εγώ ανάμεσα στα dunlop και τα turanza ψηφίζω δαγκωτό τα dunlop!!!!
τα φόραγε το corοlla απο τη μανα του (dunlop sport) και είχα μείνει πάρα πολυ ευχαριστημένος. μπορεί να μην είχαν πάρα πολύ σκληρό προφιλ αλλά κρατάγανε πάρα πολύ καλα (είχε τύχει να σακουλιάζει το λάστιχο και να λερώνεται το πλαϊνο, αλλα το αμάξι δεν κούναγε). έβγαλαν 2,5 χρόνια και 37.000 χιλιόμετρα με πολύ τίμιο τρόπο!
μετά έβαλα τα turanza επειδή ήθελα πιο σκληρό πλαϊνο, επειδή εχω και μεγαλο προφίλ (μαμα ζαντες 195/60/15). δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. σκληρό λάστιχο που αργεί να ζεσταθεί. εγώ που εδω στην πάτρα κανω μικρες αποστάσεις δεν προλαβαίνω να το ζεστάνω. τι να το κάνω λοιπον το σκληρο προφίλ που δεν θα σακουλιάζει, αν χάνω της προσφυση στο πέλμα;;;;;
απο τιμές τι παιζει;;;; ποιο ειναι πιο φθηνο;;; εγώ τοτε που εβαλα τα turanza δεν ειχα ρωτήσει καν για dunlop. νομιζα οτι πηγαινα σε κάτι καλύτερο....
μιχάλη βρές ενα λαστιχα που να δουλεύει dinlop και βάλτα. εσύ που έχεις και πιο μικρο προφιλ 205/50/16 πιστεύω θα εισαι μια χαρά! βέβαια δεν ξέρω αν προστατεύουν τις ζάντες σου, αλλά μάλλον είναι καιρός να μάθεις να παρκάρεις...