Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
01-12-16, 13:40
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Άψογος, σε ευχαριστώ.
|
13-12-16, 11:46
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΣΕΡΡΕΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sam727
Καμία λύση για τα χειριστήρια για εμας που εχουμε pre-facelift ?
|
Νομίζω δεν υπαρχει ή αν υπάρχει είναι ακριβουτσικη στα 100 ευρώ περίπου
18-02-18, 22:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
καταρχην δεν ειναι καλο να παιρνουμε απο ali, ebay κτλ τετοιες συσκευες, πηρα απο ebay και την πατησα μετα....
καλυτερα απο μαγαζι να εισαι σιγουρος, επισης εχει τροπους με συγκεκριμενους τροπους αποστολης για αποφυγη τελωνειου, πχ το www.banggood.com τους εφαρμοζει.
Πριν κανεις κατι κανε εναν κοπο να ρωτησεις και τον Φανη για πηγη.
|
19-02-18, 01:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bpapad81
|
Το συγκεκριμένο λόγο οτι το στέλνει με DHL δεν υπάρχει περίπτωση να μη σταματήσει τελωνείο. Βρες κάποιο παραπλήσιο από άλλον πωλητή.
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
19-02-18, 01:36
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
ναι ξεχασα να το πω! ΜΑΚΡΙΑ με 10000 απο DHL!!!!
σε σκιζουν στο τελωνειο!!!
παλιοτερα που ετυχα σε αυτο ειχα πληρωσει 2 φορες, και τωρα εχω ακουσει για τρελα ποσα!
νομιζω καποιος εδω μεσα ειχε γραψει κιολας οτι ειχε πληρωσει ενα καρο λεφτα πριν ακομα τις τελευταιες εξελιξεις.
|
19-02-18, 19:55
|
Μέλος
|
|
|
|
ναι το ξερω, οτι υπαρχει θεμα με τα τελωνεια..
Αλλα εδω τετοια πηγη θα τη βρουμε στα 300, 300+ , συν την εγκατασταση... 50-60 οποτε απο Ελλαδα δεν συμφρει.. ξεφευγει πολυ..
Ο Φανης ας μας πει , εαν παιζει τετοια πηγη εδω σε αυτα τα λεφτα ...
19-02-18, 20:24
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Το συγκεκριμένο είναι από τα καλύτερα (Android 8 και 4GB RAM) OEM εφαρμογής σε Ε12. Αναφέρει μάλιστα και υποστήριξη απλών (όχι canbus) χειριστηρίων τιμονιού, που αφορά τις pre-FL 12άρες.
Ο πωλητής δίνει και άλλον τρόπο αποστολής ο οποίος "εγγυάται" ότι δεν περνάει τελωνείο. Υποθέτω ότι είναι κάποια ChinaPost/EMS χωρίς tracking number. Εννοείται πως με DHL ή άλλον κούριερ το ξεχνάμε καθώς θα χρεωθεί 24% ΦΠΑ + έξοδα εκτελωνισμού (και όλοι ξέρουμε πόσο βαράνε οι ιδιώτες εκεί).
Το εν λόγω μηχάνημα το χαζεύω και εγώ, το μόνο που με ξενερώνει είναι ότι δεν αλλάζει χρώμα φωτισμού και ίσως η χαμηλή ανάλυση οθόνης.
Ο Φάνης φέρνει ένα παρόμοιο, οπότε καλό είναι να μας πει τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτού σε σχέση με αυτό που συζητάμε και ο καθένας να κρίνει αν αξίζει το ρίσκο αγοράς του από Κίνα.
|
19-02-18, 22:18
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΣΕΡΡΕΣ
|
|
Εγω εχω το ιδιο εμφανισιακα, οχι android αλλα windows CE.Το εχω 2 χρονια κι εως τωρα δεν έχει χαλασει κάτι όλα δουλευουν ρολόι.Απλά μετάνιωσα που το πήρα με πράσινο φωτισμό γιατί δεν είναι ακριβώς ίδιος με τον υπόλοιπο της κεντρικής κονσόλας,για την ακρίβεια αυτός είναι πράσινος ενω στη κονσολα λαχανί.Χειριστήρια στο τιμόνι δεν δουλεύουν και μου λείπει και ο υπολογιστής ταξιδίου.Επίσης ο πρασινος φωτισμός είναι έντονος και αναγκάστικα να καλύψω τα 2 φωτάκια στην είσοδο του cd γιατί ήταν σαν να με σημάδευαν με λειζερ στα μάτια. Εχει και τα αρνητικά του....Α, το ραδιόφωνο του πάντως είναι πολύ καλό ,πιάνει καλύτερα από του εργοστασιακού!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giorgosvet : 19-02-18 στις 22:28.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17271900 seconds (79,68% PHP - 20,32% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:46. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|