Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="
loud Θέλω να ανακοινώσω ότι χτές το βράδυ αποκατέστησα την τιμή και την υπόλυψη της Ε-12 1600 cc με ηλέκτρικό γκάζι!!! Βασίλη (wastegate) ακούς;;; Μπορώ να γράψω πολλά, αλλά εγώ δεν είδα πόλλά επειδή ήμουν μπροστά...
|
loud Tην τιμή και την υπόληψη την κερδίζεις όταν οι viking αντίπαλοι σου viking είναι τουλάχιστον ίσοι με σένα . Τώρα πως εσύ κέρδισες την τιμή και την υπόληψη από υποδεέστερα (από πλευράς κυβικών, αλόγων και ροπής) αυτοκίνητα, που τουλάχιστον ένα (για να μην πω και παραπάνω) από αυτά σε είχε κιόλας, αυτό είναι όντως περίεργο.. shoothim shoothim shoothim
ΧΑΧΑ
Σιγά μη σε άφηνα να το χαρείς
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
shoothim shoothim
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotosgh";p="
Παίδες όποιος δεν ήρθε έχασε πολύ γέλιο , γιατί εκει που περιμένω δύο corolles να τραβάνε τα ζώρια τους απο τους corallakideς οδηγούς τους βλέπω ενα τσούρμο απο corolles να ξεκινάνε απο το φανάρι όλες μαζί και εκεί ήταν το έλα να δείς.
Εγώ δυστυχώς δεν μπορούσα να είμαι μαζί τους γιατί δεν με κάνανε παρέα επειδή λένε είχα το αμάξι της γυναίκας μου.
Κώστα ξέρεις εσύ το suzukaki χρώματος κοκκινακι. ε ranger.
|
Soto μιλάς για εκείνο το Suzukaki με τις χάλια καμπύλες? Άσε.. καλύτερα που δεν συμμετείχες γιατί τότε όχι την τιμή και την υπόληψη δεν θα κέρδιζε ο ranger αλλά θα κλαίγαμε όλοι μαζί ομαδικός.
Πάντα φιλικά και με αρκετό χιούμορ........