Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
12-01-08, 21:24
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Στο χαος...
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
χθες ανοιξα με golf tsi 140hp και εχασα πασα ιδεα
απο σταση 1σπινιαρω 2σπινιαρω 3ετσι και ετσι η διαφορα μεχρι εκει φτερο μολις πατησα καλα κατω αρχισα να ανοιγω και στα 600μ 1+ αμαξι μπροστα εγω..
Υ.Γ περιμενα το tsi να πηγαινει πολη καλητερα
12-01-08, 21:27
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορυδαλλος-νικαια
|
|
εξαρι εχεις ρε?εχω του ριχνω πολλες καροτσες μονιμα και οσο ανοιγουμε ανοιγει....
|
12-01-08, 21:42
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Nea Iwnia!
|
|
Corolla E12 1,4 χτες βραδυ...μπροστα αυτος απο πισω εγω....ανοιγουμε 1ες του ψιλοκολαω...2ες βγαινω απο αριστερα....3ες μιση καροτσα και ανοιγα....
Υ.Γ...το χρωμα του ταμπλο του ηταν πρασινο.....σημαινει κατι?
Opel Astra G 1,4 με ζαντουλες στησιμο φιλτρο εξατμιση.....περαστηκα του...ειχε και 16αρες.....απο σταση πανω απο 3 καροτσες....στο Καρεα του ημουν κολητος...και με την ταυτοτητα στο στομα....μου εφυγε στη αριστερη κατηφορικη προς κατεχακη αλλα στα 160+ τον περασα σαν σταματημενο!
|
12-01-08, 22:53
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Στο χαος...
|
|
χθες παλι alfa 159 new 140hp απο σταση μεχρι τα 700μ 5+αμαξια παρα πολυ βαρη+ψωφιο και αυτος που το εχει ειναι το αφεντικο μου+στην αρχη ειθελε να βαλουμε και λεφτα αλλα εγω ο χαζος ειπα οχι..
12-01-08, 23:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Σήμερα το μεσημέρι μπροστά μου ένα Hyundai Coupe 1.6 (FX νομίζω έγραφε πίσω) με τελικό και με ένα άτομο και μπροστά από αυτό ένα Audi A3 1.6 το καινούργιο με ένα άτομο και αυτό, και εγώ με την γυναίκα μέσα, πηγαίναμε ο ένας πίσω από τον άλλον, βγαίνοντας από ανισόπεδο κόμβο στην περιμετρική Πάτρας με τρίτες στο κιβώτιο. Λες και ήμασταν συνεννοημένοι πλακωνόμαστε με το που βγαίνουμε περιμετρική. Το σημείο ανηφορικό, οπότε η τρίτη κράτησε αρκετή ώρα, το καροτσάκι συνεχίστηκε μέχρι το κούμπωμα της τετάρτης με την σειρά που ξεκίνησε αλλά με τάσεις μαζέματος και των δύο... Μετά, κλασικά επενέβη ο ζωντανός κόφτης (βλέπε γυναίκα...)
13-01-08, 01:52
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Εσενα, σε αφηνει να παιξεις λιγακι, εμενα δεν με αφηνει να κανω κιχ. Οταν ειναι μαζι μου, το αυτοκινητο μεταμορφωνεται σε 1000ρι με κοφτη ταχυτητας στα 130, κοφτη στροφων στις 4500, και τα 100χλμ/ωρα σε 20 δευτερα.
|
13-01-08, 02:17
|
|
Moderator
|
|
|
|
Άλλη αίσθηση όταν κάνεις κοντρούλες και είσαι οδηγός και τρελαίνεσαι και ανεβαίνει η αδρεναλίνη και άλλο όταν είσαι συνοδηγός και νομίζεις ότι ήρθε το τέλος σου...Και εγώ θα ανοίξω εθνική όταν είμαι μόνη αλλα όταν οδηγεί ο φίλος κάνω τον σταυρό μου
13-01-08, 04:06
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
κοντρακιδεςς
|
|
|
|
14-01-08, 00:49
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Σήμερα το μεσημέρι μπροστά μου ένα Hyundai Coupe 1.6 (FX νομίζω έγραφε πίσω) με τελικό και με ένα άτομο και μπροστά από αυτό ένα Audi A3 1.6 το καινούργιο με ένα άτομο και αυτό, και εγώ με την γυναίκα μέσα, πηγαίναμε ο ένας πίσω από τον άλλον, βγαίνοντας από ανισόπεδο κόμβο στην περιμετρική Πάτρας με τρίτες στο κιβώτιο. Λες και ήμασταν συνεννοημένοι πλακωνόμαστε με το που βγαίνουμε περιμετρική. Το σημείο ανηφορικό, οπότε η τρίτη κράτησε αρκετή ώρα, το καροτσάκι συνεχίστηκε μέχρι το κούμπωμα της τετάρτης με την σειρά που ξεκίνησε αλλά με τάσεις μαζέματος και των δύο... Μετά, κλασικά επενέβη ο ζωντανός κόφτης (βλέπε γυναίκα...)
|
Αντρέεεαααα !!! Και το μωρό που ήταν??? Στο πίσω κάθισμα στο recaro port-bebe να ουρλιάζει στις αλλαγές ????
|
14-01-08, 01:18
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
|
|
να τις μεταφερετε τον κοφτη και η δικια μου η γυναικα ειχε τον κοφτη χαμηλα.οταν ειχα σταρλετ πισωκινητο[τοτε ξεκινησα να μεταφερω τον κοφτη]εβλεπε μια το δεξι μια το αριστερ.πεζοδρομιο φωναζε λιγο μετα την επομενη φορα φωναζε πιο λιγο και παει λεγοντας.μετα λιμανακια και με την κορολα που εστριβε καλυτερα για να μαθει τα στροφιλικια.μεταφερεις τον κοφτη οπου θες.[αλλιως ανοιγεις την πορτα και τον βγαζεις τελειως]
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17940593 seconds (78,21% PHP - 21,79% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:38. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|