Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
10-02-16, 20:01
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορινθος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alexapo
Καλημέρα!
Καλό αλλά πολύ σκληρό λάστιχο. Τα είχα φορέσει στο δικό μου σε μεγαλύτερη διάσταση. Νομίζω ότι σε κάποια άλλη συζήτηση για το συγκεκριμένο είχε αναφερθεί ότι αν δεν έχεις πολύ δύναμη στο αυτοκίνητο δεν αξίζει τον κόπο.
Τα fulda carat exelero που έχω τώρα δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Βέβαια μην ξεχνάμε τον βασικό κανόνα που λέει τι ζητάς από το αυτοκίνητο και από το λάστιχο και πως πηγαίνεις....
|
Και γω τα ίδια fulda έχω αλλά στα μπροστινά έχω φάει πάρα πολύ τα πλαϊνά. Τελικά βρήκα απο φίλο ένα ζευγάρι μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση και του χρόνου θα αλλάξω τετράδα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
|
07-04-18, 21:02
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Δηλώνω Fan των Μichelin Pilot ωστόσο θα ήθελα αν έχει φορέσει κάποιος κάποιο από τα παρακάτω να μου πει μια γνώμη!
(195/50/15)
Kumho Ecsta HS51
Yokohama Advan Fleva V701
|
|
α |
|
18-02-20, 04:13
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
α
Όποιος έχει δοκιμάσει κάποιο απ τα παρακάτω σε Ε11 σε 15αρα ζάντα θα μπορούσε να μας πει εντυπώσεις για κρατήματα στη στροφή (στο στεγνό):
1) Continental ContiPremiumContact 5
2) Yokohama Advan Neova AD08R
3) Bridgestone Potenza S001
Τα λάστιχα που έχω δουλέψει τόσα χρόνια είναι:
1) Yokohama S drive (απαίσια, γλιστράς σα παγοδρόμιο, μακρυααααα)
2) Michelin Pilot Exalto 2 (ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ ΒΕΝΤΟΥΖΑ, δυστυχώς σταμάτησε το μοντελο αλλιώς αυτά θα ξανάβαζα ψάχνω να βρώ κάτι να τους μοιάζει)
|
18-02-20, 07:43
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Καλημέρα, μονο τα πρωτα, αλλα είναι μαλακα ειδικα στις ακρες και δεν εχουν σκληρο χυλακι και φαγώνονται παρα πολύ γρηγορα. Μετα από λιγα χρονια μου σπινιαραν πολύ ευκολα.
Τωρα που εχω petlas velox sport βλεπω ότι είναι κλασεις ανωτερα ενώ και φτηνοτερα...σε διαστασεις όλα 195/50/15 82V
Δλδ ΔΕΝ θα τα ξαναβαζα….εχω βαλει και το προηγουμενο μοντελο conti μια από τα ιδια, βρίσκεις πεζοδρομιο σου διαλυεται το λαστιχο ελεος δλδ….
Τα conti στις στροφες και μαμιοντας όχι χελονα ηταν παντως πολύ καλα, δοκιμες σε Πεντελη και Διονυσο απειρες φορες, αλλα και αυτά που εχω τωρα τα ιδια είναι δεν βλεπω κατι κατωτερο.
|
19-02-20, 10:52
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
|
|
Εγώ θα σε πρότεινα Uniroyal, δοκιμασμένα σε δύο αυτοκίνητα μου και κάποιοι φίλοι μου με ιαπωνεζικα μικρών κυβικών.....για μένα θαυμάσιο ελαστικό με πρώτο γνώμονα την ασφάλεια στο βρεγμένο...στα μειονεκτήματα του ο θόρυβος που βγάζουν...
|
28-02-20, 15:55
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi
Όποιος έχει δοκιμάσει κάποιο απ τα παρακάτω σε Ε11 σε 15αρα ζάντα θα μπορούσε να μας πει εντυπώσεις για κρατήματα στη στροφή (στο στεγνό):
1) Continental ContiPremiumContact 5
2) Yokohama Advan Neova AD08R
3) Bridgestone Potenza S001
Τα λάστιχα που έχω δουλέψει τόσα χρόνια είναι:
1) Yokohama S drive (απαίσια, γλιστράς σα παγοδρόμιο, μακρυααααα)
2) Michelin Pilot Exalto 2 (ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ ΒΕΝΤΟΥΖΑ, δυστυχώς σταμάτησε το μοντελο αλλιώς αυτά θα ξανάβαζα ψάχνω να βρώ κάτι να τους μοιάζει)
|
195/55/15 Hankook VentusPrime3 δοκίμασε.
|
29-02-20, 13:09
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Εγώ φοράω το SportContact 5, πρόκειται για απίστευτο λάστιχο σε κράτημα, feedback στο τιμόνι και φρενάρισμα στο στεγνό, ενώ και στο βρεγμένο αποδίδει ανέλπιστα καλά.
Το μόνο αρνητικό είναι ο αυξημένος θόρυβος κύλισης, ειδικά σε σχέση με τα Windguard Sport2 χειμερινά που φοράω τώρα, είναι αρκετά πιο θορυβώδη και σκληρά, δηλαδή νιώθεις διαφορά στην άνεση.
Πιστεύω το PremiumContact δεν είναι τόσο εστιασμένο, αλλά μια πολύ καλή λύση (ειδικά σε 15''), με λίγες υποχωρήσεις στις απόλυτες επιδόσεις αλλά καλύτερα στοιχεία άνεσης (θόρυβο, σκληρότητα πέλματος).
Σίγουρα είναι κάτι που θα ήθελα να δοκιμάσω σαν καλοκαιρινό ελαστικό.
|
03-03-20, 10:24
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsavman
Εγώ φοράω το SportContact 5, πρόκειται για απίστευτο λάστιχο σε κράτημα, feedback στο τιμόνι και φρενάρισμα στο στεγνό, ενώ και στο βρεγμένο αποδίδει ανέλπιστα καλά.
Το μόνο αρνητικό είναι ο αυξημένος θόρυβος κύλισης, ειδικά σε σχέση με τα Windguard Sport2 χειμερινά που φοράω τώρα, είναι αρκετά πιο θορυβώδη και σκληρά, δηλαδή νιώθεις διαφορά στην άνεση.
Πιστεύω το PremiumContact δεν είναι τόσο εστιασμένο, αλλά μια πολύ καλή λύση (ειδικά σε 15''), με λίγες υποχωρήσεις στις απόλυτες επιδόσεις αλλά καλύτερα στοιχεία άνεσης (θόρυβο, σκληρότητα πέλματος).
Σίγουρα είναι κάτι που θα ήθελα να δοκιμάσω σαν καλοκαιρινό ελαστικό.
|
δεν υπαρχει πλέον το SportContact 5 εγω πηγα σε PILOT SUPER SPORT είναι τέλεια...............
|
04-03-20, 20:33
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από neoklis
δεν υπαρχει πλέον το SportContact 5 εγω πηγα σε PILOT SUPER SPORT είναι τέλεια...............
|
Τα έβαλα 09/2017, με κοντινό DOT παραγωγής.
Αν καταργήθηκαν, τότε ποιος είναι ο αντικαταστάτης τους; SportContact6;
|
05-03-20, 16:00
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsavman
Τα έβαλα 09/2017, με κοντινό DOT παραγωγής.
Αν καταργήθηκαν, τότε ποιος είναι ο αντικαταστάτης τους; SportContact6;
|
Δυστυχώς δεν υπάρχουν σε sportcontact στην διάσταση 205/45/17
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17016602 seconds (81,27% PHP - 18,73% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:46. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|