Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-03-11, 22:44
Το avatar του χρήστη panagiotisfx
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Ε12 pro f/l
Περιοχή: Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 315
panagiotisfx είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Οπως κανουμε με οποιαδηποτε παραβαση του κοκ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-11, 22:49
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ε τι αλλο?
εκτος αν διαθετουμε glitspass
Παλιά 24-03-11, 19:27
Το avatar του χρήστη vagelisteo
vagelisteo Offline:
Administrator

Μοντέλο: Ε12
Περιοχή: Καπανδρίτι Αττικής
Δύναμη Σεβασμού: 282
vagelisteo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πανελλαδικό άνοιγμα διοδίων
Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

(περισσότερα ραντεβού θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες):

Μαλγάρων, ώρα 16:00

Πολυμύλου (Εγνατία Οδός), ώρα 15:00

Λεπτοκαρυάς, ώρα 15:00

Μακρυχωρίου, ώρα 16:00

Πυργετού, ώρα 16:00

Πελασγίας, ώρα 16:00

Μώλου, ώρα 16:00

Τραγάνας, ώρα 16:00

Θήβας, ώρα 16:00

Αφιδνών, ώρα 16:00

Μεταμόρφωσης (Αττική Οδός), ώρα 16:00

Ελευσίνας (Αττική Οδός), ώρα 16:00

Ισθμού, ώρα 16:00

Ρίου, ώρα 12:00

Νεστάνης, ώρα 16:00
Παλιά 24-03-11, 19:42
vagelisteo Offline:
Administrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger Εμφάνιση μηνυμάτων
δηλαδή τώρα σταματάμε στα διόδια και αν έχει δίπλα αστυνομία πληρώνουμε, αλλιώς σηκώνουμε την μπάρα και την κάνουμε;;;;;;;;;;

Φτάνοντας στη μπάρα, κατεβαίνουμε από το αυτοκίνητο, περπατάμε εμπρός από τη μπάρα κι ελέγχουμε εάν υπάρχει τροχαία μετά το σταθμό διοδίων

Όταν δεν υπάρχει τροχαία δεν αντιμετωπίζουμε την περίπτωση της βεβαίωσης του προστίμου και περνάμε όπως παλαιότερα, ανοίγοντας τη μπάρα μόνοι μας.

Εφόσον η Τροχαία βρίσκεται στα διόδια -θεωρούμε, παρά τη θέληση των οργάνων της- για να βεβαιώνει αυτοπροσώπως τις ελεύθερες διελεύσεις μας, μπορούμε εναλλακτικά να ζητήσουμε από τον υπάλληλο των διοδίων να μας κόψει πιστωτική απόδειξη, για την οποία δεν υποχρεούμαστε να του δώσουμε κανένα άλλο στοιχείο εκτός της πινακίδας μας. Σε καμία περίπτωση δε δίνουμε στον υπάλληλο την ταυτότητά μας ή το δίπλωμα οδήγησής μας. Δεν υπογράφουμε τίποτα χωρίς την ανάγνωσή του και χωρίς την προηγούμενη διαβεβαίωση του υπαλλήλου ότι θα μας δοθεί αντίγραφο. Εάν μας υποχρεώσει να συμπληρώσουμε έντυπο αδυναμίας πληρωμής, αναγράφουμε μόνο τα στοιχεία της πινακίδας μας και ακριβώς πριν την υπογραφή μας γράφουμε: "Επιφυλάσσομαι για τη νομιμότητα της καταβολής του τέλους διοδίου".

Εάν, παρόλα αυτά, υπάρξει εμπλοκή μας με την τροχαία και καταγραφή παράβασης, δεν πληρώνουμε σε καμία περίπτωση το πρόστιμο και θα το προσβάλλουμε, εντός 60 ημερών, στα διοικητικά δικαστήρια και το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ). Επιπλέον, στην περίπτωση αυτή μπορούμε να επικοινωνήσουμε και με συναγωνιστές στα τηλέφωνα 6944298970, 6946063952, 6944885002, 6974920920, 6932204781, 6944271163, 6944740221, 6973553996, 6932690387 και θα γίνει μεγάλη προσπάθεια μια ομάδα από αυτούς να βρεθεί άμεσα κοντά μας. Φυσικά, μετά τη διαδικασία ενημερώνουμε άμεσα τη Συντονιστική Επιτροπή.

Σημειώνεται ότι το ΣτΕ είναι αυτό που θα αποφανθεί για τη συνταγματικότητα της συγκεκριμένης διάταξης του νόμου, ενώ η Συντονιστική Επιτροπή θα υποστηρίξει τις προσφυγές στα διοικητικά δικαστήρια και το ΣτΕ για την ακύρωση των προστίμων. Παράλληλα, πρέπει να αναφερθεί ότι οι νομικοί του κινήματός μας υποστηρίζουν πως ο νόμος μπορεί να κριθεί αντισυνταγματικός, ενώ σύντομα το θέμα των διοδίων θα μπει από την Επιτροπή μας και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Εγω προσωπικα το εκανα μια μερα απο περιεργεια και μονο να δω τι θα κανει ο υπαλληλος στα διοδια Αφιδνων.Εφτασα και ειπα οτι αδυνατο να πληρωσω,δεν εχω λεφτα μαζι μου λεω στην υπαλληλο και θα ηθελα ενα πιστωτικο.Μου ειπε οτι πρεπει να παω το πολυ σε 20μερες να το πληρωσω το πιστωτικο αυτο που θα μου δωσει παλι στα διοδια.Της λεω ενταξει και με ρωταει τα στοιχεια μου.Της λεω μονο πινακιδα μπορω να σας δωσω και λεει ενταξει.Κοβει μια αποδειξη ιδια με αυτη οτι εχεις πληρωσει αλλα αυτη γραφει πανω πιστωτικο-αποδειξη οφειλης και την πινακιδα του αυτοκινητου μου.Λεω ευχαριστω μου ανοιξε την μπαρα και εφυγα ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟΣ.οποτε και η αστυνομια να ηταν δεν μπορουσε να μου κανει τιποτα γιατι την μπαρα μου την ανοιξε η υπαλληλος εντελως ΝΟΜΙΜΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ η αττικη οδος δεν κοβει πιστωτικα!!!!
Γινεται χαμος αυτες τις μερες με την αττικη οδο με το κινημα μας.
Θα σας βαλω link να διαβασετε περιστατικο!!!!
Παλιά 04-04-11, 16:58
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Οπως σας ειχα πει ανεβασα βιντεο για να δειτε πως περναω τα διοδια χωρις να πληρωσω και φυσικα χωρις να χρειαστει να κατεβω.Το βιντεακι γυριστηκε την προηγουμενη Κυριακη που επιστρεφαμε απο το 3ημερο.

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-04-11, 21:27
vagelisteo Offline:
Administrator

Την επομενη φορα δοκιμασε να ανοιξεις την μπαρα με το παρμπριζ σου ακουμπωντας απλα την μπαρα σιγα σιγα.Ετσι μενει ανοιχτη η μπαρα και περνανε και αλλοι απο πισω τζαμπα.
Εγω ετσι κανω καθε μερα.δεν παθενει τιποτα το αυτοκινητο.
Η εαν φοβασε για ζημια που δεν ισχυει στανταρ λογω προσοπικης εμπειριας διοδιων 10 με 16 περασματα στο 5μερο βαλε το καπω κατω απο την μπαρα και βγαζεις χερι εξω και σπρωχνεις μπαρα χωρις να βγεις και ετσι ξαναμενει ανοιχτη η μπαρα!!!!
Παλιά 04-04-11, 21:37
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vagelisteo Εμφάνιση μηνυμάτων
Την επομενη φορα δοκιμασε να ανοιξεις την μπαρα με το παρμπριζ σου ακουμπωντας απλα την μπαρα σιγα σιγα.Ετσι μενει ανοιχτη η μπαρα και περνανε και αλλοι απο πισω τζαμπα.
Εγω ετσι κανω καθε μερα.δεν παθενει τιποτα το αυτοκινητο.
Η εαν φοβασε για ζημια που δεν ισχυει στανταρ λογω προσοπικης εμπειριας διοδιων 10 με 16 περασματα στο 5μερο βαλε το καπω κατω απο την μπαρα και βγαζεις χερι εξω και σπρωχνεις μπαρα χωρις να βγεις και ετσι ξαναμενει ανοιχτη η μπαρα!!!!

Ιδιο αυτοκινητο εχουμε οποτε και το δικο μου το καπω θα χωραει κατω απο την μπαρα.Θα το δοκιμασω το Σουκου που θα παω Χαλκιδα και θα σου πω.
Στα προηγουμενα διοδια της Χαλκιδας ξεχαστηκα και δεν πηγα σε ταμειο που να εχει αμαξι μπροστα κι ετσι βρεθηκα κατευθειαν μονος μου με την ταμεια.Της λεω δεν πληρωνω και παει ο φιλος μου να κατεβει να ανοιξει την μπαρα.Και φευγει η ταμειας σφεντονα και παει και ανοιγει την μπαρα μονη της και προλαβαινει τον φιλο μου.Χωρις να μας πει τιποτα αυτη ξαναμπηκε σφεντονα μεσα.Τα παιξαμε μιλαμε!!!Τετοια εξυπηρετηση πια...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-04-11, 21:51
vagelisteo Offline:
Administrator

Αυτο θα πει εξυπηρετηση μπραβο!!!
Που τετοια τυχη σε μενα.Ολα μονος μου.Παντως δεν χρειαζεται να κατεβενεις θα το δεις και συ με τους δυο τροπους που σου ειπα.
Ειτε φτανοντας με το καπο κατω απο την μπαρα και την ανοιγεις σπρωχνοντας προς τα εμπρος ή ακουμπωντας την σιγα σιγα με το παρμπριζ σου.
Καλα αποτελεσματα και καλο ταξιδι.
Α και την κυριακη 10 Απριλιου στις 15.00 το μεσημερι ανοιγουμε διοδια Αφιδνων οποτε θα ειμαι εκει!
Οσοι πιστοι προσελθετε.................
Παλιά 05-04-11, 17:18
vagelisteo Offline:
Administrator

Σημερα 5-4-2011 περνωντας το πρωι απο τα διοδια Αφιδνων οπως καθε μερα στις 5.30 οι μπαρες ηταν οι κλασικες.Οποτε οπως παντα ακουμπησα την μπαρα με το παρμπριζ μου και περασα.
Το μεσημερι στις 15.00 η ωρα γυρνωντας για το σπιτι ειδα οτι ειχαν αλλαξει ολες τις μπαρες σε κατι κοκκινες χοντρες με δεσιμο γυρω τους απο μαλακο υλικο σαν αφρολεξ να φανταστητε!Αμαν λεω την πατησαμε σκεφτηκα.Αυτες λεω δεν θα ανοιγουν με τιποτα!!!!
Τελικα φτανωντας κατω απο την μπαρα οπως παντα λεω θα δοκιμασω να περασω και αμα παθω τιποτα θα μυνησω την εταιρεια γιατι ειναι παρανομες πρωτα απο ολα και δευτερον πρεπει ΠΑΝΤΑ να ανοιγουν γιατι σε περιπτωση που δεν μπορεσει να σταματησει καποιο αυτοκινητο για τεχνικους λογους ή δεν την προσεξει ο οδηγος και αλλα πολλα τετοια ανοιγουν για την αποφυγη ατυχηματος.
Η μπαρα με το παρμπριζ μου βεβαια τελικα ανοιξε αλλα τι ειδα.....
Με το που περασα η μπαρα κατεβηκε παλι μονη της!!!
Δεν χρειαστηκε κανενας υπαλληλος να παει να την κλεισει οπως εκανε με τις παλιες που μολις τις ανοιγα περναγαν τα αυτοκινητα κομβοι τζαμπα!!!
Οποτε θα ειναι νεας τεχνολογιας αυτες και θα πρεπει να εχει καποις τα κοτσια να την ανοιξει γιατι μερικοι κακα τα ψεματα περνανε τζαμπα μονο οταν εβλεπαν μια μπαρα ανοιχτη.Τωρα θα πρεπει να βαλουμε ολοι το χερακι μας απ οτι βλεπω.Αυριο το πρωι και το μεσημερι θα δοκιμασω παλι και θα σας πω!!!!
Παλιά 05-04-11, 17:23
vagelisteo Offline:
Administrator

Βρηκα και απο επισημο site για τις μπαρες που σας ειπα:

ΝΕΕΣ ΟΛΟΦΡΕΣΚΕΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ.

ΝΕΕΣ ΟΛΟΦΡΕΣΚΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ.
ΕΙΝΑΙ , ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΠΑΣΧΑ, ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΕΣ.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ , ΤΟΥ ΑΡΗ, ΤΟΥ ΠΑΟ, ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, ΑΣΤΕΡΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ, ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΥ , ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ, ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΥ κλπ, ΛΟΓΩ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.

ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΜΕ ΜΙΑ ΩΘΗΣΗ , ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ.

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΠΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΦΡΟΛΕΞ "ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ" ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ
1. ΠΟΛΛΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΒΛΑΒΕΣ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΠΟ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΑΣ
2.Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ
3. ΣΠΡΩΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Απιστευτο Τρακαρισμα στα Διοδια........ davarisx ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 12 17-03-11 00:26
ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΙΟΔΙΑ !!!! madvinegar OFF TOPIC 60 20-10-09 23:33
απατη στα διοδια ελευσινος... MARMEL OFF TOPIC 25 31-08-07 16:21

Page generated in 0,20595407 seconds (83,17% PHP - 16,83% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:49.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com