Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-04-11, 18:45
Το avatar του χρήστη panagiotisfx
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Ε12 pro f/l
Περιοχή: Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 315
panagiotisfx είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αρα αφου ξανακατεβαινουν θα συνεχισω να περναω με τον δικο μου τροπο.Κι οποιος ειναι απο πισω μου μπορει να με ακολουθησει.Οπως ειχα πει εχω δει και 4 αμαξια να περνανε πληρωνοντας μονο ο πρωτος!

Στην υγεια του κοροιδου...εεε συγνωμη του μπροστινου μου ηθελα να πω που πληρωνει και για μενα!Δεν το παιζω μαγκας,ουτε εξυπνος απλα δεν γουσταρω να με κλεβουν!Κι απορω με εκεινους που συνεχιζουν να πληρωνουν ξεροντας οτι ειναι κλεψια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-04-11, 19:03
Το avatar του χρήστη vagelisteo
vagelisteo Offline:
Administrator

Μοντέλο: Ε12
Περιοχή: Καπανδρίτι Αττικής
Δύναμη Σεβασμού: 282
vagelisteo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλε Παναγιωτη ειμαι σχεδον 100%σιγουρος οτι για να περασουν 4 μαζι αυτοκινητα σιγουρα η μπαρα ηταν ανοιχτη και χρειαζοταν την βοηθεια καποιου υπαλληλου για να ξανακατεβει.Μονο 2 περνανε με τον τροπο σου.Αυτος που πληρωνει και ο πισω.Βεβαια εχω δει με τα ματια μου ο δευτερος μερικες φορες να την τρωει στον ουρανο του γιατι ο μπροστα πηγαινε σιγα σιγα!!!
Γι αυτο καλο ειναι να προσεχεις.με αυτην την νεα μπαρα δεν ξερω τι χρονο εχει για να περασει και ο πισω που δεν πληρωνει.
Για μενα το να την ανοιγεις εχει 100%ασφαλεια!!!
Τελειως φιλικα.
Η αποφαση ειναι βεβαια παντα δικη σου.
Παλιά 05-04-11, 19:51
Το avatar του χρήστη panagiotisfx
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Ε12 pro f/l
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 315
panagiotisfx είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vagelisteo Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε Παναγιωτη ειμαι σχεδον 100%σιγουρος οτι για να περασουν 4 μαζι αυτοκινητα σιγουρα η μπαρα ηταν ανοιχτη και χρειαζοταν την βοηθεια καποιου υπαλληλου για να ξανακατεβει.Μονο 2 περνανε με τον τροπο σου.Αυτος που πληρωνει και ο πισω.Βεβαια εχω δει με τα ματια μου ο δευτερος μερικες φορες να την τρωει στον ουρανο του γιατι ο μπροστα πηγαινε σιγα σιγα!!!
Γι αυτο καλο ειναι να προσεχεις.με αυτην την νεα μπαρα δεν ξερω τι χρονο εχει για να περασει και ο πισω που δεν πληρωνει.
Για μενα το να την ανοιγεις εχει 100%ασφαλεια!!!
Τελειως φιλικα.
Η αποφαση ειναι βεβαια παντα δικη σου.
Εισαι σιγουρος οτι δεν εχει φωτοκυτταρο ή καποιο ματακι;Θελω να πω οτι αν περναει μια μεγαλη νταλικα μεχρι να ξεκινησει και να περασει εχει τελιωσει ο χρονος που χρειαζεται και λογικα επρεπε να την τρωει στην καροτσα.Αληθεια το εχω δει να περνανε 4 μαζι και μετα ο 5ος να σταματαει να πληρωνει και να κατεβαινει η μπαρα.
Το να την ανοιγεις σιγουρα εχει 100% ασφαλεια αλλα ειναι και ταλαιπωρια αν εισαι μονος.Δεσε χειροφρενο,λυσε ζωνη,ανοιξε πορτα,κατεβα,ανοιξε μπαρα,ξαναμπες...κτλ. κτλ.
Τελος παντων το σουκου που θα περασω θα ρωτησω τον/την ταμεια για το ποσο χρονο μενει ανοιχτη η μπαρα και για το αν υπαρχει καποιο φωτοκυτταρο.Θα τους δωροδοκησω με μια σοκολατα Lacta χωρις να πληρωσω φυσικα διοδια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-04-11, 20:40
Το avatar του χρήστη vagelisteo
vagelisteo Offline:
Administrator

Μοντέλο: Ε12
Περιοχή: Καπανδρίτι Αττικής
Δύναμη Σεβασμού: 282
vagelisteo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελος παντων το σουκου που θα περασω θα ρωτησω τον/την ταμεια για το ποσο χρονο μενει ανοιχτη η μπαρα και για το αν υπαρχει καποιο φωτοκυτταρο.Θα τους δωροδοκησω με μια σοκολατα Lacta χωρις να πληρωσω φυσικα διοδια.
Χα χα χα περιμενω νεα σου.
Σιγουρος δεν ειμαι αλλα εχω δει εγω τον πισω κολλητα να την τρωει στον ουρανο.τι να πω.
Γι αυτο κολλας μπαρα παμπριζ και ανοιγεις παραθυρο και την σπρωχνεις προς τα εμπρος χωρις να βγεις!!!!!
Παλιά 12-04-11, 11:06
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Στον εισαγγελέα σήμερα γιατί δεν πλήρωσε διόδια

Δεν πλήρωσε διόδια και την πάνε στον εισαγγελέα. Μάλιστα την κρατούνε στο τμήμα εδώ και μέρες ενώ ζητούν τώρα στοιχεία και άλλων οδηγών που δεν πλήρωσαν διόδια.

Στον εισαγγελέα θα οδηγεί σήμερα μια νεαρή γυναίκα οδηγός, η οποία δεν πλήρωσε διόδια στο Ζευγολατιό.

Η γυναίκα συνελήφθη στην Πάτρα και κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση της πόλης, όπου τη Δευτέρα το απόγευμα συγκεντρώθηκαν μέλη της κίνησης «Δεν Πληρώνω» ζητώντας να αφεθεί ελεύθερη.

Εν τω μεταξύ, δικογραφία σε βάρος ατόμων που ανήκουν στην κίνηση «Δεν Πληρώνω» σχηματίσθηκε από το τμήμα τροχαίας Κορινθίας.

Την Κυριακή το βράδυ μέλη της κίνησης εισέβαλαν στο τμήμα και αφαίρεσαν κλήσεις για παραβάσεις που είχαν βεβαιωθεί, τις οποίες στη συνέχεια έκαψαν.

Ζήτησαν μάλιστα από τον φρουρό του τμήματος τις άδειες κυκλοφορίας, τις πινακίδες και τα διπλώματα που είχαν αφαιρεθεί από οδηγούς που δεν πλήρωσαν διόδια.

http://www.newsit.gr/default.php?pna...5&catid=3&la=1
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-04-11, 13:02
Το avatar του χρήστη Speed_
Speed_ Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 230
Speed_ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Από της 17/04/11 των Βαΐων, θα λειτουργήσουν και τα παράπλευρα Διόδια της Λεπτοκαρυάς.

Το τίμημα θα είναι €2,90 όταν στην κεντρική οδό είναι €3,10.

Είναι ακριβώς επάνω στην στροφή και όχι στην παράπλευρη ακριβώς.

Σε λίγο σε κάθε χωριό θα έχουν και διόδια.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-04-11, 19:28
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αρα χωρις σαματα δεν γινεται τπτ...

εγω σε εφημεριδες διαβαζω οτι σκεφτοντε να τα μειωσουν κατα πολυ....
Παλιά 12-04-11, 19:36
Το avatar του χρήστη TmNemesis
TmNemesis Offline:
Moderator

Μοντέλο: T Sport f/l 5d
Περιοχή: Johannesburg
Δύναμη Σεβασμού: 413
TmNemesis θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Μου ήρθε στο email μου πριν λίγο:

Προς: τον κ. Ρέππα που χαρακτηρίζει το κίνημα "δεν πληρώνω" , ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ !!

Σκανάραμε για εσάς όλα τα έγραφα της Google και σπάσαμε κωδικούς για να σας αποκαλύψουμε την οργάνωση κίνημα του τζάμπα και την ηγεσίας της. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω κείμενο φαίνεται να υπάρχουν τρεις τύποι «τζάμπα» στην οργάνωση ανάλογα με το πόσο δεν ντρέπεται κάποιος.

Υπάρχει το:

&#61623"τζάμπα" το

&#61623"εντελώς τζάμπα" και το
&#61623"τζάμπα τα λεφτά μας"
Για τις μετακινήσεις των βουλευτών με τον σιδηρόδρομο ή τα υπεραστικά λεωφορεία ή τα πλοία των εσωτερικών γραμμών υπάρχει ατέλεια. (τζάμπα)

Για τους βουλευτές της περιφέρειας διατίθενται ετησίως 104 εντολές μετακίνησής τους αεροπορικώς. (εντελώς τζάμπα)

Αναφορικά με τα έξοδα κίνησης (εκτός από τις ατέλειες και τα τζάμπα εισιτήρια) στους βουλευτές Επικρατείας, Α' και Β' Αθηνών, Α' και Β' Πειραιώς, αλλά και σε όσους οι περιφέρειες διαθέτουν αεροπορική σύνδεση με την Αθήνα καταβάλλεται το ποσό των 450 ευρώ. (τζάμπα τα λεφτά μας)

ενώ στους βουλευτές των οποίων οι περιφέρειες είναι πιο κοντά στην πρωτεύουσα καταβάλλονται 600 ευρώ και σε όσους οι περιφέρειες βρίσκονται μακριά καταβάλλονται 750 ευρώ, και στους βουλευτές Κυκλάδων και Δωδεκανήσου καταβάλλεται το ποσό των 1.000 ευρώ. (τζάμπα)

Όσον αφορά τα αυτοκίνητα που παρέχονται στους βουλευτές, αυτό γίνεται μέσω σύμβασης χρηματοδοτικής μίσθωσης με εταιρεία Leasing. (εντελώς τζάμπα)

Επιπλέον οι βουλευτές λαμβάνουν επίδομα οργάνωσης γραφείου, το οποίο κατανέμεται ως εξής:

για τους βουλευτές Επικρατείας, Α' και Β' Αθηνών, Α' και Β' Πειραιώς (1.200 ευρώ) (τζάμπα)

και για τους βουλευτές της περιφέρειας (1.500 ευρώ) (τζάμπα).

Τα ποσά αυτά είναι αφορολόγητα. (τζάμπα τα λεφτά μας)

Επίσης τους παρέχεται επίδομα οικογενειακών βαρών βάσει δήλωσης για την οικογενειακή κατάστασή τους (ισχύει ό,τι για τους δημόσιους υπαλλήλους: 10% για τον έγγαμο και 5% για κάθε παιδί). (τζάμπα τα λεφτά μας)

Για τις γνωστές επιστολές που λαμβάνουν οι πολίτες από τους εκλεγμένους εκπροσώπους τους καταβάλλεται στους βουλευτές κάθε μήνα ποσό (τζάμπα)που αντιστοιχεί σε 1.000 επιστολές και διπλασιάζεται φυσικά τα Χριστούγεννα και το Πάσχα.

Όσον αφορά τα (σταθερά) τηλέφωνα που χρησιμοποιούν ατελώς, υπάρχουν και εδώ κάποιες διαβαθμίσεις: στους βουλευτές Επικρατείας, Α' και Β' Αθηνών, Α' και Β' Πειραιώς παρέχονται επτά τηλεφωνικές συνδέσεις, ενώ στους υπολοίπους, οκτώ. (εντελώς τζάμπα)

Η ατέλεια βαρύνει βεβαίως τη Βουλή μέχρι του συνολικού ποσού των 13.500 ευρώ ετησίως για κάθε βουλευτή και για το σύνολο των συνδέσεων, ενώ καλύπτει και γραμμή Internet. (τζάμπα τα λεφτά μας)

Σχετικά με την κινητή τηλεφωνία κάθε βουλευτής δικαιούται μία (τζάμπα) γραμμή σύνδεσης με εταιρεία της επιλογής του και η Βουλή τού καλύπτει μηνιαίως ως 250 ευρώ πλέον των παγίων τελών. (τζάμπα τα λεφτά μας)

Οι εξ επαρχίας βουλευτές για τη στέγασή τους δικαιούνται να μένουν (εντελώς τζάμπα) σε ξενοδοχείο ή να μισθώνουν οικία στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και να λαμβάνουν μηνιαίως 1.000 ευρώ. (τζάμπα τα λεφτά μας)

Τέλος, η Βουλή μισθοδοτεί και έναν επιστημονικό συνεργάτη για κάθε βουλευτή, ο οποίος και τον προσλαμβάνει με την προϋπόθεση ότι θα απασχολείται πλήρως(τζάμπα τα λεφτά μας)

Επίσης κάθε βουλευτής έχει το δικαίωμα να αποσπά τρεις συνεργάτες από το Δημόσιο, ενώ του διατίθεται και ένας αστυνομικός (εντελώς τζάμπα) για την προσωπική φρούρησή του.

Και όλα αυτά βέβαια εκτός των «παχυλών» αμοιβών τους.

Ποιοι είναι οι ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ κύριε Ρέππα;

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-04-11, 19:41
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Talking

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
...εγω σε εφημεριδες διαβαζω οτι σκεφτοντε να τα μειωσουν κατα πολυ....
Γιαυτό τα διόδια της Ελευσίνας την περασμένη Κυριακή ήταν 3,10 από 2,90 που ήταν πριν από ένα μήνα;
Μάλλον πρέπει να πηγαίνουμε από τα παλιά κομμάτια για να μειωθούν οι διελεύσεις τους, όπως έγινε και με τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου που υπολογίζεται -αν θυμάμαι σωστά- μείωση της τάξης του 13% σε σχέση με πέρσι.
ΥΓ: 90% πρέπει να γίνει, να τους πω εγώ τι θα κάνουν! Αν στην Πασχαλινή έξοδο το 90% χρησιμοποιήσει τις παλαιές εθνικές -και βγουν σταδιακά και όχι όλοι την Μ. Πέμπτη το μεσημέρι- κάτι σε εγκεφαλικό θα πάθουν οι κοινοπραξίες...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-04-11, 19:47
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Σωστος ο Πανος!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Απιστευτο Τρακαρισμα στα Διοδια........ davarisx ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 12 17-03-11 00:26
ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΙΟΔΙΑ !!!! madvinegar OFF TOPIC 60 20-10-09 23:33
απατη στα διοδια ελευσινος... MARMEL OFF TOPIC 25 31-08-07 16:21

Page generated in 0,23733497 seconds (84,97% PHP - 15,03% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:53.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com