Μετά από συνομιλίες με άτομα που την έχουν πατήσει πολλά βενζινάδικα από αυτά που έβαζα βενζίνη ειδικα στα Κ.Πατήσια επιβεβαιώθηκε ότι κλεβουν απο τις αντλιες τους δλδ γραφουν περισσοτερα απο αυτα που βαζουμε! και επισης οτι πουλανε νοθευμένες βενζινες! παραδειγματα που εχουν γινει ειναι με μπετονι μεταλλικο 20 λιτρων καποιος χωρεσε ΚΑΙ ΚΑΛΑ μέσα 25λιτρα!!!! επειδη αυτος που το ειχε το ηξερε εκανε μεγαλη φασαρια και του το χαρισαν το γεμισμα για να μην καλεσει αστυνομια!!! το ιδιο σε αλλο βενζιναδικο με αμαξι που ειχε ρεζερβουαρ 50λιτρων και ο αλλος εβαλε μεσα 60!!!! επισης μου ειπαν για περιπτωσεις με υγραερια που επισης εβαζαν παραπανω λιτρα απο αυτα που χωραει η δεξαμενη!!! το τελευταιο καιρο που εκανα μετρησεις ανα 100χλμ υποφερω απο φτωχα μιγματα, εβαλα σε ολα τα μαπέ και φθηνα βενζιναδικα και τραβαω τα μαλλια μου τωρα! εκτος οτι εχει αυξηθει κατακορυφα η καταναλωση, δεν τραβαει καλα το μοτερ (ειτε με υδρογονο ειτε χωρις) και σε μερικες περιπτωσεις και με ανοιχτο το A/C ειδα και 18 στο wideband!!!! μου ετυχε να ειμαι σε φαναρι και να μην δειχνει καν μετρηση!!!
παταω γκαζι και λες και εχω χασει 50 αλογα!!! εχω ελεγξει εξατμιση, παξιμαδια χταποδιου και downpipe, επισης δοκιμασα ακομα και χωρις φιλτροχοανη επανω! και τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια! ειδικα με το A/C ανοιχτο που ανεβαζει στροφες 1400-1500 ακομα ποιο φτωχο το μιγμα, μερικες φορες φτιαχνει και τραβαει καλα αλλες οχι! τωρα θα γεμισω αυριο και θα βαλω σε εναν που μου ειπαν οτι εχει καλη βενζινη να δουμε, και δεν ξανακανω μετρηση 100χλμ-100χλμ γιατι δικιο εχετε γινεται χαμος στο κλεψιμο και στη νοθεια!!! στο ρελαντι το AEM δειχνει 14,6-15 το πολυ εκει τραβαει τελεια, αν εχει πανω απο 15 μεχρι 15.5 παλευεται απο εκει και πανω εχω μειωση επιδοσεων γιατι φτωχαινει το μιγμα. Απο το ρελαντι φαινεται το προβλημα αλλα και με γκαζι ποτε ποτε παταει ακομα και στο 17! επισης ο αδερφος μου με AURIS μια μερα δεν τραβαγε και εβγαζε λευκο καπνο!!!! τυχαιο ? δε νομιζω! εκτος οτι δεν τραβανε τα αμαξια, μπορει να παθουν ζημια, εχουμε και τεραστια αυξηση καταναλωσης!
|