Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Εγω σήμερα είχα έρθει με τρελή όρεξη να πεθάνω στο δούλεμα τους Βάζελους για το κραξιμο που ειχαν ρίξει σε εμας για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Ειδικά κάτι Σπύρους και κάτι Κυριάκους όσον αφορά ό,τι είχαν πει για βιασμούς, για τα 4 δαχτυλα κτλπ...
Λοιπόν... δεν θα πω τίποτα γιατι το ξανασκέφτηκα και πραγματικά λυπάμαι τους οπαδούς του ΠΑΟ...
Ειλικρινά η ομάδα είναι για λύπηση και δεν φταίνε και σε τίποτα οι οπαδοί να τρωνε κορόιδεμα...
Καλό κουράγιο παιδιά...
|
Λοιπον φιλε και συμφουριτη τρελοξυδε ακουσε με και προβληματισου..
Ο ΟΦΗ οπως λετε εσεις οι γαυροι(driver7 δεν το κοκκινιζω για να αρπαχτουμε λιγο) οτι ειναι μαγαζακι του ΠΑΟ(σαν ΑΕ βλεπετε πρεπει να υπαρχει και ενα παρτημα απο εμποριο δεν ξερετε??) σας αποδειξαμε οτι δεν ειναι ετσι..
Με αφορμη ομως το ντοπαρισμα της ομαδας αρσης βαρων και επι την ευκαιρια τωρα που ο αρης μπηκε στην σεληνη θα σας πω οτι οι κρητικοι λογο οτι θελουν να κανουν το νησι τους τροπικο παραδεισο φυτευουν απο εκεινα τα δεντρακια(βλεπε Ζωνιανα).
Πριν ερθουν ομως οι παιχτες του ΟΦΗ στο γηπεδο περασαν απο ενα μερος οπου ενας "γεωργος"εκαιγε αυτα τα δεντρακια επειδη δεν του αρεσε η διακοσμηση και οι παιχτες οπως αναπνευσαν αυτην την ωραια μυρωδια οπως μου ειπαν(ειμαι παντου μεσα..) ενιωσαν να διευρυνετε ο οριζοντας τους..
Στην πρωτη ανασα ζαλιστηκαν δεν λεω αλλα στην δευτερη συνηλθαν..
Και αυτο φανηκε μεσα στο γηπεδο που μας εριξαν 4...