Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
δεν το πιστευω οτι μπορει να το περασεις γιατι ξερω οτι υπερκυβισμενο 3 σταδιο εχει στα σιγουρα καποια δηλωμενα 170 αλογα 20v!!!
|
Χρηστο πως εισαι σιγουρος οτι τετοιο ανοιγμα ισχυει???εχεις συγκεκριμενο παραδειγμα??? γιατι και εγω δεν εχω βγαλει ακομα τετοιο συμπερασμα.
λοιπον ειναι καιρος να σταματησουν να λεει ο καθενας οτι θελει χωρις να εχει μετρα συγκρισης. υπαρχουν υπερκιβυσμενα 1ου σταδιου με στροφαλο μπιελες, 2ου σταδιου με στροφαλο μπιελες πλλαπλη-πεταλουδα και μπεκ, και 3ου σταδιου με στροφαλο μπιελες πλλαπλη-πεταλουδα μπεκ και προγραμμα.
οπως επισης υπαρχουν και 20V μαμα, με ενα φιλτρακι και μια εξατμιση αναγκαστικα λογω του οτι οτι αυτο το μοτερ θελει και την αντιστοιχη εξατμιση για να δουλεψει(δηλαδη αυτος που θα βαλει το 20V μοτερακι θα ψαξει και για εξατμιση).
υπαρχουν και 20V που εχουν παραλληλο ή αγραφο.
επιτελους πρεπει ο καθενας που αναφερει ενα φιλικο ανοιγμα να διευκρινιζει τι εχει το ενα και τι το αλλο.
για παραδειγμα δε μπορω εγω να βγω και να πω οτι ανοιξα με 20V ασημι μαμα και ημουν μπροστα, αρα τα υπερκιβισμενα ειναι μπροστα απο 20V......
πριν αναφερεστε για καροτσες με το τσουβαλι διευκρινιστε τι φοραει το καθε αμαξι και ποσο ψηλα στροφαρει ....