Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
31-12-08, 16:34
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ibiza fr
150 άλογα
|
31-12-08, 17:49
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Εχει ενας φιλος μου σαξο μαμα μονο με τελικο...παιδια καμια σχεση με τα αλλα που λενε μαμα.Καλα πανε αλλα ειναι ΟΛΑ πειραγμενο... προγραμμα φιλτρο ολικη εξατμιση ειναι ολα τουλαχιστον.Δεν λεω οτι σερνεται αλλα δεν καθετε με τιποτα σε 20βαλβιδο διπλα.
31-12-08, 21:56
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ελευσινα
|
|
ενταξει καλα ειναι τα saxo αλλα οχι τα μαμα εγς με ενα 14αρι (μαλλον) ειχα ανοιξει το καλοκαιρι και δεν μ εφευγε καθολου απο πρωτες!!!!
|
31-12-08, 22:50
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
απλα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ελαφρια και αυτο παιζει τεραστιο ρολο...εδω διαβασα θα βγει το τουινγκο με 1600 με 133 αλλογα ατμοσφαιρα και θα εχει 0-100 8,7'
01-01-09, 13:31
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kokovios
ενταξει καλα ειναι τα saxo αλλα οχι τα μαμα εγς με ενα 14αρι (μαλλον) ειχα ανοιξει το καλοκαιρι και δεν μ εφευγε καθολου απο πρωτες!!!!
|
Το 14αρι saxo δεν εχει καμία σχέση με το 16αρι. Ένας φίλος παλιά είχε και τα 2. Με την Ε111 1.4 θυμάμαι ότι μεχρι τα 130 έτρωγε πάνω από 3-4 αμάξια. Απλά το 14αρι επειδή είναι 8βάλβιδο έχει απίστευτο νεύρο χαμηλά. Αλλά στις 4500 ψοφάει.
|
01-01-09, 17:20
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Μαντεψτε τι αυτοκινητο κοντραρα με την YARΟΥΚΛΑ και δεν το πιστευα οτι παει ετσι.Μιλαμε εμεινα μ@κ@κ@ς.Για μια στιγμη ειπα οτι τον ειπια.Βεβαια το yaris ειναι ακομα κλειστο ετσι.Εχει μονο 3000 χιλιομετρα και εχει ακομα τα λαδια στρωσιματος του εργοστασιου.
Το αυτοκινητο ηταν 1000χιλιαρακι και φυσικα οχι Ευρωπαικη ντιβανοκασελα.Απο αυτα θελω τουλαχιστον 300+ κυβικα επανω για να κοντραριστω, γιατι διαφορετικα τσαμπα βενζινη.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 01-01-09 στις 18:10.
|
01-01-09, 17:39
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Μαντεψτε τι αυτοκινητο κοντραρα με την YARΟΥΚΛΑ και δεν το πιστευα οτι παει ετσι.Μιλαμε εμεινα μ@κ@κ@ς.Για μια στιγμη ειπα οτι τον ειπια.Βεβαια το yaris ειναι ακομα κλειστο ετσι.Εχει μονο 3000 χιλιομετρα και εχει ακομα τα λαδια στρωσιματος του εργοστασιου.
Το αυτοκινητο ηταν 1000χιλιαρακι και φυσικα οχι Ευρωπαικη ντιβανοκασελα.Απο αυτα θελω τουλαχιστον 300+ κυβικα επανω για να κοντραριστω, γιατι διαφορετικα τσαμπα βενζινη.
|
να υποθέσω charade gti?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 01-01-09 στις 18:11.
|
01-01-09, 18:22
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
....Απο αυτα θελω τουλαχιστον 300+ κυβικα επανω για να κοντραριστω, γιατι διαφορετικα τσαμπα βενζινη.
|
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
Ηρακλή!
Όχι τσάμπα βενζίνη! Τσάμπα πετρέλαια!
Πάνος.
|
|
|
|
01-01-09, 22:21
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
είμαι μόνος σήμερα το πρωί κατά τις 10 σε φανάρι δίπλα δίπλα με ένα clio 1.4 αυτό με τα 98πς το προηούμενο μοντέλο.
Φεύγω λίγο δυνατά (όχι κομμάτια) στο πράσινο, βλέπω τη μούρη του με την άκρη του ματιού μου αριστερά.
Λέω νάτος ονειρευόταν κόντρες αυτός πρωτοχρονιάτικα...
πατάω δυνατά τη δευτέρα όλα μέσα να ξεμπουκώσει το κορολλάκι (μια και με τη γυναίκα μέσα που είναι και έγγυος τρώω καθημερινά απ'όλων των ειδών τα τροχοφόρα, κολόνες για πλάκα! )
δευτέρα τελειωμένη είμαι μπροστά, τρίτη τελειωμένη του έχω ήδη ανοίξει, στην τετάρτη μου σταμάτησε το πάτημα... κρυωμένος μου φάνηκε (τον έφτιαξα).
στο γυρισμό ενώ είμαι δεξιά στη μαραθώνος και πάω με 50 είναι δίπλα μου ένα σαξό και ενώ μπορεί να φύγει μπροστά, πάει μια μπροστά μία πίσω και με προκαλεί!
(πρέπει να έχω πολύ ψαρωτική καρόταα...αλλιώς δεν εξηγείται)
κοιτάω με την άκρη του ματιού μου και βλέπω οτι είναι απ' αυτά που γράφουν 120πς στην πόρτα και συνήθως είναι άλλα 40-50! αλλά και μαμά να ήταν...
Τι λε ρε καραμήτρο λέω από μέσα μου, ήπιες κανά τσάι πρωί πρωί και ψάχνεις για κορόιδα τώρα; αλλά για να τον τσιτώσω, κατεβάζω μια δευτέρα και πατάω λίγο έτσι να του ξεκολλήσω λίγο πριν καταλάβει και πατάω φρένο στο καπάκι ξανά στα 50.
Ο τύπος πρέπει να τσιτώθηκε πολύ γιατί εξαφανίστηκε!! καλός! γέλασα πάντως.
|
01-01-09, 23:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS
να υποθέσω charade gti?
|
Tι μαρκα την βρηκες.Φυσικα δεν ηταν το charade gti-i γιατι θα ηθελα δορυφορο για να εχω επαφη.Ηταν ενα πρωτο ξαδελφακι.Το cuore.Bρε τι ειναι τουτο.Τρομαξα να του ξεκολησω και μετα τα 130.
70 αλογα σε 770 κιλα.Αντε πιαστο.Φυσικα μοτερ ΤΟΥΟΤΑ ετσι.Το ιδιο φοριεται και στο yaris, αλλα το yaris ειναι και 200 κιλα βαρυτερο.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17746091 seconds (79,10% PHP - 20,90% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:14. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|