Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Ειμαι νεος καλως σας βρηκα και τα σχετικα |
|
|
25-01-10, 00:50
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Απο κει αριστερα πηγα ρε συ γιατι ηθελα να δοκιμασω το αμαξι σε στροφες, αν ψαρευει η αν εχει καποιο αλλο προβλημα. Μαλιστα στον γυρισμο ειδα το κτηνακι σου αραγμενο. Βεβαια, η διαδρομη με εβγαλε και σε καποιο.....αλλο σημειο , αλλα αυτα ειναι λεπτομερειες. Τουλαχιστον ειχε κατι καλες στροφες οποτε και ειπα να δοκιμασω τα ορια του Swift αλλα και των ελαστικων.
|
25-01-10, 01:08
|
|
|
|
|
|
Α ωραία για να ξέρω κ εγώ που να πάω για να δοκιμάσω το αμάξι μου αν κ δεν είμαι απο τους ανθρώπους που τους αρέσει να δοκιμάζουν τα όρια του αυτοκινήτου σε στροφές γιατί τις φοβάμε λίγο αλλά θέλω να δοκιμάσω να δώ τί θα κάνει το δικό μου "κτηνάκι" όπως είπες κ εσύ!!!!!! Τί έλεγε ο δρόμος απο εκεί επάνω?
25-01-10, 01:11
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Γιατι ρε συ το δικο μου νομιζεις τερας ειναι? 1000αρι ειναι, αλλα εχει στησιμο GTi. Αν εξαιρεσεις βεβαια τα λαστιχα που με το παραμικρο τα γυρναει και πολυ απλα φωναζει οτι θελουν πεταμα. Αν σου πω ομως οτι δεν καλοθυμαμαι τι θα πεις?
|
25-01-10, 01:16
|
|
|
|
|
|
Μπαίνει καλά το Swiftάκι στις στροφές δηλαδή!!!!!!!! Δεν πειράζει αν δεν θυμάσε την διαδρομή αν αποφασήσω οτι θέλω δράση θα πάω κ θα δω την διαδρομή προσεχτικά κ μετά θα κάνω την "επίθεση" μου!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχα
25-01-10, 01:57
|
|
Moderator
|
|
|
|
Δημητρη δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα αυτα τα swift ακομα και τα gti ειχανε κρατηματα κουκουρουκου και αυτο κυριως λογω του πλαισιου λαστιχου που εχουν...Οσοι ψαγμενοι εχουν ακομα και gti βαζουν θολομπαρες μπος-πισω, και αντιστρεπτικες μονο και μονο για να κανουν το στριψιμο του πιο ανθρωπινο και οχι καθε φορα που στριβουν να κανουν ταμα...εχω δει swift gti στο οριο και ηταν απιστευτα απροβλεπτο...
25-01-10, 13:06
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Μα και το "δικο μου" στημενο ειναι. ΚΟΝΙ κιτρινα 3ποντα MAD και θολομπαρα OMP μπροστα. Ειχε και μπαρα ψαλιδιων αλλα ειχα ενα ατυχηματακι στη Θηβων, που αναγκαστηκα να πεταξω εξω το αμαξι για να γλυτωσω εναν καραγκιοζη και χτυπησα απο κατω. Ευτυχως δεν πηραν τα ψαλιδια (θελει μονο λυσιμο και επισκευη το δεξι μπροστα ΚΟΝΙ), αλλα την ψαλιδομπαρα την εβγαλα. Οχι πως τωρα δεν μπαινει το αμαξι, αλλα με την μπαρα ψαλιδιων το τιμονι του ηταν πραγματικα διαβητης.
|
25-01-10, 13:23
|
|
Moderator
|
|
|
|
πριν λιγο,εξω απο τον ΟΑΕΔ στην γαλατσιου αλλα απο την μεσα μερια παρκαρισμενη σε στενακι ασημι Ε12 πενταπορτη με ζαντες DOTZ,τελικο και αυτοκολλητο corollaclub στο πισω μερος.Ποιος?
25-01-10, 13:28
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
πριν λιγο,εξω απο τον ΟΑΕΔ στην γαλατσιου αλλα απο την μεσα μερια παρκαρισμενη σε στενακι ασημι Ε12 πενταπορτη με ζαντες DOTZ,τελικο και αυτοκολλητο corollaclub στο πισω μερος.Ποιος?
|
Πρέπει να είναι παλιό μέλος που δεν μπαίνει!Τον έχω πετύχει και εγώ πολλες φορές στο Γαλάτσι κοντά στο σπίτι μου....
25-01-10, 23:19
|
|
|
|
Περιοχή:
Πέυκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
|
χαχαχαχα!! δικο μου ειναι!! η μανα μου δουλευει στον οαεδ!! καθε μερα εκει ειναι!! μαρια ατυχησες!!!
25-01-10, 23:51
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
ένα μαύρο 111ρι τούρμπο(?) που πωλήτε και το βρίσκω παρκαρισμένο στο τέρμα Μαιάνδρου στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης ποιανού είναι?
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17502689 seconds (79,32% PHP - 20,68% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:51. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|