που μου είπαν. Είχα δει σε ένα περιοδικό μια παρουσίαση ενός mazda 6 που του είχε φτιάξει ολόκληρη νέα πρόσοψη στην κεντρική κονσόλα για να μπουν τα διάφορα κομμάτια του ηχοσυστήματος όπως ακριβώς ήθελε. Θα ψάξω στα περιοδικά που έχω (...είναι και πολλά ...άντε να το βρω... ) και θα σας ενημερώσω για το μαγαζί που το έφτιαξε και από τι υλικό ήταν...γενικά δηλαδή ό,τι λέει.
|
|
|
|
18-03-07, 15:31
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Είμαι στο ψάξιμο, να δούμε τι θα βρούμε. Πάντως, αν προκύψει κάτι καλό, θα σας (μας) ενημερώσω αμέσως!
Πάνος.
ΥΓ: Έχουμε και το ίδιο αρωματάκι...
|
Φιλε μου αυτο που θελεις να κανεις γινεται! Αλλα βεβαια αναγκαστικα θα πρεπει να διατηρησεις το εργοστασιακο R/CD και να ξηλώσεις απο πάνω την οθονη αλλα και τα κουμπια που χειρίζονται το trip computer! Την μαμα πηγη 8α πρεπει να την κρυψεις καπου (κατω απο το καθισμα ας πουμε). Μετα με μια καλωδιοταινια καπως μακρυα μπορεις να συνδεσεις την μαμα πηγη με την οθονη. Την οθονη μπορεις να την τοποθετησεις οπου θελεις με μια κατασκευη. Εγω την εχω σε κατασκευη στο κολωνακι του οδηγου εκει που συνηθως βαζουν οργανακια! Μονο που ακομα δεν εχω αξιωθει να την τοποθετησω!
Ελπιζω να σε βοηθησα!
το μέλλον όμως?
|
18-03-07, 18:44
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Δυστυχώς, με βλέπω να πηγαίνω για το ντουλαπάκι...
Αν και δεν το θέλω καθόλου.
Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας.
Πάνος.
|
18-03-07, 21:14
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
εγω στην θεση σου δεν θα το πειραζα το ντουλαπακι....μπορεις ομως με τον τροπο του Nyo την οθονουλα του τριπ να την βαλεις μεσα στο ντουλαπακι ή κανωντας μια ποιο μικρη τρυπα...ισως να εχεις και λιγο χωρο μετα μεσα στο ντουλαπακι!!!!!!
|
18-03-07, 21:23
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Δεν είναι πολύ ταλαιπωρία όλα αυτά ρε παιδιά? Να βάλεις την εργοστασιακή πηγή κάτω από το κάθισμα την οθόνη αλλού και στην θέση τους τη νέα, πολύ δουλειά χωρίς λόγο! Το αποτέλεσμα αισθητικά είναι καλό? Δεν ξέρω γιατί περίεργα θα ναι με μια οθονίτσα άσχετη στην κολώνα...
|
18-03-07, 22:05
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Eγώ που το είδα σε δερμάτινη θήκη ήταν καταπληκτικό. Δεν το αναγνώριζες.
|
18-03-07, 23:14
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
που το δες ρε?να το κανουμε κι εμεις βρε...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17630506 seconds (80,61% PHP - 19,39% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:58. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|