Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
01-12-08, 18:59
|
|
|
|
Περιοχή:
Βέροια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Τωρα το ενα λαστιχο που φοραω ειναι turanza ER300 (το μεταχειρισμενο που μου βαλανε για να αντικαταστησω το χαλασμενο μου) αλλά δεν μου πολυαρέσει...
Ουτε τοσο καλη προστασια ζαντας εχει, ούτε τοσο σκληρο προφιλ...
Είμαι και λιγάκι περίεργος...
|
ΟΧΙ και δεν εχει καλη προστασια της ζαντας!!! Σε σχεση με το Dunlop ειναι πιο σκληρο. Μπροστα μου τα εχω και τα βλεπω (σε 205/55R16 και τα 2)!!!! Αλλα ποση διαφορα να εχει???
|
01-12-08, 18:59
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
και εγώ Μιχάλη τα turanza ER300 με δείκτη Η έχω και είναι πολύ καλά.και στο φρενάρισμα σφυρίζουν.
|
Κωστα, στα.... χειρόφρενα σφυρίζουν? χεχεχχε
|
01-12-08, 19:03
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TSERKENE
ΟΧΙ και δεν εχει καλη προστασια της ζαντας!!! Σε σχεση με το Dunlop ειναι πιο σκληρο. Μπροστα μου τα εχω και τα βλεπω (σε 205/55R16 και τα 2)!!!! Αλλα ποση διαφορα να εχει???
|
Οκ, θα κοιταξω πρωτα να περασω να τα δω με τα ματια μου γιατι τα εχω δει μονο σε φωτογραφιες...
Μιας και τα εμπορευεσαι, η τιμη που εχουν στο elastika-online ειναι καλη? (δλδ 119,10 Ευρω το ενα). Φυσικα η τιμη ειναι χωρις τοποθετηση αλλά υπολογίζω γενικά κάπου στα 500 ευρω όλα μαζι να μου πάνε. Πεφτω κοντα?
|
01-12-08, 19:19
|
|
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Οκ, θα κοιταξω πρωτα να περασω να τα δω με τα ματια μου γιατι τα εχω δει μονο σε φωτογραφιες...
Μιας και τα εμπορευεσαι, η τιμη που εχουν στο elastika-online ειναι καλη? (δλδ 119,10 Ευρω το ενα). Φυσικα η τιμη ειναι χωρις τοποθετηση αλλά υπολογίζω γενικά κάπου στα 500 ευρω όλα μαζι να μου πάνε. Πεφτω κοντα?
|
Θα σου ελεγα να τα παρεις απο ενα εξουσιοδοτημενο καταστημα. Η τιμη απο τα Bridgestone ειναι 490ε περασμενα, απο τα Dunlop δεν ξερω γιατι δεν τα πολυ δουλευω, αλλα ειναι συγουρα πιο φτηνα
|
01-12-08, 21:28
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
|
|
δεν ξέρω Μιχάλη.εγώ δεν τραβάω χειρόφρενα αλλά το πλαινό τους δεν είναι τόσο μαλακο οσο φαίνετε.εξακριβωμένο από τον πατέρα μου
|
|
|
|
02-12-08, 13:34
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Θενξ!
Φυσικά δεν μπορεις να βαλεις ως μετρο συγκρισης τα energy γιατι ειναι το απόλυτα οικονομικο λάστιχο της michelen (δεν ειναι ουτε σπορ, ουτε για βρεμενο, ουτε με σκληρο προφιλ κτλπ). Ειναι απλα η φτηνη λυση που βαζει η καθε αντιπροσωπία σε ενα αμαξι που πουλαει.
Ειμαι σχεδον πεπεισμένος να τα βαλω...
Αυτο με το δεικτη Η θελω να ξεκαθαρισω.
Πόσο σου κρατησανε? Εχουν οντως καλη προστασια στη ζαντα και σκληρο προφιλ?
|
Είναι άριστη επιλογή. Δεν μπορώ να σου πω πόσο μου κράτησαν γιατί πούλησα το αυτοκίνητο με αυτά και δεν είχαν κάνει χιλιάδες χλμ. Με σχεδόν καινούργια το έδωσα. Ο δείκτης ήταν Η. Η απόκριση του τιμονιού άλλαξε όπως ραγδαία και η αίσθηση. Νόμισα πως άλλαξα αυτοκίνητο. Τα ίδια έβαλε σε ένα Cooper γείτονάς μου, έχει κάνει 6,000χλμ και έχει μείνει ευχαριστημένος. πριν, φορούσε Pirelli.
03-12-08, 15:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Ρε παιδια... εσεις που εχετε βαλει τα Dunlop sp sport fast response...
Το προφιλ τελικά είναι σκληρό?? Περασα απο ενα λαστιχα, και μου το εδειξε φωτο στον καταλογο αλλα εγω ειδα ενα λαστιχο που ουτε σκληρο προφιλ είχε, ούτε προστασία ζαντας! Βεβαια δεν τα δουλευε πολυ και η μονη φωτο που ειχε ηταν αυτη του καταλογου.
Ειναι οπως την φωτο που εχω ανεβασει ή όχι?
|
03-12-08, 16:58
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Σκληρό προφίλ δεν νομίζω να έχει αλλα σε καμιά περίπτωση δεν είναι σαν των TOYO και των Michelin. Για την προστασία ζάντας τουλάχιστον σε μένα δεν έχει εφαρμόσει το λάστιχο στη μαμά ζάντα (εξάκτινη SOL) όπως δείχνει αυτή η φωτογραφία.
|
03-12-08, 17:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Θα σου ηταν μεγαλος κοπος να ανεβασεις μια φωτο (κοντινη) απο το ζαντολάστιχο σου?
Εγω θελω κατι ακριβως οπως το βλεπω στη φωτο. Σκληρο προφιλ και το λαστιχο να εφαρμοζει ετσι στη ζαντα ωστε να βγαίνει ενα νυχι γυρω γυρω για προστασία.
Ετσι ειναι και τα potenza που φοράω τωρα και δεν θελω κάτι αλλο.
Τι προφιλ φορας εσυ? 60? Μηπως ειναι πιο σκληρο αν το προφιλ ειναι 50?
Επίσης να τονισω κατι. Ο τυπος που ψαχνω ειναι ο SP SPORT FAST RESPONSE.
Στον λαστιχα που πηγα και ειδα τον καταλογο είχε μόνο SP FAST RESPONSE. Ελειπε δλδ η λέξη SPORT. Μηπως ειναι διαφορετικό το λάστιχο? (παντως στην φωτο περιμετρικά αναφέρετε η λέξη SPORT).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 03-12-08 στις 17:12.
|
03-12-08, 17:20
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Ενα εχω να πω: α ρε αθανατο Potenza RE720!!! Κι εγω φοραω τα ιδια λαστιχα με τον Διαφανο, και καμια φορα οταν τα βλεπω μου δινουν την αισθηση οτι δεν προστατευουν καλα την ζαντα. Ποιος ειχε την φαεινη ιδεα να καταργησουν τα Potenza RE720???
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17730904 seconds (80,70% PHP - 19,30% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:05. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|