Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Αν αυτά λειτουργούσαν πραγματικά, τόσο ηλίθιες θα ήταν οι αυτοκινητοβιομηχανίες να μην τα υιοθετήσουν, ώστε να μειώνουν και τους εκπεμπόμενους ρύπους και να βελτιώνουν την κατάταξή τους, αλλά και να έχουν ένα ακόμα διαφημιστικό ατού;
Πομφόλυγες, Νικηφόρε...
|
Μπορει να φτιαξω τπτ μαγνητες να δοκιμασω, αλλα μετα απο καιρο γιατι τσεκαρω το υδρογονο τωρα και δεν θελω να μπερδευομαι και με άλλα!
Το πρωι πηγαινοντας στο εξοχικο παλι το αμαξι δεν τραβαγε καλα, λεω μηπως δεν δινει υδρογονο? κοιταω 3,5Α (τοσο θελει για 1300cc για παροχη 0,4lt/min που χρειαζεται στα κυβικα μου) το μεγαλωνω καμια διαφορα. Το wideband στο ρελαντι εφτανε στα 15.5 λεω μαλλον νοθευμενη βενζινη? τελικα το downpipe ειχε λασκαρει παλι και επαιρνε αερα, αλλαξα ενα παξιμαδι με ασφαλειας εσφιξα και τα αλλα και στην επιστροφη απο περιφερειακη Υμηττου ειδα καλες διαφορες!
)))))))
ερωτηση : αν εχουμε αλλο φιλτρο πχ φιλτροχοανη, η τοποθετηση της δλδ αν ειναι σε σημειο ποιο δροσερο μπορει να επηρεασει την καταναλωση και τις επιδοσεις του κινητηρα μας? επισης αν ειναι βρωμικη μπορει να αυξησει την καταναλωση? γιατι εγω εκει που εχω την δικια μου αν ανοιξει το βεντιλατερ τρωει στην μαπα ολο τον ζεστο αερα! επισης της εκανα μπανιο σημερα και εβγαλε μπολικη μαυριλα!